Δευτέρα 9 Απριλίου 2012

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ – ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΙΑ


 Ύστερα από την ξεκάθαρη τοποθέτηση της Ρωσίας αναφορικά με τα κυριαρχικά δικαιώματα της κυπριακής δημοκρατίας τόσο επί των κατεχομένων εδαφών της από τον τουρκικό στρατό, όσο και επί της κυπριακής ΑΟΖ , τίποτα δεν δικαιολογεί την μη συμμετοχή της Ρωσίας στο θέμα της εξόρυξης του φυσικού αερίου .
Η προσπάθεια παράδοσης της ασφάλειας της Κύπρου στο Ισραήλ από τις φιλοσιωνιστικές πολιτικές φατρίες και τις διασυνδέσεις τους με την πλουτοκρατία και την προσκυνημένη διανόηση συνιστά πράξη ευθείας εξυπηρέτησης ξένων συμφερόντων εις βάρος των εθνικών συμφερόντων και της εθνικής κυριαρχίας.

Η Ρωσία είναι η δύναμη που μπορεί να σταθεί στο πλευρό των δύο κρατών του ελληνισμού για να προχωρήσουν στην εκμετάλλευση της ΑΟΖ των , με στόχο την ενοποίηση τους , ως και στην εδραίωση του ενιαίου αμυντικού μετώπου και ενιαίου ελληνικού στρατού. Χρειάζονται κάποια σωστά βήματα για να γίνει η Ελλάδα υπερδύναμη στο χώρο της Ανατολικής Μεσογείου και των Βαλκανίων.
Το Εθνικιστικό Δημοκρατικό Κόμμα τάσσεται κατά της εξάρτησης από το Ισραήλ και υπέρ μιας πολυδιάστατης πολιτικής που θα διασφαλίσει την ανεξαρτησία του έθνους και την ενδυνάμωση του. Στα πλαίσια της συνεργασίας με την Ρωσία , πρέπει επίσης να ανοίξουμε το στρατηγικό ζήτημα του ανεξάρτητου Πόντου που θα γεφυρώσει και πάλι τον ελληνικό χώρο με τον Εύξεινο πόντο και την Ανατολική Ευρώπη.
Το θέμα το ανεξάρτητου ποντιακού κράτους όπως και το ζήτημα της ανεξαρτησίας της Βορείου Ηπείρου σύμφωνα με την συνθήκη της Κέρκυρας αφού δεν μπορεί και δεν θέλει να το θέσει η Ελλάδα οφείλει να προταθεί στα διεθνή όργανα από την κυπριακή δημοκρατία .
Ως υποψήφιος πρόεδρος στις προεδρικές εκλογές θέτω αυτό το θέμα στην υπνώττουσα μνήμη των Ελλήνων.
Διεκδικούμε τις σκλαβωμένες μας πατρίδες.

Λουκάς Σταύρου
πρόεδρος Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος – ΕΔΗΚ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου