Πέμπτη 26 Ιανουαρίου 2012

ΕΙΜΑΣΤΕ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ "ΟΥΡΑΝΙΟΥ ΤΟΞΟΥ" ΤΩΝ ΚΙΝΑΙΔΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΕΛΕΓΕ Ο ΦΥΝΤΑΝΙΔΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ



Όταν ο «Στόχος» γράφει ότι η «Ελευθεροτυπία» είναι η εφημερίδα των αναρχοαριστερών, των κίναιδων, των λαθρομεταναστών και των ανθελληνικών εν Ελλάδι «μειονοτήτων», κάποιοι τον κατηγορούν ότι βλέπει φαντάσματα. Διαβάστε λοιπόν τι δήλωνε επί λέξει ο ίδιος ο Φυντανίδης (διευθυντής τότε της «Ελευθεροτυπίας») στην εκπομπή «Ριμέικ» της Ρένας Θεολογίδου που μεταδόθηκε απο τη ΝΕΤ το Σάββατο 11 Ιουνίου 2005:


«Εμείς στην «Ελευθεροτυπία» βάλαμε σαν αρχή ότι είμαστε υπέρ των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και της οικολογίας. Είμαστε η εφημερίδα των μειονοτήτων, των ομοφυλοφίλων, των πολιτικώς ακραίων, των χιλιαστών, των αντιρρησιών συνείδησης, όλοι απο ‘δω περνάνε! Ακόμα και τους σλαβόφωνους της βορείου Ελλάδος, του «Ουράνιου Τόξου», δίνουμε έναν χώρο έκφρασης»!

Φυσικά ο δημοκράτης κυρ Σεραφείμ που δίνει χώρο έκφρασης στους κίναιδους και στους σκοπιανούς, ουδέποτε έδωσε χώρο στην «Ελευθεροτυπία» για να ακουστούν κάποιες πατριωτικές απόψεις… Προφανώς στα «πολιτικώς ακραία» συγκαταλέγεται και η…. Φτωχική βιλίτσα στην Τήνο –γνωστή και ως ο κόλπος της Βιργινίας, συζύγου Φυντανίδη. Και μέσα στα τόσα προοδευτικά μαθήματα και ενασχολήσεις του Σερ, μάλλον ξέχασε να πληρώσει τους φόρους του…. Εκτός και αν ο δύστυχος δεν είχε λεφτά (σαν τον Πάγκαλο που δεν είχε να πληρώσει το χαράτσι της ΔΕΗ).
 
stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου