Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

KKE το πεκινουά των αστικών σαλονιών, ΠΑΜΕ η μαϊμού των εργατικών απεργιών



Το βαθύ κράτος της Αριστεράς 
Μαζικές απολύσεις  και στον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ.  Σε συρρίκνωση του προσωπικού της εφημερίδας του κόμματος, καταλήγει η ηγεσία του ΚΚΕ, προκειμένου να αντιμετωπίσει τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες το Πολιτικό Γραφείο του κόμματος έχει λάβει τις σχετικές αποφάσεις και έχει ανάψει το πράσινο φως ώστε να προχωρήσει το... σχέδιο των μαζικών  απολύσεων στον «Ριζοσπάστη».

Οι λόγοι που επικαλείται η ηγετική ομάδα του ΚΚΕ είναι οικονομικοί, καθώς εμφανίζεται αδύναμη να στηρίξει οικονομικά το επίσημο κομματικό όργανο. Κατά τις ίδιες πηγές, μάλιστα, οι απολύσεις που αναμένονται είναι πολλές και θα γίνουν σε «κύματα», ενώ υπενθυμίζεται ότι ήδη έχουν εφαρμοσθεί περικοπές στους μισθούς του προσωπικού (υπολογίζονται μεσοσταθμικά σε 15%). Σημειώνεται ότι ήδη έχει σημειωθεί μεγάλος αριθμός απολύσεων τόσο στην κομματική εκδοτική επιχείρηση ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε., η οποία έχει εισέλθει σε διαδικασία πτώχευσης (άρθρο 99), όσο στον «902», η τηλεόραση του οποίου ανέστειλε την λειτουργία της.


Για τις περικοπές στους μισθούς του προσωπικού και τις ομαδικές απολύσεις στον Ριζοσπάστη θα διαμαρτυρηθεί το ΠΑΜΕ, οι ταξικές δυνάμεις, η ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΤΥΠΟΥ - ΧΑΡΤΟΥ, η Πανελλαδική Ένωση Λιθογράφων, η πακιστανική Ένωση Ελλάδος, η ΕΝΩΣΗ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΡΓΑΤΩΝ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ ΑΦΓΑΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ???;;;!!!

 Αυτό που συμβαίνει σήμερα με τους "Ανεξάρτητοι Έλληνες"  θα μοιάζει αστείο με όσα πρόκειται να ζήσουμε στο  ΚΚΕ.]
 
 το είδαμε εδώ 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου