Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2011

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΟΚΦΕΛΕΡ, Ο "ΣΩΤΗΡΑΣ" ΠΑΠΑΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ, ΑΛΛΑ "ΕΥΑΓΓΕΛΙΚΟΣ" ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΗΣ!





Αντιγράφουμε από το "ΚλασικόΠερίπτωση":

Ο αγαπημένος λοιπόν της παγκόσμιας τραπεζοπιστωτικής ολιγαρχίας , θα είναι σύμφωνα με τις "διαρροές", ο "πρωθυπουργός" αυτού του μορφώματος που κατασκεύασαν και επέβαλλαν με πραξικοπηματικό τρόπο οι ντόπιοι και οι ξένοι υπηρέτες της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Ο κ. Παπαδήμος εκτός απο μεγαλο-στέλεχος του τραπεζοπιστωτικού συστήματος, είναι οπαδός της προτεσταντικής αίρεσης των "Ευαγγελικών" , και μέλος της πιό "σκληρής" οργάνωσης που ελέγχει το "ίδρυμα Ροκφέλερ", της περίφημης "Trilateral Commission".

Δηλαδή, εκτός όλων των άλλων "προσόντων" του (τσιράκι νεοταξικών λέσχεων, κολαούζος του καταστροφέα Σημίτη κλπ) ο άνθρωπος που λιβανίζουν τα ελεεινά Μμε της διαπλοκής ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝ ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ!

Όλα τα είχαμε, ο Προτεστάντης Πρωθυπουργός μας έλειπε!!!
Είναι ν'απορείς με τη στήριξη που παρέχουν στον συγκεκριμένο και κάποιοι "υπερορθόδοξοι"...ή μήπως όχι;

Ο ελληνικός λαός δεν θέλει ούτε υπαλλήλους των τοκογλύφων, ούτε άλλους υποτακτικούς να αναλάβουν τα ηνία της χώρας: ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΜΕΣΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, όσο κι αν αυτές δεν αρέσουν στα σκοτεινά διευθυντήρια και τα παπαγαλάκια τους!
alithiastofos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου