Παρασκευή 7 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΑΝΙΚΗΤΟ ΑΙΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΑΝΗΘΙΚΟ ΜΕΛΑΝΙ




ΑΘΗΝΑ 7-12-2012.

Στην πατρίδα μας από την απαρχή της ανθρώπινης ιστορίας που ξετύλιξαν οι πρόγονοί μας μέσα από πολιτισμούς και θυσίες η μεγαλοσύνη όπως λέει πολύ σοφά ο Παλαμάς δεν μετριέται με το στρέμμα αλλά με της καρδιάς το πύρωμα και με το αίμα. Η σοφία και ο πατριωτισμός σε τούτη εδώ την Γη των Ηρώων και των Αγίων βαδίζουνε έκτοτε αντάμα αποτελώντας το θείο ζεύγος που γέννησε την Ελλάδα.
Η Πίστη και η Αντρειοσύνη των Ελλήνων για την Ελευθερία και την Κυριαρχία απέδωσαν βαρύ φόρο Αίματος για να βαστήξουν την Φυλή μας ψηλά, τόσο όσο να μην μπορούν να τη φτάσουν τα παζάρια των δειλών και των μισελλήνων. Το αίμα το ελληνικό πάντοτε το φυλάμε καθαρό και ζεστό μες στις φλέβες μας για να φτιάξουμε έργα δικαιοσύνης και προοπτική δημιουργίας για το λαό και τα παιδιά μας. Να δώσουμε αστείρευτη ζωή στο Γένος και αγέρα καθάριας ελληνικής πρωτοπορίας μέσα και έξω από τα τείχη της πατρίδος.
Τα παιδιά μας είναι οι εικόνες που μας δείχνουν τον σκοπό της υπάρξεως και τον βαθμό της επιτυχίας ή όχι της αποστολής μας. Η ψυχή της Ελλάδος είναι η ύπαρξη πολλών παιδικών ελληνικών χαμόγελων που θα μεγαλώσουν με ασφάλεια και με μια πίστη ακράδαντη πως ο Θεός και η Ελληνική Σημαία πρέπει να βρίσκονται στο εικονοστάσι της Ελληνικής Φυλής. Να ξέρουν πως ο Ναός της Πίστης και τα προσκυνήματα της Ελληνικής Γης είναι τα κληροδοτήματα που θα παραλάβουν από άξιους Έλληνες γονείς.
Τα έργα της ειρήνης έχουν πάντοτε φύλακες αγγέλους τους πολεμιστές του ελληνισμού μας, τον ακοίμητο φρουρό της ελευθερίας και λυτρωτή από τα δεσμά της σκλαβιάς ελληνικό στρατό. Η ιστορία του είναι ατελείωτο οδοιπορικό πολεμικής αρετής και παράλληλου βηματισμού με τον ελληνικό πολιτισμό. Κάθε βήμα προς τα εμπρός που έκανε η Φυλή μας, κάθε φορά που άπλωνε τα φτερά της στην ανάπτυξη ζωνών επιρροής και ανάπτυξης μα και κάθε φορά που το μίσος των εχθρών αντάριαζε, ο ελληνικός στρατός ήταν στην πρώτη γραμμή. Ασπίδα και δόρυ που μάχεται δίχως παζάρια. Μάχεται για το χαμόγελο των ελληνόπουλων και τα δίκαια του Ελληνισμού.
Ένας Γερμανός σοφός που είχε πηγή εμπνεύσεως εκπεφρασμένη την Ελλάδα, ο Φρειδερίκος Νίτσε είχε πει πως το Αίμα των Ηρώων είναι ιερότερο από το μελάνι των σοφών και από τις προσευχές των πιστών. Αληθώς αυτός είναι ο πυρήνας της ελληνικής κοσμοθεωρίας. Ερμήνευσε ορθά τις περγαμηνές της ελληνικής σοφίας που βρήκε εμπρός ως ανεκτίμητο θησαυρό.
Αυτές τις περγαμηνές των ένδοξων χρόνων που η Ελλάς γύρευε το μεγάλωμα κι όχι το μίκρεμα οι Έλληνες δεν τις κρατάγανε στα σεντούκια ούτε άφηναν να τις κλέβουν ή να τις δημοπρατούν κάποιοι οίκοι. Τις κάνανε απόφαση, την απόφαση πράξη και την πράξη Ελλάδα δυνατή και φωτοβόλα που χάραζε όραμα για τα παιδιά της και δεν τα πούλαγε όπως κάνει σήμερα το ψευτορωμέϊκο με τους φόρους και τους κατοπινούς τάχα δισταγμούς υπό τον οργή του λαού. 
Οι αρχοντοραγιάδες δούλοι του σιωνιστικού νεοταξισμού βάζουν φόρους στις ελληνικές οικογένειες που έχουν παιδιά γιατί έτσι το λένε οι ψευτοσοφοί των τόκων και της ανήθικης παγκόσμιας διακυβέρνησης. Μας λένε πως για να ζήσει η Ελλάς πρέπει να κάνουμε ό,τι ορίζουν οι νέοι αφέντες, αυτοί που από την αρχή της ιστορίας των εθνών μας μισούν και θέλουν το θάνατό μας. Αυτό γυρεύουνε όταν μας λένε να δολοφονήσουμε το μέλλον της πατρίδος. Εκεί και η υπογεννητικότητα. Μας ζητούν να ακυρώσουμε την αποστολή του Γένους που είναι να σηκώσουμε εικόνες δημιουργίας που θα εκπολιτίσουνε και θα αναστήσουνε Πατρίδα και Οικουμένη.
Και καλά, αν η οικουμένη επιτέλους αποφάσισε να αυτοκτονήσει, ας το κάνει μονάχη της. Αλλά η Ελλάς είναι Έθνος κυρίαρχο. Και το Ελληνικό Κράτος το αυθεντικό είναι μονάχα εθνικό, λαϊκό και φυλετικό. Πιστεύει στη διαιώνιση του ελληνισμού με το δικό του αίμα το ανίκητο ενάντια και απέναντι από το ανήθικο μελάνι. Τα παιδιά μας δεν είναι εμπόρευμα και χάρισμα κανενός. Τα παιδιά μας είναι η Ελλάς. Και ο Ελληνικός Στρατός που έχει ψαλιδισμένο προϋπολογισμό και θητεία δεν υπάγεται στις εντολές κανενός ξένου, κανενός βάρβαρου, κανενός τοκογλύφου εμποράκου. Είναι της Μεγάλης Ελλάδος και τα στρατόπεδα είναι τα κάστρα της πατρίδος έκφυλοι ελληνόφωνοι και αντίχριστοι γυρολόγοι.
Το Αίμα των Ηρώων γράφει την Ιστορία της Ελλάδος που έρχεται κατόπιν να αποθησαυρίσει το μελάνι των σοφών. Και το Αίμα των Ηρώων είναι εκείνο που ανταριάζει μέσα στα πεδία των μαχών σκορπίζοντας τον εχθρό και πνίγοντας εκείνον και το ανήθικο μελάνι του. Είναι το ίδιο πάλι Αίμα που χύνεται δίχως δισταγμό υπέρ βωμών και εστιών, υπέρ πίστεως και πατρίδος, για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία. Και ύστερα γίνεται Προσευχή για τους Πιστούς και Καύχημα της Μεγάλης Ελλάδος. Αγία Λαύρα και Τριπολιτσά. Τριπολιτσά και Αγιά Σοφιά όπως είναι το δίκαιο και σωστό για την Ελλάδα του Εθνικοκοινωνισμού που έρχεται.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου