Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ Η ΕΘΝΟΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΟΖ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΙΤΑΣΜΑΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ!


Επί δεκαετίες ολόκληρες, οι ελληνικές κυβερνήσεις τηρούσαν άκρα του τάφου σιωπή στο θέμα των εξορύξεων πετρελαίου από τις ελληνικές θάλασσες! Σήμερα μάλιστα που η Τουρκία εγκλωβίζει το Καστελόριζο, έτοιμη να χαράξει δική της ΑΟΖ στην οποία θα συμπεριλαμβάνει και το ελληνικό νησί, αλλά και τεράστια έκταση του Αιγαίου που ανήκει στην ελληνική ΑΟΖ, η κυβέρνηση Παπαδήμου κάνει την πάπια!!! Ο Παπανδρέου δεν άρθρωσε ποτέ την λέξη "ΑΟΖ" μη τυχόν και κακοκαρδίσει τον Ερντογάν και τον Νταβούτογλου! Το ίδιο ακριβώς έκανε και ο Καραμανλής, το ίδιο πράττει και η σημερινή κυβέρνηση Παπαδήμου.

Την ώρα που η Τουρκία ετοιμάζεται με σύμμαχο την Λιβύη, να βάλει πόδι κάτω από την Κρήτη, εμείς εδώ σφυρίζουμε αδιάφορα! Εσχάτως μόνο, ξεκίνησαν τα ομορφόπαιδα της κυβέρνησης να ψελλίζουν την λέξη "εξόρυξη" , αλλά μόνο για το Ιόνιο! Για το Αιγαίο, ούτε κουβέντα! Σιγά μην κακοκαρδίσουν τους Τούρκους. Άστους να αλωνίζουν ελεύθεροι στο Αιγαίο! Οι δικοί μας ραγιάδες ασχολούνται μόνο με το Ιόνιο, μέχρις ότου το αρπάξουν και αυτό οι Τούρκοι, σε συνεργασία με τους Αλβανούς! (Βλέπε Αυλώνα)!
Στο μεταξύ, ο βουλευτής του Λ.Α.Ο.Σ. Κυριάκος Βελόπουλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου, αποκάλυψε την προδοσία με το θέατρο παραλόγου που παίζεται επί χρόνια στις πλάτες του ελληνικού λαού:

«Η ύπαρξη κοιτασμάτων πετρελαίου επιβεβαιώνεται από τις ίδιες τις εταιρείες εξόρυξης πετρελαίου! Σας παραπέμπω στην απάντηση του Υπουργού: «Οι εκπρόσωποι του Ομίλου Delek όπως και οι εκπρόσωποι άλλων πετρελαϊκών εταιρειών έχουν ήδη επισκεφτεί την Ελλάδα και είχαν συνεργασία με στελέχη του ΥΠΕΚΑ για θέματα υδρογονανθράκων» (φωτό).



Επί δεκαετίες δηλαδή οι κυβερνήσεις γνώριζαν την ύπαρξη πετρελαίου στις θάλασσές μας και ειδικά στο Αιγαίο, αλλά σιωπούσαν! Ενώ η χώρα μας θα μπορούσε και θα έπρεπε να ήταν αυτάρκης, οι σύγχρονοι δωσίλογοι, προτίμησαν να την κρατούν αιχμάλωτη στους μιζαδόρους της Siemens, της Ferostat και σήμερα σκλαβωμένη στη Γερμανία! Τα πολιτικά λαμόγια που πρόδωσαν την χώρα, αντί να τη σώσουν με την εξόρυξη πετρελαίου, σήμερα στραγγαλίζουν τους Έλληνες με την αρπαγή του μισθού ή της σύνταξής τους, ενώ παράλληλα είναι πρόθυμοι να χαρίσουν όλο το Αιγαίο και την εκμετάλλευσή του, στους Γερμανούς και τους Τούρκους! Συνεχίζοντας επί του θέματος ο Κυριάκος Βελόπουλος, είπε: "Εγώ σας ρωτώ, θα ερχόντουσαν αυτές οι εταιρείες στην Ελλάδα για να συζητήσουν με την ελληνική κυβέρνηση, αν δεν υπήρχαν κοιτάσματα πετρελαίου; Το ζήτημα είναι γιατί να καθυστερούμε και γιατί δεν εκδίδεται ομόλογο με ρήτρα φυσικού αερίου".
Εμείς θα προχωρήσουμε παρακάτω το ερώτημα του κ. Βελόπουλου: Δεν είναι καιρός αγαπητέ βουλευτά μετά την αποκάλυψη, εσείς και ο αρχηγός σας κ. Καρατζαφέρης, που συμμετέχετε στην Κυβέρνηση Παπαδήμου, να απαιτήσετε την οριοθέτηση της ελληνικής ΑΟΖ στο Αιγαίο, γιατί οποιαδήποτε καθυστέρηση συνιστά έγκλημα σε βάρος της χώρας και εφόσον ο Πρωθυπουργός συνεχίσει να παραμένει ράθυμος και αδρανής, να αποχωρήσετε από την Κυβέρνησή του;

indobserver.blogspot.com

stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου