Σάββατο, 29 Δεκεμβρίου 2012

ΕΤΣΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΤΟΥΣ 40 ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΗΡΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΔΥΟ ΣΤΕΝΑ...!!!
ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΑΙΓΙΟ ΚΙ ΑΣ ΕΛΕΓΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΟΡΙΣΤΑ ΤΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ. Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟ ΜΕΣΟ ΤΟΥ ΑΙΓΙΟΥ ΠΟΥ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ...

Επίθεση αντιεξουσιαστών στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αίγιο... ανέβασε στο blog της η Τ.Ο και όπως αναφέρει προκλήθηκαν ζημιές σε αυτοκίνητα και καταστήματα Αιγιωτών.

Αναλυτικά....

"Θρασύδειλη επίθεση από τάγματα της αριστεράς στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αίγιο έλαβε χώρα πριν λίγες ώρες. Την ώρα εκείνη στα γραφεία βρίσκονταν 4 μέλη της χρυσής αυγής τα όποια όταν άκουσαν τις πέτρες να πέφτουν βροχή και τις φωνές, δύο εξ αυτών έσπευσαν στην είσοδο ώστε να αποθήσουν τους επιτιθέμενους αντιεξουσιαστές οι όποιοι ήταν γύρω στα 40 άτομα.

Η μάχη κράτησε αρκετά λεπτά στην είσοδο και αφού είδαν ότι δεν μπόρεσαν να κάμψουν την αντίσταση των δύο συναγωνιστών τράπηκαν σε άτακτη φυγή με τους συναγωνιστές να τους κυνηγούν λίγα στενά πιο κάτω. Αξίζει να σημειωθεί ότι προκάλεσαν αρκετές ζημίες σε αυτοκίνητα πολιτών καθώς και σε διάφορα καταστήματα στον γύρο χώρο.

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ"

egionews.blogspot.gr

stoxos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου