Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

«Θα ζητήσω την ψήφο του ελληνικού λαού»




Έναν νέο πολιτικό κόμμα φαίνεται πως έχει «στα σκαριά» ο ανεξάρτητος βουλευτής, Πάνος Καμμένος, επισφραγίζοντας και το «οριστικό του διαζύγιο» με τη Νέα Δημοκρατία, όπως δηλώνει ο ίδιος, μιλώντας στον κυριακάτικο Τύπο.
Η απόφαση του κ. Καμμένου έρχεται μετά την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να υπερψηφίσει τη νέα δανειακή σύμβαση, όπως λέει.
Με δύο ξεχωριστές συνεντέυξεις στον «Τύπο της Κυριακής» και τη «Real News», ο ίδιος ανακοινώνει και την ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί η σχετική εκδήλωση, διαψεύδοντας τις πληροφορίες που τον ήθελαν να σκέφτεται να ασχοληθεί με την τοπική αυτοδιοίκηση. Σύμφωνα με τη Real News, η ημερομηνία που έχει επιλέξει για την ανακοίνωση των πολιτικών του σχεδίων είναι η 19η Φεβρουαρίου, ημερομηνία κατά την οποία είχαν οριστεί αρχικά οι εκλογές.
«Θα παραμείνω στην κεντρική πολιτική σκηνή και θα ζητήσω την ψήφο του ελληνικού λαού σε σχηματισμό, ο οποίος θα έχει σαφή και καθαρή θέση για την αντισυνταγματικότητα και ακυρότητα της δανειακής σύμβασης και της παράδοσης της χώρας στους δανειστές», λέει ο Π.Καμμένος.
Ο πρώην βουλευτής της ΝΔ εξαπολύει σφοδρή επίθεση στον Λουκά Παπαδήμο αλλά και στη ΝΔ, ξεκαθαρίζει πως η υπερψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης από το πρώην κόμμα του, τον οδηγούν στο οριστικό διαζύγιο, κάνει λόγο για συνταγματική εκτροπή, ενώ επαναφέρει στο προσκήνιο και το θέμα των ασφάλιστρων κινδύνου (CDS).
 
alithiastofos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου