Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΩΠΑ! Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ (CDU) ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ!!!

 

Το δίλημμα του δημοψηφίσματος επαναφέρει με συνέντευξή του στο Spiegel Online o Volke Kauder, επικεφαλής του CDU, του κόμματος της Άγκελα Μέρκελ.

Ξεχνώντας την πρόταση Παπανδρέου τον περασμένο Οκτώβριο για δημοψήφισμα, το οποίο αφού τέθηκε επί τάπητος από τον τότε πρωθυπουργό πυροδότησε τις σφοδρές αντιδράσεις των εταίρων μας και οδήγησε σε ντόμινο πολιτικών εξελίξεων.

«Οι Έλληνες να κάνουν δημοψήφισμα για να αποφασίσουν αν θα μπορούσαν να δεχθούν μία προσωρινή εποπτεία από έναν επίτροπο για μία λειτουργική δημοσιονομική διαχείριση, ή την έξοδό τους από την ευρωζώνη» δήλωσε στο Spiegel Online ο Volke Kauder, επικεφαλής του CDU, κόμματος της Άγκελα Μέρκελ, υπογραμμίζοντας ότι «δε μπορούμε να δίνουμε συνεχώς λεφτά σε μία χώρα που αποτελεί ένα τεράστιο πρόβλημα για την Ευρώπη, αφού η πρόοδος που σημειώνεται είναι ελάχιστη».

«Καταφέραμε να προασπίσουμε τις άλλες χώρες από τη μετάδοση του ιού της Ελλάδας, αλλά από εδώ και πέρα οι πιέσεις θα είναι ακόμα μεγαλύτερες» εκτίμησε ο επικεφαλής του CDU, επισημαίνοντας ότι σημαντικό ρόλο θα παίξει το αποτέλεσμα των διαπραγματεύσεων για την ανταλλαγή των ελληνικών ομολόγων με τους ιδιώτες κατόχους τους.

stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου