Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2011

Οχετός!Δυστυχώς, όχι ότι δεν το περιμέναμε, οι πολιτικοί στην Ελλάδα προτίμησαν την καρέκλα τους παρά την σωτηρία(;) της χώρας.

Ο Γιώργος Παπανδρέου πήρε ψήφο εμπιστοσύνης, ενώ τις 2 προηγούμενες μέρες όλοι στο «κίνημα» δήλωναν(τα γραπτά και τα βίντεο υπάρχουν) ότι θα τον καταψηφίσουν.

153 «άνθρωποι» υπέγραψαν ίσως το τέλος της Ελλάδας στην Ευρώπη. Βέβαια όταν 2 χρόνια κάνεις το άσπρο μαύρο και δικαιολογείς τα αδικαιολόγητα για το μνημόνιο και το ΔΝΤ και την Τρόικα και την λιτότητα, αυτό είναι πταίσμα για τον κόσμο τους!

Το σκέφτεται, έτσι λένε τουλάχιστον από το Μαξίμου, να παραιτηθεί άμεσα ο πρωθυπουργός αν δεν υπάρξει κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Δύο τινά συμβαίνουν: είτε ο Παπανδρέου δεν καταλαβαίνει πραγματικά τι συμβαίνει γύρω του και δεν έχει ακούσει ότι πλην Καρατζαφέρη δεν υπάρχουν άλλοι πρόθυμοι στην εξαπάτηση του λαού, είτε μας… δουλεύει ο… έλληνας Καντάφι, όπως είναι το νέο του παρατσούκλι.

Από πού;
Να φύγει Παπανδρέου από το ΠΑΣΟΚ;
Μόνο νεκρός σαν τον Καντάφι!
Είτε το σκέφτεται, είτε όχι, το ποτήρι της παραίτησης θα το πιει στο τέλος ο πρωθυπουργός, κι όσοι τον… συμβούλεψαν, να κάνει τσίρκο το ΠΑΣΟΚ και τη βουλή!
Ποιός να παραιτηθεί; Αυτός που πολύ σύντομα θα επικαλεστεί το... ακατολόγιστο;

Το πίστευε κανένας στα αλήθεια; Ακόμα και χθες το ξέπλυμα, αφού, με το δημοψήφισμα και τα ψέματα στις Κάννες, κόντεψε να τινάξει τον πλανήτη και την Ευρώπη στον αέρα για να εκδικηθεί την Ελλάδα (το γιατί μόνο το παρανοϊκό του μυαλό ξέρει), έριξε την ευθύνη στον Καραμανλή και στις παθογένειες και στα συμφέροντα,
λες και δεν ήταν υπουργός και στέλεχος στο ΠΑΣΟΚ από το 1981,
λες και είναι άλλος ο Παπανδρέου που από το Καστελόριζο,
μάθαμε εμείς ότι, μας αποτέλειωσε και άλλος ο Παπανδρέου που αναλύει τις κινήσεις και την δράση του πρωθυπουργού Παπανδρέου από το νησί αυτό (μπερδεμένο όσο η σκέψη και η έκφραση του ΓΑΠ στα ελληνικά).

Οι Ευρωπαίοι, η Merkel και οι σύμμαχοί της, μας ετοιμάζουν δίκη-αποπομπή από το € και την ΕΕ (δεν είναι απλή ολλανδική απειλή).

Κλοτσιά, κατόπιν εξευτελισμού, και έξω από μια ήπειρο που βασίστηκε σε ελληνικά αγαθά και επιτεύγματα!

Και οι πολιτικοί προτιμούν την καρέκλα πάση θυσία (των Ελλήνων πολιτών και όχι των ιδίων, φυσικά).

Στο εξωτερικό απορούν με το χάλι μας και εδώ οι πολίτες είναι απελπισμένοι και ξεκρέμαστοι και ανέκδοτο σε κάθε βορειοευρωπαϊκή χώρα!

Αντί να μιλάμε για την επικίνδυνη και αντεθνική συμφωνία της Συνόδου της 26ης-27ης Οκτωβρίου, παρακολουθούμε τους εκβιασμούς και τα ψέματα του ΓΑΠ για να μείνει εντολοδόχος τοποτηρητής των φίλων του και τους άλλους να προτιμούν να κάνουν την «αντιπολίτευση», απλά για να έχουν αξίωμα.

Έχετε καταλάβει τι κάνει η Γερμανία και τι μας ετοιμάζει, ενώ εμείς προσπαθούμε να βγάλουμε άκρη με τον οχετό και την χαβούζα του ΓΑΠ και της Βουλής αυτές τις πρώτες μέρες του Νοεμβρίου;

Αναφέρομαι στους τύπους που έκαναν για λίγες ώρες τον πατριώτη στα ΜΜΕ και μετά επέστρεψαν στον πολιτευτή του 1900, μην πω παλαιότερα.

Υπάρχει κάποιος νομικός ή άλλος να δώσει μια ελπίδα στους νέους;

Θέλουμε να πέσουν κεφάλια.
Θέλουμε μέλλον.
Θέλουμε Ελπίδα.

Δεν μας νοιάζουν τα αλισβερίσια για το όνομα της «κυβέρνησης» που θα πάει να πάρει εντολές την Δευτέρα στο EUROGROUP για την 6η δόση, ούτε τα παζάρια για το μοίρασμα των γραφείων στις 12:00 μπροστά στο ανδρείκελο Παπούλια.

Θέλουμε ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ και ΕΛΛΗΝΙΚΗ, όχι χαρτογιακάδες και λαμόγια, καραγκιόζηδες, πόρνες των Βρυξελλών, με έφεση στην κ…τουμπα!

Αναγνώστης

kostasxan.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου