Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

ΑΣΙΑΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΧΤΥΠΟΥΣΑΝ ΑΝΕΛΕΗΤΑ 20ΧΡΟΝΗ ΣΤΗΝ ΚΑΛΛΙΘΕΑ ΣΠΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΣ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΣΤΑ ΙΣΧΥΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΛΗΣΤΕΨΟΥΝ



Πριν κάποιες μέρες στο ύψος της Καλλιθέας κάπου στη Συγγρού στις οχτώ το πρωί μια κοπέλα έβγαινε από τα "Γρηγόρης -μικρογεύματα" κρατώντας ένα κύπελλο καφέ στο χέρι και στον ώμο την τσάντα της. Μόλις βγήκε δέχθηκε επίθεση από δύο Ασιάτες λαθρομετανάστες οι οποίοι την έριξαν κάτω έχοντας ως στόχο την τσάντα της. Η κοπέλα δεν πρόβαλε καμία αντίσταση, οι λαθρομετανάστες ωστόσο άρχισαν να την κλωτσούν με απίστευτο μίσος, σε τέτοιο βαθμό που η κοπέλα σφάδαζε από τους πόνους. Δεν γνωρίζουμε αν ήταν κάποιοι εκείνη την ώρα μέσα στο κατάστημα ή έξω από αυτό, αλλά δεν τη βοήθησε κανείς!..Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και υποβλήθηκε σε εγχείρηση στα ισχύα επειδή της έσπασαν τα οστά από τις κλωτσιές οι λαθρομετανάστες.!
Είναι φανερό πια ότι οι άνθρωποι αυτοί που ήρθαν παράνομα στη χώρα μας παριστάνοντας τους πρόσφυγες και τους κακομοίρηδες, δεν κλέβουν απλά για να βρουν χρήματα αλλά διψούν για αίμα!
'Εχουν απύθμενο μίσος απέναντι σε εμάς τους Έλληνες και το βιώνουμε καθημερινά.
Τι θα γίνει με αυτό το τεράστιο πρόβλημα που λέγεται λαθρομετανάστευση;
Θα το πάρουν κάποτε στα σοβαρά οι κυβερνήσεις να αρχίσουν επιτέλους τις απελάσεις που είναι και η μοναδική λύση;
Όσο για τις ΜΚΟ που θέλουν την παρουσία των φονιάδων λαθρομεταναστών λόγω χρηματοδοτήσεων που εισπράττουν, ας τους ακολουθήσουν στην Ασία, Αφρική ή Αλβανία προκειμένου να γευθούν τη φιλοξενία τους!
Ελευθερία του Λόγου για το www.eglimatikotita.gr
 
http://makedonia-is-greece.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου