Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

ΑΥΤΟΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ




ΑΘΗΝΑ 25-12-2012.
Η επίζηλη γεωπολιτική θέση και τα αστείρευτα ιδεολογικά αποθέματα άφθαστου πατριωτισμού ενοχλούσαν και εξακολουθούν να ενοχλούν τους μισέλληνες επικυρίαρχους, όποια ονομασία κι αν υιοθετήσουν ανά τους αιώνες ώστε να καλύψουν τα βρωμερά τους ίχνη. Μέλημά τους είναι να μας βγάλουν από τη μέση, να μας σβήσουν από το χάρτη όπως επιδιώκουν ή να μας μετατρέψουν σε ακόλουθους της παγκόσμιας νεοταξικής διακυβέρνησης.
Αυτές οι δύο συνθήκες δεν πρόκειται ποτέ να συμβούν. Ακόλουθοι βαρβάρων δεν γινόμαστε γιατί έχουμε μάθει να ορίζουμε την ελευθερία και να διαφεντεύουμε τις υπάρξεις μας με μπροστάρη την Ελληνική Ιδέα έναντι της Ύλης. Και το χατίρι των εχθρών του Ανθρώπου να σβήσουμε από τον χάρτη δεν θα γενεί ποτέ. Το Δίκαιο του Γένους και η ασφαλής καθοδήγηση της ανθρωπότητας είναι έργο ελληνικό που το φέρουμε αιώνες ολάκερους δια πυρός και σιδήρου. Και επειδή η ελληνική φρουρά δεν εγκαταλείπει ποτέ τις θέσεις της, οι νεοταξίτες εξαπολύουν γενική επίθεση για το χαμό μας σπέρνοντας ζιζάνια οικονομικής λεηλασίας και εμφυλίου σπαραγμού. 
Η επιλογή του διεθνιστικού νεοταξισμού στρέφεται με λύσσα κατά της φθαρτής ύλης μέσα από την ακόρεστη βούληση για κέρδος και κυρίως εξουσία. Έχουν εγκαταστήσει φθηνά εξαγορασμένες και ξένες συνειδήσεις στο πολιτικό σύστημα της χώρας και το παρακράτος που δεν έχουν καμία προσωπική βούληση και δεν διακρίνονται από την προσήλωση σε κάποια στέρεα ιδανικά. Έτσι η εντολή που έχουν πάρει για να χτυπήσουν Θεό, Πατρίδα και Λαό είναι συνειδητή επιλογή αφού μόνο μέλημα των ψευτοταγών είναι να κρατηθούν ψηλά υπηρετώντας θανατερές επιλογές σε βάρος του Ελληνισμού μας.
Έχουμε δώσει πολλές μάχες ως Έθνος. Άλλες από αυτές τις έχουμε κερδίσει και άλλες τις έχουμε χάσει. Άλλοτε έχουμε βρεθεί με κρατική οντότητα αυτάρκη και ηγεμονική. Και άλλοτε πάλι έχουμε βρεθεί δίχως κράτος σε ζυγό ξένο. Πάντοτε όμως είχαμε όραμα και σχέδιο διεκδικητικό. Είχαμε πάντα ένα δικό μας υπόβαθρο σε φιλοσοφία ζωής και προορισμό. Όταν υπερτερούσαμε φροντίζαμε την εθνική άμυνα. Και όταν υστερούσαμε φροντίζαμε την επίθεση για να πάρουμε εκ νέου κεφάλι πάντα με δικές μας ενέργειες αδέσμευτες. Σε καμιά περίπτωση δεν υποτασσόμασταν αμαχητί στην εξυπηρέτηση των εχθρικών σχεδιασμών.
Κάποτε είχε κληθεί ο μεγάλος Σωκράτης να δώσει τον ορισμό του μορφωμένου ανθρώπου. Είχε λοιπόν απαντήσει ο σπουδαίος φιλόσοφος των ένδοξων ελληνικών χρόνων ότι τοποθετεί τη μόρφωση στην ανθρώπινη συμπεριφορά και ότι θεωρεί μορφωμένους ανθρώπους εκείνους που ελέγχουν τις δυσάρεστες καταστάσεις αντί να ελέγχονται από αυτές με γενναιότητα και λογική. Αυτούς που δεν νικήθηκαν από ατυχίες και αποτυχίες ούτε έχουν φθαρεί από την επιτυχία και τη δόξα.
O Σωκράτης θέλησε να μας πει πως στους χαλεπούς καιρούς πρέπει να ορθώσουμε τα τείχη της Πίστης και πως σε καιρούς ετεροπροσδιορισμού και ανωμαλίας πρέπει να προτάξουμε τον αυτοέλεγχο. Να μην αφήσουμε τα πράγματα να ξεφύγουν από την εθνική μας κοινότητα και να μην προσκυνήσουμε τυράννους που γυρεύουν την ψυχή και την πατρίδα μας.
Κι όταν πάλι βρεθούμε μπροστάρηδες συντρίβοντας τον ντόπιο ρουφιάνο και τον σιωνιστικό νεοταξισμό, οφείλουμε να διατηρήσουμε την ανθρώπινη διάσταση, την εκπολιτιστική μας φύση, την πίστη και το δίκαιο μαζί με την εργατικότητα και τη μαχητικότητα. Να μην ξεγελαστούμε ότι είμαστε άτρωτοι και να μη λησμονήσουμε τους εχθρούς, αλλά να δίδουμε καθημερινή μάχη για να βελτιωνόμαστε και να δαμάζουμε άπιστους και ανθέλληνες.
Κανείς δεν μπορεί να κρατήσει αλυσοδεμένο τον Έλληνα αν δεν το επιτρέψει ο ίδιος. Αυτή την Πίστη μεταδίδει το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα κι αυτός είναι ο λόγος που δεχόμαστε τον πόλεμο λάσπης ολόκληρου του συστήματος, εντός και εκτός συνόρων. Ενοχλούνται μάλιστα όλοι οι ανθέλληνες για την παρουσία μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και για την αλληλεγγύη προς τα εθνοφυλετικά μας αδέλφια, διότι αυτές οι πράξεις δίδουν το αίσθημα της ασφάλειας και του αυτοελέγχου σε όσους έχουν την ανάγκη για ένα κομμάτι ψωμί, για ένα χαμόγελο, για μια πρόταση εξόδου από την κρίση. Η αλληλεγγύη των Ελλήνων προκαλεί τον πανικό του νεοταξισμού.
Η Ελλάς είναι πολύ πλούσια σε γη και ψυχή, τόσο που δεν δύναται να πτωχεύσει. Τα ολέθρια επίχειρα της λαθραίας πολυπολιτισμικότητας και της διεθνούς οικονομικής κηδεμονίας μαζί με τις γειτονικές κραυγές και διεκδικήσεις είναι η σύγχρονη κερκόπορτα του ελληνόφωνου δωσιλογισμού.
 Όμως όταν σε έχουν ζώσει οι κατακτητές και οι δωσίλογοι, τότε περνάς στην αντεπίθεση για να τους διώξεις. Όταν επί χρόνους πολλούς έχεις κουβαλήσει στην πλάτη σου τα ενεργούμενα του νεοταξικού μισελληνισμού ως πεισιθάνατος αχθοφόρος, τότε οφείλεις για εξιλασμό να κάμεις την επιβεβλημένη κάθαρση. Πετάς στην άκρη της πολιτικής σου ζωής τους ελληνόφωνους οσφυοκάμπτες και τις ψεύτικες ξένες βοήθειες και ανοικοδομείς την πατρίδα σου πιο γερή και πιο καθαρή από πρώτα.
Αυτό θα κάνουμε στην Εθνικιστική Ελλάδα που έρχεται. Θα πάρουμε τον έλεγχο της κατάστασης στα χέρια μας, θα δουλέψουμε τη γη των πατέρων μας, θα φτιάξουμε καθαρή ελληνική οικονομία και θα θωρακίσουμε την Ελλάδα από πάσα επιβουλή. Με πίστη και προσήλωση στον εθνικό σκοπό θα φτάσουμε στην Ισχυρή Ελλάδα.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου