Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Κι αν μια μέρα όλοι γίνουν άπιστοι..

Κι αν μια μέρα όλοι γίνουν άπιστοι...

«Κι αν μια μέρα όλοι γίνουν άπιστοι εμείς θα παραμείνουμε πιστοί, γιατί πάντα θα υπάρχει μία σημαία να υπερασπιζόμαστε»
Αγωνιώδεις οι προσπάθειες του πουλημένου συστήματος να θέσουν εκτός νόμου την ΧΑ. Μεγαλοκαναλάρχες γλείφουν τα αφεντικά τους και εκτελούν τις διαταγές τους σαν νέοι δοσίλογοι. Καταγγέλλουν από τα Μέσα Μαζικής Αποχαύνωσης τους "εγκληματίες με τις μαύρες μπλούζες". Τους νέους και τις νέες που συνάμα με το μεροκάματο της επιβίωσης, δίνουν και την τελευταία τους ικμάδα για τον αγώνα τους προς την πατρίδα.
Τους ενοχλεί που οι νέοι τους φτύνουν στη μούρη, αναγνωρίζοντας στα πρόσωπά τους, τους νέους Εφιάλτες. Σαν νέοι Πήλιοι Γούσηδες αποκαλύπτουν στα σιχαμένα αφεντικά τους τους «εχθρούς της Δημοκρατίας τους». Σαν νέοι κομιτατζήδες προσπαθούν με την προπαγάνδα τους να φοβίσουν, να δελεάσουν, να εξαγοράσουν. Λυπούμαστε αλλά για άλλη μια φορά οι νέοι θα τους φτύσουν. Τα γλοιώδη υποκείμενα αυτά, απομεινάρια μιας γκρεμισμένης εποχής, από τον πάλαι ποτέ υπαρκτό σοσιαλισμό, νοιώθουν ορφανοί, χωρίς ιδεολογία και το μόνο που ζητούν είναι να προσφέρουν τις ρουφιανικές υπηρεσίες τους στα νέα τους αφεντικά.
Η τιμημένη γαλανόλευκη δεν τους συγκινεί, πώς να περάσουν άλλωστε από το κατακόκκινο σφυροδρέπανο που αιματοκύλισε την οικουμένη, σε κάτι το τόσο υψηλό και δυσπρόσιτο για τις μικρές ψυχές τους.
Οι έννοιες της Πατρίδας και της Τιμής τους είναι τόσο άγνωστες και τους προκαλούν τέτοια αμηχανία που τις απορρίπτουν και μόνο σα σκέψη. Είναι οι αιώνιοι ραγιάδες. Αυτοί που μονίμως σκύβουν το κεφάλι στα εξοχώρια αφεντικά τους. Είναι αυτοί που ο Ίων Δραγούμης αναφέρει: «Τι θα πει ραγιάς; Ραγιάς είναι εκείνος που τρέμει τους μπάτσους του Τούρκου, που είναι σκλάβος του φόβου του. Ο ραγιάς είναι μισός άνθρωπος. Την ραγιαδοσύνη του την ονομάζει αναγκαία φρονιμάδα. Τον κυνηγάς και  κρύβεται. Τον δέρνεις και ακόμα σκύβει. Τον σκοτώνεις και σωπαίνει».
Αυτοί λοιπόν οι εντεταλμένοι του συστήματος βάλθηκαν να χτυπήσουν αυτούς που όρθωσαν τα κορμιά τους στο σύστημα τους. Αυτά τα παιδιά που κρατάν άσβεστη την οργή. Στους νέους που δεν καταναλώνουν τη μέρα τους ακούγοντας τον κάθε Λάκη και Μάκη, που το σύνθημα «Αίμα και Τιμή» τους είναι κάτι παραπάνω από δύο αράδες. Σέβονται το Αίμα της Φυλής, αυτό που έγινε άλικο ποτάμι για να μπορούμε να μαστε ακόμα ελεύθεροι. Σέβονται και την Τιμή ως ύψιστο ιδανικό , άξιο για πάλη και αγώνες , όραμα για όλους εμάς ώστε να παραμείνουμε όρθιοι. Το ψεύτικο δίλλημα της πτώχευσης  αποδεικνύει την χρεοκοπία του αστικού κράτους. Του κράτους της καταστολής και της υποδούλωσης.
Οι υπάλληλοι του ΔΝΤ και της Τρόικας δεν έχουν βρει μέχρι σήμερα μια λέξη συμπόνιας και συμπάθειας για τους χιλιάδες Έλληνες που αυτοκτονούν. Έχουν βάλει τη θηλιά στο λαιμό του λαού και κοιτούν απαθείς τους δύσμοιρους συμπολίτες μας να προτιμούν τον θάνατο από τη συνεχή ταπείνωση.
Εμείς καλούμε όλους τους Έλληνες να αντισταθούν. Τους καλούμε να μη κάνουν το χατίρι στους παραδόπιστους πολιτικούς. Να περάσουν στην Αντεπίθεση , να βγουν στο δρόμο και να φωνάξουν ενάντια στην καταπίεσή τους. Να ξεμπροστιάσουν αυτούς και τα Σιωνιστικά αφεντικά τους που έχουν απλώσει τα ρυπαρά τους χέρια στο Έθνος μας. Οι καλύτερες μέρες θα έρθουν και είναι στα αγνά χέρια του λαού της Φυλής μας. Να αποτινάξουμε το σκοτεινό τους πέπλο και να δώσουμε χώρο στο λυκαυγές της ζωής.
«Πάντα εμπρός» ήταν το σύνθημα των Βαλκανικών πολέμων και η Ελλάδα ευτύχησε να διπλασιάσει το ως τότε μέγεθός της. «Πάντα εμπρός» πρέπει να ναι και το σύνθημά μας σήμερα για να διώξουμε το πολιτικό κατεστημένο του χθες.
Αφήστε τις τηλεοράσεις να προπαγανδίζουν εναντίων μας. Αφήστε τα τσιράκια τους να βγάζουν τη χολή τους πάνω μας. Αγνοείστε τις τσιρίδες των «δημοκρατικών» κομμάτων που ζητούν να μας φιμώσουν. Σε όλους αυτούς , σε όλες τις αντεθνικές φωνές που μας συκοφαντούν και μας διώκουν κλείστε τους το μάτι και ψιθυρίστε τους στ αυτί τους με νόημα: «Ερχόμαστε ! Κι η γη θα τρέμει»
ΠΟΡΦΥΡΟΓΕΝΝΗΤΟΣ
Σαντορίνη  

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου