Κυριακή 29 Απριλίου 2012

Να τους εκτελέσουμε ή να τους φυλακίσουμε;





Ένας αναγνώστης αναφέρεται στο δίλημμα της αυτοδυναμίας με το οποίο μας εκβιάζουν και οι δύο πολιτικοί αρχηγοί. Ο φίλος, λοιπόν, θέτει το δικό του δίλημμα

Διαβάστε την επιστολή του και θα καταλάβετε:

«Αυτό είναι το δίλημμα στο οποίο θέλουν να απαντήσουμε με την ψήφο μας στις προσεχείς εκλογές Σαμαράς και Βενιζέλος…

Και ζητώντας θρασύτατα αυτοδυναμία ο ένας ή πρωτιά ο άλλος, πιστεύουν ότι έχουν να κάνουν τουλάχιστον με ηλίθιους που δεν καταλαβαίνουν ότι στην πραγματικότητα και οι δύο, επισείοντας μας τον φόβο της ακυβερνησίας, προσπαθούν να μας κάνουν συνένοχους στο ξεπούλημα της Ελλάδας και στην Εθνική προδοσία που προσυπέγραψαν πριν από μας για μας.
Προσπαθούν να διαιωνίσουν την στυγερή, φασιστική και ανάλγητη κυβερνησιμότητα τους στηρίζοντας την πάνω στους τάφους των 2000 μέχρι τώρα αυτόχειρων, στην απελπισία του 1,5 εκατομμυρίου ανέργων, στα δεκάδες χιλιάδες λουκέτα των μικρομεσσαίων επιχειρήσεων, προσπαθούν λυσσαλέα να διατηρήσουν αυτήν την απάνθρωπη κυβερνητική τους μονομανία αδιαφορώντας για τα θλιμμένα βλέμματα των νηστικών παιδιών που λιποθυμούν από την πείνα και την εξαθλίωση στα σχολεία-κρεματόρια της ερειπωμένης από το 4ο Ράιχ χώρας, αδιαφορώντας για την εξαθλίωση, την ανέχεια και τον εξευτελισμό 10 εκατομμυρίων Ελλήνων.
Μα δεν νοιάζονται για τίποτε άλλο εκτός από την καρέκλα τους;; Νοιάζονται για τις τράπεζες, νοιάζονται για την διατήρηση των προνομίων της κάστας τους, νοιάζονται για τα συμφέροντα των πολιτικών η άλλων φίλων τους που κάθε φορά τους εξασφαλίζουν την συνέχεια και το μέλλον.

Και για να μας πείσουν να συμμετέχουμε στο έγκλημα χρησιμοποιούν τον φόβο…
Τον φόβο για τον αν ο συνταξιούχος την επόμενη μέρα των εκλογών θα πάρει σύνταξη για τα φάρμακά του, τον φόβο για το αν οι όποιες πενιχρές οικονομίες των λαικών στρωμάτων θα εξακολουθήσουν να υπάρχουν η θα χαθούν σε μια ενδεχόμενη χρεοκοπία. Δεν μας λένε όμως ότι βάζοντας πλάτη εμείς με την ψήφο μας, ώστε να διατηρηθεί η υπάρχουσα κατάσταση, θα πρέπει να πληρώνουν επί σειρά ετών
-50 τουλάχιστον-γενεές και γενεές Ελλήνων τα δάνεια που οι ίδιοι καταχράστηκαν και σήμερα μας ζητούν νομιμοποίηση των χειρισμών τους προς εξόφληση.
Ε λοιπόν ΟΧΙ… το δίλημμα για μας πρέπει να είναι:

«Να τους ΕΚΤEΛΕΣΟΥΜΕ ή να τους ΦΥΛΑΚΙΣΟΥΜΕ;;»

Αυτό είναι το μόνο ρεαλιστικό και ελπιδοφόρο δίλημμα.
Κι έπειτα τι έχουμε τάχα εμείς να φοβηθούμε από το Χάος;; ΤΙΠΟΤΑ…
Γιατί ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται… και στο κάτω κάτω ας μην ξεχνάμε πως είναι ιστορικά αποδεδειγμένο ότι το Χάος είναι η μήτρα της ΑΛΛΑΓΗΣ και η αφετηρία της ΕΞΕΛΙΞΗΣ.
Το λέει και η ΒΙΒΛΟΣ:

«ΕΝ ΑΡΧΗ ΗΝ ΤΟ ΧΑΟΣ».»

prionokordela 
 
hellenicrevenge

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου