Δευτέρα 2 Απριλίου 2012

Ωρα περισυλλογής κι ευθύνης για όλους


Kι ενώ η διαδρομή προς τις εκλογές δεν θα είναι εύκολη και θα είμαστε στο ίδιο έργο θεατές, με τους επίδοξους πολιτευτάδες να διαλαλούν πόσο ικανοί είναι, οι απορίες που γεννώνται είναι εύλογες.
Τα αντιμνημονιακά μπαϊράκια που ξεπήδησαν είναι τόσα,όσα να κάνουν τους δύο πρωταγωνιστές της καταστροφής της Ελλάδας, να τρίβουν τα χέρια τους. Η λογική "η ισχύς εν τη...
ενώσει" έχει πάει περίπατο.Χωρισμένοι και με τα ίδια περίπου συνθήματα διεκδικούν την ψήφο μας, δίνοντας την ευκαιρία στους μνημονιακούς ραγιάδες να συσπειρώνουν τους αφελείς ψηφοφόρους.

Την ώρα αυτή προσπαθούν να πιάσουν μαζί την αυτοδυναμία, αφού είναι ολοφάνερο ότι κανείς απ τους δυο δεν θα την έχει.Αυτό άλλωστε είναι και το ζητούμενο της τρόϊκας.

Η διασπασμένη αριστερά απέναντι σ΄όλο αυτό το μακελειό, όλο και πιο πολύ μας πείθει πως στερείται σοβαρότητας.Ολοι περιχαρακωμένοι στα αντιμνημονιακά τους οχυρά, λες κι η Ελλάδα μπορεί να περιμένει.Αυτό που παρατηρούμε όλοι είναι ότι κάθε μέρα πάμε απ το κακό στο χειρότερο.

Ο Καμμένος και το κίνημα των ανεξάρτητων, απέκτησε δυναμική γιατί συσπειρώνει τους αντιμνημονιακούς νεοδημοκράτες , ενώ διαφαίνεται καθαρά το πατριωτικό του συναίσθημα.Ομως θα μπορούσε να κάνει μια προσπάθεια να συνεργαστεί με πολλά απ τα κινήματα που έχουν ξεπηδήσει ανά την επικράτεια.Πολλοί ικανοί κι άξιοι και με αποδοχή στην κοινή γνώμη, έχουν κάνει κόμματα διευκολύνοντας ουσιαστικά τους δύο κατ΄εξοχήν αυτουργούς του μνημονιακού στρατοπέδου.

Η ελπίδα θα ήταν να ενωθούν όλα αυτά τα κινήματα, αφήνοντας κατά μέρος τα δήθεν ιδεολογικά κολλήματα.

Τι πάει να πει αριστερός ή δεξιός, κεντρώος ή όχι και το ΠΑΣΟΚ ως σοσιαλιστικό, προοδευτικό κι εκσυχρονιστικό κίνημα φιγουράρει ακόμα! και γύρισε την Ελλάδα σε εποχές μεσαίωνα.

Πόσο αξία μπορεί να έχουν στις μέρες μας τα συνθήματα και οι κούφιες ιδεολογίες, όταν έχουν ξεπεραστεί απ τα γεγονότα. Ποια ιδεολογία είναι εκείνη που μπορεί να περιχαρακώσει την κοινή λογική.Το ζήτημα είναι να τεθούν ερωτήματα προς όλους.

Επιτέλους τι θέλουμε; Θέλουμε Ελλάδα, θέλουμε πατρίδα, θέλουμε ανεξαρτησία;

Ως Ελληνες που αγωνιούμε για το αβέβαιο μέλλον, κάνουμε έκκληση προς όλα τα κινήματα να ενωθούν και να σταθούν απέναντι απ το πολιτικό κατεστημένο, που βύθισε τη χώρα μας στη ντροπή και την υποτέλεια.Είμαστε υπο κατοχή και η μοίρα του Ελληνα, αν δεν είναι ραγιάς, είναι να αντιστέκεται.Ας αντισταθούμε στους κατακτητές με τα ευρωδολάρια, που σε συνεργασία με τους εδώ συνεργάτες τους, με περίσσευμα θράσους θέλουν την υποταγή μας.

Θα είμαστε υπεύθυνοι και υπόλογοι, αν την επομένη των εκλογών ΠΑΣΟΚ και ΝΔ συνεχίζουν να συγκυβερνούν, αφού μετά την πρόβα τα κατάφεραν.Ολα, μα όλα τα αντιλαϊκά και αντικοινωνικά μέτρα τα ψήφισαν και συνεχίζουν να διεκδικούν να μας βυθίσουν στην απόλυτη εξαθλίωση.

Δεν υπάρχουν σωτήρες, υπάρχουν μόνο οι Ελληνες που αγωνιούν κι αυτοί θα πρέπει να αλλάξουμε αυτό το ομιχλώδες τοπίο της πολιτικής και οικονομικής κρίσης.

Οποιος δεν αντιδρά είναι συνένοχος!

Μέτωπο ΟΧΙ

ohifront.wordpress.com
ksipnistere.blogspot.com
 http://enwtheite.blogspot.com
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου