Πέμπτη 26 Απριλίου 2012

Τα Πασοκοζόμπι δεν είναι χορτοφάγα...θέλουν κι άλλο αίμα..

.



Γράφει ο Jack the Ripper 

Το βαθύ ΠΑΣΟΚ και τα ευεργετημένα κομματοΖΟΜΠΙ του είναι ακόμα εδώ.
Δείτε τι έγινε στο Μέγαρο Μουσικής και στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Χρήστου Παπουτσή  για την Α’ Αθήνας.


Ανάμεσα λοιπόν σε αυτά τα γραβατωμένα κομματόζόμπι  χώθηκε και ο Νίκος Αλέφαντος, ο οποίος αντάλλαξε θερμή χειραψία με τον κ. Παπουτσή, ενώ στο τέλος της ομιλίας σηκώθηκε όρθιος φωνάζοντας και γελοιοποιώντας ακόμα περισσότερο την συγκέντρωση παρωδία: «Είσαι ο Μαραντόνα της πολιτικής, πάρτο πάνω σου αγόρι μου»!

Ο αρχηγός των ζόμπι στην ομιλία του, τόνισε μεταξύ άλλων.....

«Μου είναι αδιανόητο ορισμένοι δικοί μας να σπεύδουν να δηλώσουν προτίμηση σε μια κυβέρνηση με πρωθυπουργό Σαμαρά που αρνείται κάθε μορφή συνεργασίας, ακόμα και με τα ομογάλακτα κόμματα της δεξιάς και απειλεί με εκλογές, ξεχνώντας τα αποτελέσματα της νεοδημοκρατικής διακυβέρνησης που οδήγησε τη χώρα στα πρόθυρα της χρεοκοπίας», είπε ο κ. Παπουτσής.
(Ενώ το ΠΑΣΟΚ στην κανονική χρεοκοπία)

Ακόμη, τόνισε ότι δεν αποδέχεται αυτή τη «λογική της ηττοπάθειας» που, όπως είπε, θέλει να μετατρέψει το ΠΑΣΟΚ σε «δεκανίκι της δεξιάς».
(Εδώ σε λίγο είναι έτοιμο να γίνει δεκανίκι της ΔΗΜΑΡ και ακόμα τους φταίει ο Σαμαράς)

Κάνοντας απολογισμό του έργου του κατά τη θητεία του ως υπουργού Προστασίας του Πολίτη, αναφέρθηκε και στο ζήτημα της «λαθρομετανάστευσης», τονίζοντας, μεταξύ άλλων, ότι δεν μπορεί να λυθεί το πρόβλημα στο κέντρο της Αθήνας, αν δεν λειτουργήσουν σωστά αφενός η επιτροπή ασύλου και, αφετέρου, τα κέντρα πρώτης υποδοχής μεταναστών.
(Δηλαδή με λίγα λόγια παραδέχτηκε πως ήταν και πάλι ήταν αποτυχημένος σαν Υπουργός και σε αυτό το Υπουργείο)...







Η πλάκα είναι πως αυτός ο επαγγελματίας πολιτικός θα μπει και πάλι στη βουλή.
Έχει ακόμα ανεξόφλητα ψηφοθηρικά γραμμάτια από τα πασοκοζόμπι να πάρει και δυστυχώς θα τον φάμε στη μάπα άλλα 2-3 χρόνια.
 Jack the Ripper 

http://ethel-sinadelfos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου