Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΘΡΑΚΗ


ANARXIKOI-SHMAIA
Τα γεγονότα της Κομοτηνής, με τον μεταφερόμενο από την Θεσσαλονίκη και τους γύρω νομούς μαρξιστικό- παρακρατικό θίασο (που πήρε ένα καλό μαθηματάκι από την ομάδα περιφρούρησης της Χρυσής Αυγής…) τα γνωρίζουμε όλοι. Ας δούμε και ποιοι οργάνωσαν αυτό το θλιβερό παρακρατικό πανηγυράκι. Όχι πως μας είναι άγνωστοι (οι… «γνωστοί-άγνωστοι»), αλλά για να τους μάθει και ο κόσμος.
Την παραμονή, λοιπόν, των εγκαινίων των γραφείων της Χρυσής Αυγής, η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ έδωσε έκτακτη συνέντευξη τύπου, για να προετοιμάσει το κλίμα.
Μάλιστα, ο τοπικός γκαουλάιτερ των ορφανών του Τσαουσέσκου θυμήθηκε και το «Τείχος του Αίσχους» και ζήτησε από τα κατακάθια του παρακράτους να υψώσουν ένα ανάλογο τείχος κατά της Χρυσής Αυγής, ενώ στο τέλος έδωσε το σύνθημα για την εφόρμηση των μανιασμένων ορδών του παρακράτους της:
«Έρχονται να διχάσουν τον πληθυσμό, είναι απέναντι στα συμφέροντα του λαού. Τα τάγματα εφόδου, οι νεοναζί της Χρυσής Αυγής, έρχονται για να δείξουν ότι τάχα είναι πιο πατριώτες από εμάς εδώ στη Θράκη, ότι είναι πιο Έλληνες δήθεν, στην πολυπολιτισμική κοινωνία της περιοχής, την οποία μισούν θανάσιμα. Ότι είναι πιο άνθρωποι, από τους συνανθρώπους μας που είναι στοιβαγμένοι εδώ λίγα χιλιόμετρα πιο έξω στη σχολή αστυφυλάκων. Δυστυχώς έρχονται για να σπείρουν το μίσος, να καλλιεργήσουν το διχασμό, να ενισχύσουν την ανασφάλεια και το φόβο στους εργαζόμενους, την κοινωνία γενικότερα. Απευθυνόμαστε στις πολιτικές και κοινωνικές δυνάμεις του τόπου και τους καλούμε να ορθώσουμε από κοινού, ένα τείχος δημοκρατίας, συνοχής και αρμονικής συμβίωσης, αλληλεγγύης και σεβασμού στο διαφορετικό. Τώρα νομίζω ότι είναι η ώρα να τους σταματήσουμε».
Τα συμπεράσματα δικά σας!
(ΥΓ) 1: Προσφέρει τουλάχιστον ο ΣΥΡΙΖΑ… επίδομα επικίνδυνης εργασίας στις παρακρατικές συμμορίες του;
(ΥΓ) 2: Σύντροφοι, καλή… ανάρρωση!

 http://ethnikismos.net

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου