Κυριακή 29 Απριλίου 2012

ΤΟ UFO TOY ΡΟΣΓΟΥΕΛ & Η ΛΕΞΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ --- ΑΣ ΤΟ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑ



Στις 14 Ιουνίου 1947, ο αγρότης William Brazel, με τον γιο του Bernon, παρατήρησαν κάποια παράξενα συντρίμμια να βρίσκονται διάσπαρτα στο κτήμα τους, 70 μίλια βόρεια του Roswell. Στις 4 Ιουλίου επέστρεψαν να μαζέψουν τα συντρίμμια, όταν άκουσαν για τον ιπτάμενο δίσκο και αναρωτήθηκαν αν υπήρχε κάποια σύνδεση με τα συντρίμμια αυτά. Στις 7 Ιουλίου, επισκέφτηκαν τον σερίφη George Wilcox όπου εμπιστευτικά του μίλησαν για τα όσα είχαν συγκεντρώσει στο σπίτι τους. Ο σερίφης G.Wilcox κάλεσε στη συνέχεια το τμήμα της πολεμικής αεροπορίας και ο ταγματάρχης Jesse Marcel μαζί με τον Sheridan Cavvit μετέφεραν τα συντρίμμια στη βάση του Roswell. Αυτά όμως που συνέλεξαν δεν θύμιζαν σε τίποτα γήινη κατασκευή και υπάρχουν πάρα πολλοί μάρτυρες που με τους ισχυρισμούς τους επιβεβαιώνουν ότι δεν πρόκειται για ένα ανύπαρκτο και ψευδές γεγονός.


Επίσης οι μαρτυρίες και ένα video που εμφανίστηκε στη δημοσιότητα, επιβεβαιώνουν ότι πάρα πολλά από τα κομμάτια ήταν γεμάτα με σύμβολα, σαν ιερογλυφικά. Στα σύμβολα μιας μεταλλικής πλάκας που βρέθηκε, αναγραφόταν μια λέξη, η λέξη «ΕΛΕΦΘΕΡΙΑ» ή πιο σωστά «ΞΛΞΦΘΞΡΙΑ».


Στη γραφή τους οι αρχαίοι Έλληνες ποτέ δεν χρησιμοποίησαν το κατοπτρικό Ε, αλλά αντίθετα σε μερικές Ελληνικές πόλεις αυτό εκφραζόταν με τα σύμβολα Ξ και Ζ.
Υπάρχει αρχαία ιστορία ανάμεσα στους αρχαίους Έλληνες και στους εξωγήινους; Αν όχι, γιατί υπήρχε μια αρχαιοελληνική λέξη γραμμένη στα συντρίμμια του ufo; Μήπως τελικά οι Ολύμπιοι θεοί, δεν ήταν ακριβώς θεοί; Μήπως τελικά οι ημίθεοι δεν ήταν μυθικά πρόσωπα αλλά η ανάμιξη των προγόνων μας με εξωγήινο DNA;
Ο Πλάτωνας, ο Αριστοτέλης, ο Όμηρος αλλά και άλλοι αρχαίοι σοφοί πρόγονοί μας μέσα από τα κωδικοποιημένα κείμενά τους, αφήνουν να διαφανεί ότι οι Έλληνες ήταν οι διαλεχτοί των θεών.
(Πλάτων : οι διάλογοι Τίμαιος και Κριτίας, Αριστοτέλης: Μετά τα Φυσικά, 7,30: « Δεν προήρχοντο από το σπέρμα, αλλά αντιθέτως το σπέρμα προήλθε από αυτούς », Όμηρος : Ιλιάδα Ε 340 και Οδύσσεια 405 “ρέε δ΄ άμβροτον αίμα θείο, ιχώρ, οις περ τε ρέέι μαχάρεσση θεοίσιν ”.)
Τελικά μήπως τη θέση που είχαν τότε οι Έλληνες και η ισχυρή Ελλάδα, προσπαθούν να κερδίσουν σήμερα… διεφθαρμένα υψηλά στελέχη των ΗΠΑ;
 http://www.youtube.com/watch?v=8SII3c9Cva8
 ufotruth-gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου