Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΕΡΓΟΙ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!

Θεωρούμε την δημοσκόπηση του Πανεπιστημίου Αθηνών ως την πλέον αξιόπιστη κι ενδιαφέρουσα, για πολλούς λόγους. Στην πρόθεση ψήφου, μας φαίνονται λογικά τα ποσοστά, εκτός των Οικολόγων που είναι μικρότερο:

Αυτή είναι η πλέον ενδιαφέρουσα κάρτα: Όπως βλέπουμε, οι συνταξιούχοι και οι νοικοκυρές ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΒΡΩΜΕΡΟ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ, ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΣΤΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ!

Επίσης, η Χρυσή Αυγή παίρνει τα μεγαλύτερα ποσοστά της στους άνεργους (!!!), ενώ ο Καμμένος κι ο Σύριζα τα πάνε εξαιρετικά στους νέους.

Σε αυτή την κάρτα με τις ηλικίες, επιβεβιώνεται πως η χούντα του δικομματισμού επιβιώνει ακόμα χάρη στην ψήφο των 60+!
Κι αν αναρωτιέστε γιατί συμβαίνει αυτό, ιδού η εξήγηση:

Όπως μπορούμε να δούμε , οι μεγαλύτερες ηλικίες τρομοκρατούνται πιο εύκολα από τα ψευτοδιλήμματα των ελεεινών Μμε, ενώ οι νεότεροι όχι!

Έχουμε χρέος λοιπόν, όσοι ανήκουμε στους δεύτερους να ενημερώσουμε τους γονείς και παππούδες μας για την ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΡΝΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗ και να τους κάνουμε να διορθώσουν τα λάθη που έκαναν στις προηγούμενες Εκλογές: Είναι αδιανόητο μια γιαγιά που παίρνει 300 ευρώ σύνταξη ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΤΗΝ ΕΚΟΨΑΝ, επειδή νομίζει πως αν δεν κυβερνήσουν εκείνοι "δεν θα έχει καθόλου"!
Τέρμα η προπαγάνδα! Σπάμε την συνωμοσία της σιωπής, μαυρίζουμε τον δικομματισμό και τους μνημονιολάγνους ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

http://hellas-orthodoxy.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου