Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012

Οι πολίτες των "προβληματικών" περιοχών ζητούν προστασία από τη Χρυσή Αυγή!
Image
Τα πολλά και σοβαρά προβλήματα που προκαλεί η κατακόρυφη αύξηση της εγκληματικότητας στο κέντρο της Αθήνας, κάνουν τους κατοίκους της να αναζητούν προστάτες και να στρέφονται στη Χρυσή Αυγή, κυρίως για να νιώσουν ασφάλεια.
Όπως αποκαλύπτει σήμερα το «Πρώτο Θέμα», κάθε μέρα, όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας, από «προβληματικές» γειτονιές του κέντρου, απευθύνονται στη Χρυσή Αυγή, ζητώντας προστασία.
Ομάδες νεαρών, μελών της οργάνωσης περιπολούν σε περιοχές του κέντρου και, σε αρκετές περιπτώσεις καλούνται να συνοδεύσουν ηλικιωμένα άτομα σε τράπεζες και δημόσιες υπηρεσίες!
«Προστατεύουμε τον Έλληνα που νιώθει απροστάτευτος στο κέντρο. Τίποτα περισσότερο και τίποτα λιγότερο», λέει ο Ηλίας Παναγιώταρος, μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της Χρυσής Αυγής.
Στον Άγιο Παντελεήμονα και στον Κολωνό, οι κάτοικοι έχουν αρχίσει να μιλούν ανοιχτά για τις προθέσεις τους ενόψει των εκλογών. «Αντί να καταδικάζουμε τη Χρυσή Αυγή, ας κάτσουμε να σκεφτούμε τους λόγους που οι κάτοικοι του κέντρου στρέφονται σε αυτή", λέει ένας κάτοικος, καταγγέλλοντας την ανεπάρκεια του ελληνικού συστήματος αστυνόμευσης και την έλλειψη μεταναστευτικής πολιτικής.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου