Παρασκευή, 6 Απριλίου 2012

Καψής: H κόβουμε μισθούς ή πάμε στη δραχμή.Αρχισάν πάλι τις απειλές τα μελη τις διεθνούς εγκληματικής οργάνωσης........ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΡΕ ΓΕΛΟΙΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.

«Αν προχωρήσουμε στις δεσμεύσεις που έχουμε αναλάβει δεν θα χρειαστεί 3ο πακέτο στήριξης» δηλώνει ο υπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης, ο οποίος μιλώντας στο Mega τόνισε ότι χρειάζεται σταθερή κυβέρνηση μετά τις εκλογές για να πάρει μπρος η οικονομία.

Ο κ. Σαχινίδης γνωστοποίησε, μεταξύ άλλων, πως για να κινηθεί η οικονομία το υπουργείο έχει προτείνει από τα 130 δισ. του δεύτερου πακέτου, τα 6 δισ. να διατεθούν για την αποπληρωμή των ληξιπρόθεσμων οφειλών του δημοσίου προς τους ιδιώτες για να κινηθεί η οικονομία, και πρόσθεσε «είμαστε σε συζητήσεις με την τρόικα για το πότε θα εκταμιευθούν αυτά τα χρήματα».

«Δεν υπάρχουν πολλές διαφορετικές λύσεις. Μόνο αυτή του Πωλ Τόμσεν να κόψουμε τους μισθούς ή η άλλη να πάμε στη δραχμή» δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παντελής Καψής, ενώ σημείωσε πως αν δεν το επιτρέψουν οι συνθήκες να βγούμε κάποια στιγμή στις αγορές, τότε μπορεί να χρειαστεί να πάρουμε δανεικά. Παράλληλα έβαλε τέλος στη φημολογία περί αλλαγής της ημερομηνίας των εκλογών.

lalipouli.blogspot.com
 
hellenicrevenge

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου