Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΛΕΦΤΟ-ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΟ-ΝΔ!


SAMARAS-BENI
Όχι μόνον η ΔΗΜΑΡ των νοσταλγών του Τσαουσέσκου, αλλά και τα άλλα δύο μορφώματα της κατοχικής-μνημονιακής συγκυβέρνησης της… Πασοκο-Νεοδημοκρατικής Αριστεράς, συμφωνούν και επαυξάνουν με την αποβολή (!!!) της εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής από την ελληνική αντιπροσωπεία στην κοινοβουλευτική συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης. Και δε θα μπορούσε να γίνει αλλιώς. Άλλωστε, αν δεν ταιριάζανε δε θα συμπεθεριάζανε…
Μάλιστα, το κλεφτο-ΠΑΣΟΚ προκάλεσε με ανακοίνωσή του την κλεφτο-ΝΔ να πάρει θέση αμέσως:
«Με ανακοίνωση του, το Ευρωπαϊκό Αντιρατσιστικό Κίνημα Βάσης (EGAM) δηλώνει ότι ο Πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, σε συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του EGAM, τοποθετήθηκε υπέρ μιας νέας σύνθεσης της ελληνικής αντιπροσωπείας στην Κοινοβουλευτική Συνέλευση του Συμβουλίου της Ευρώπης, που δεν θα συμπεριλαμβάνει εκπρόσωπο της Χρυσής Αυγής. Επειδή δεν έχει επιβεβαιωθεί, μέχρι αυτή την στιγμή, από τη Ν.Δ. η θέση αυτή και διακινούνται αντιφατικές πληροφορίες, καλούμε την επίσημη Ν.Δ. να αποσαφηνίσει το ταχύτερο δυνατόν τη θέση της. Εφόσον επιβεβαιωθεί η θέση της, όπως την ανακοίνωσε το EGAM, θα πρόκειται για σημαντική εξέλιξη, αφού η Ν.Δ. θα δηλώνει σύμφωνη με την σχετική πρόταση του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ, και με την αντίστοιχη θετική στάση του ΣΥΡΙΖΑ και της ΔΗΜΑΡ…»
Λίγο αργότερα, η κλεφτο-ΝΔ άναψε το… πράσινο φως (ή μήπως το… κόκκινο φωτάκι;):
«Είναι προφανές ότι η Νέα Δημοκρατία συντάσσεται με τις άλλες παρατάξεις που δεν δέχονται τη συμμετοχή -στον κατ’ εξοχήν δημοκρατικό θεσμό που είναι το Συμβούλιο της Ευρώπης- κομμάτων που προσβάλουν τους δημοκρατικούς θεσμούς και έχουν ως κύρια ιδεολογία τους το ρατσισμό και τη μισαλλοδοξία».
Εμείς, από την πλευρά μας, θα ρίξουμε ένα σύνθημα ειδικά για την περίπτωση: έξω οι κλεφταράδες, οι δοσίλογοι, οι πουλημένοι και οι μασκαράδες από τη συγκεκριμένη αντιπροσωπεία κι από παντού!

http://ethnikismos.net 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου