Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

ΝΑ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΩΤΑΙΤΙΟΙ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ!

ΑΠΑΘΗΣ ΚΑΙ ΑΠΡΑΓΗ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΟΥΝΤΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ;
ΕΙΝΑΙ ...ΤΥΦΛΗ;


Την ώρα που το κρά τος οφείλει περισσότερα από 6 δις ευρώ στους ιδιώτες, συλλαμβάνει πολίτες και τούς οδηγεί σιδηροδέσμιους στη φυλακή, επειδή δεν μπόρεσαν να πληρώσουν τον Φ.Π.Α και ήταν ασυνεπείς στις φορολογικές τους υποχρεώσεις!
Μεγαλοτοκογλύφ
οι που έστησαν τέσσερις οργανώσεις στη Θεσσαλονίκη, οδηγούνται στη Δικαιοσύνη με βαριές κατηγ ορίες, την ίδια ώρα που η Κυβέρνηση συνομιλεί με τους επικεφαλής της μεγαλύτερης διεθνούς συμμορίας τοκογλύφων! Τοκογλύφους, τούς οποίους όχι μόνο δεν καταγγέλλει, αλλά ετοιμάζεται να τους προσφέρει τη δημόσια περιουσία της χώρας!

Οι παραλογισμοί δεν έχουν τέλος σε αυτό τον τόπο! Το πιο εξωφρενικό όμως όλων, είναι ότι οι πρωταίτιοι της εθνικής καταστροφής της χώρας όχι μόνο δεν λογοδοτούν στη Δικαιοσύνη, αλλά συνεχίζουν αλώβητοι να "κυβερνούν" τον τόπο, έτοιμοι να ολοκληρώσουν το μεγαλύτερο έγκλημα από ιδρύσεως του ελληνικού κράτους: να καταργήσουν την αυθυπαρξία της Ελλάδος και να παραδώσουν την
εθνική κυριαρχία της, στους κατακτητές της!

Αναρωτιέται κανείς: Υπάρχει Δικαιοσύνη σε αυτό τον τόπο; Υποτίθεται ότι είναι ανεξάρτητη και οι δικαστές οφείλουν να ενεργούν με βάση συγκεκριμένα δεδομένα:. Η Ελλάδα έχει καταστραφεί εξαιτίας συγκεκριμένων πολιτικών προσώπων που αν και έχουν ορκισθεί να προασπίζουν τα συμφέροντα και την ασφάλεια της χώρας, την έσυραν στην άβυσσο. Γιατί λοιπόν καθεύδει η Δικαιοσύνη;
Την ώρα που υπάρχει δημόσια ομολογία του Υπουργού κ. Χρυσοχοϊδη, ότι "Ο Παπανδρέου κι εμείς καταστρέψαμε την χώρα", αναρωτιόμαστε τι κάνουν οι Εισαγγελείς;
Εάν ένας, οποιοδήποτε πολίτης ομολογούσε ένα έγκλημα, δεν θα τον συνελάμβανε άμεσα η Δικαιοσύνη; Εδώ, την ώρα που έχουμε δημόσια ομολογία ενοχής νυν υπουργού, ότι η χώρα κατεστράφη από τον Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ, η Δικαιοσύνηγιατί ποιεί την νύσσαν;

Ο δε Γ. Παπανδρέου δήλωσε στο Εθνικό Συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ: "Δεν ξέραμε την πραγματική κατάσταση της χώρας"! Ουσιαστικά ομολόγησε ότι ανέλαβε τα ηνία της χώρας, κυβέρνησε τον τόπο, χωρίς να ξέρει προς τα πού πάει το σκάφος! Και το οδήγησε στα βράχια!
Είναι δυνατόν η Δικαιοσύνη να μένει απαθής, όταν ο Κυβερνήτης του ελληνικού κράτους, δηλώνει παντελή άγνοια και ανικανότητα; Ο καπετάνιος ενός πλοίου όταν το βυθιζει, συλλαμβάνεται και κρατείται. Ο Γ. Παπανδρέου όμως, συνεχίζει να απολαμβάνει της προστασίας της ελληνικής Δικαιοσύνης και του κράτους!!!

Ο πρώην Πρωθυπουργός που εξαπάτησε ενσυνείδητα έναν ολόκληρο λαό, προκειμένου να γίνει Πρωθυπουργός, εκλεγμένος με το "λεφτά υπάρχουν", ο άνθρωπος που δήλωνε ότι θα έδινε αυξήσεις σε μισθούς και συντάξεις και ότι θα ...ξαναέφερνε το χαμόγελο και την αισιοδοξία στα χείλη των Ελλήνων, διέπραξε έγκλημα σε βάρος της χώρας, για το οποίο πρέπει να επέμβει η Δικαιοσύνη. Όταν εξελέγη Πρωθυπουργός, είχε τη δυνατότητα να πάρει δάνεια με ελάχιστο επιτόκιο, αλλά εκείνος οδήγησε τη χώρα στο έλεος των κερδοσκόπων. Έβγαινε σε Ευρώπη και Αμερική, δηλώνοντας ότι κυβερνά μια διεφθαρμένη χώρα και τις ίδιες ημέρες, ο συνένοχός του-συνεργάτης του Γ. Παπακωνσταντίνου, μιλούσε για...τιτανικό!
Αν και ο Γ.Παπανδρέου είχε τη δυνατότητα να πάρει τη βοήθεια της Ρωσίας όταν του την πρόσφερε απλόχερα ο Πούτιν, ο πρώην Πρωθυπουργός την αρνήθηκε αυτοστιγμής! Υπέσκαψε έτσι τον λάκκο της χώρας μας, βάζοντάς μας -χωρίς να ρωτήσει τον λαό- στο ΔΝΤ και στο επαχθές Μνημόνιο 1 το οποίο ούτε καν έφερε προς κύρωση στη Βουλή, στέλνοντας στον καιάδα τους Έλληνες! Υπέσκαψε δηλαδή το μέλλον της χώρας και των επόμενων γενεών, ξεπουλώντας ουσιαστικά την Ελλάδα στους διεθνείς κερδοσκόπους!
Ήδη, η Κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ κατηγορείται για αλλοίωση και μαγείρεμα των στοιχείων σε συνεργασία με την Εθνική Στατιστική Αρχή και το Eurostat, ώστε να φτάσει το έλλειμμα τεχνηέντως στο 15,4% του ΑΕΠ και να παρουσιαστεί η χώρα μας -ψευδώς και πλαστώς- ως το μαύρο πρόιβατο της Ευρώπης!
Και για όλα αυτά που συνιστούν, τουλάχιστον, αποχρώσες ενδείξεις εσχάτης προδοσίας, η Δικαιοσύνη δεν πράττει το παραμικρό!!!
Αντιθέτως, ο ταπεινωμένος ελληνικός λαός ακούει τον Γ. Παπανδρέου να δηλώνει ανερυθρίαστα και με επαίσχυντο θράσος, υπερήφανος για τη μάχη που έδωσε προκειμένου να μην χρεοκοπήσει η χώρα!!!
Εξωφρενικές δηλώσεις, τις οποίες αν έκανε σε δημόσια πλατεία θα τον έπαιρναν με τις πέτρες, τις έκανε όμως στο εθνικό συμβούλιο του ΠΑΣΟΚ!

Αυτή την ύστατη ώρα που η χώρα παραδίδεται από τους πολιτικούς, στους εγκληματίες της διεθνούς τοκογλυφίας, ώστε να τεμαχιστεί. Αυτή την ώρα που οι ίδιοι ένοχοι πολιτικοί ετοιμάζονται να εξαθλιώσουν περισσότερους Έλληνες, με νέa στραγγαλιστικά, αντισυνταγματικά μέτρα, καλείται η Δικαιοσύνη να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων.
Να συλληφθούν λοιπόν και να λογοδοτήσουν οι πρωταίτιοι της εθνικής καταστροφής!

hellenicrevenge

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου