Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2012

ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ





ΑΘΗΝΑ 8-12-2012.
Ο ελληνικός λαός δέχεται απηνή διωγμό μέσα στην ίδια του την πατρίδα. Οι δημόσιες υπηρεσίες ωθούνται στην υπηρέτηση της τρόικας την ίδια στιγμή που η περιστολή δαπανών και εργασιακών δικαιωμάτων στρέφεται ενάντια σε όποιον μιλάει και σκέφτεται ελληνικά. Και οι κατοχικές αρχές αντί να προστατέψουν τους Έλληνες από τις παρανοϊκές απαιτήσεις των διεθνών τοκογλύφων, έρχονται να πλειοδοτήσουν στο πλευρό του εισβολέα είτε εφευρίσκοντας τα περίφημα ισοδύναμα σε αφαίμαξη οικονομικά μέτρα είτε ανακαλύπτοντας τάχα τον κίνδυνο στο πρόσωπο του ελληνικού εθνικισμού που βάλλεται από κράτος και παρακράτος προκλητικά και δολοφονικά. 
Περίσσεψε πια ο ανθελληνισμός σε τούτο το ιερό μα και βασανισμένο τόπο. Όλα τα στρεβλά και φαινομενικά παράλογα συμβαίνουν εδώ. Οι πιστωτές γίνονται ταυτόχρονα και ελεγκτές του υποτιθέμενου δημόσιου χρέους. Με σχέδιο βέβαια κι όχι από παραλογισμό της στιγμής. Οι λαθρομετανάστες συνεχίζουν να εγείρουν δικαιώματα την στιγμή που ο λαός μας μαραζώνει, απολύεται και συρρικνώνεται. Και οι έτεροι τοποτηρητές του νεοταξισμού, οι προσωρινοί γείτονες προκαλούν, εισβάλλουν και εξοπλίζονται όταν η άμυνα ξεγυμνώνεται.
Οι υποτελείς κατοχικές αρχές δεν είναι ούτε αφελείς ούτε ευρισκόμενες σε αδιέξοδο. Είναι κανονικοί δωσίλογοι. Οι προστατευτικές μέριμνες των θεσμών έρχονται όταν υπάρχει ιδιοτελές συμφέρον. Αλλά κι όταν ακόμη πράττουν το καθήκον τους όπως τα δικαστήρια της χώρας που ζητούν την ακύρωση της εισπράξεως του χαρατσιού των ακινήτων από τη ΔΕΗ, έρχεται το υπουργείο οικονομικών της τρόικα να απαιτήσει ομοίως με ένδικα μέσα στον Άρειο Πάγο να γυρέψει τη συνέχιση της ληστείας του λαού. Προηγουμένως όμως κάποια «τυφλή» δικαιοσύνη είχε βγάλει συνταγματικό το χαράτσι.
Η διοίκηση της ΔΕΗ που θέλουν οι γραικύλοι να οδεύσει απευθείας στα χέρια κάποιων διεθνών γερακιών μαθαίνουμε πως θέλει με το νέο χρόνο να μας φορτώσει με αύξηση κατά 37% των τιμολογίων σε τρεις δόσεις, όταν τα σχολεία στην βόρεια Ελλάδα μένουν χωρίς θέρμανση. Πολλά σπίτια επιπλέον στερούνται ήδη το ηλεκτρικό ρεύμα. Οι διαχειριστές της εξουσίας διαψεύδουν την είδηση αυτή. Ωστόσο η συγκεκριμένη επιλογή είναι επιταγή της αληθινής τροικανής κυβερνήσεως με την αισχρή απαίτηση για την απελευθέρωση των οικιακών τιμολογίων.
Το ίδιο άλλωστε συμβαίνει με την απαίτηση των τοκογλύφων για την κατάργηση της υποχρεωτικής στρατιωτικής θητείας που διαψεύστηκε ομοίως από την κυβέρνηση. Ο δε πολλά βαρύς Γερμανός υπουργός οικονομικών Σόϊμπλε μας λέει μέσα από τα ΜΜΕ ότι οι πολιτικάντηδες έχουν συμφωνήσει με τα νεοταξικά αφεντικά τους άλλα πράματα από αυτά που μας λένε. Μιλάει για πρόσθετες εγγυήσεις εκ μέρους μας προς τη Γερμανία, ότι δεν θα ισχύσει η επιμήκυνση και ότι τα 9 δις της ψευτοβοήθειας του 2013 δεν θα αποταμιευτούν. Και ακόμη αναφέρεται σε νέες αλλαγές στα εργασιακά ζητήματα και δέσμευση του γεωφυσικού μας πλούτου στον διαβόητο διεθνή λογαριασμό.
Από κοντά ακολουθεί η Ντόϊτσε Μπανκ που κρίνει πως το μη βιώσιμο χρέος «μας» θα γίνει βιώσιμο όταν έως το 2020 το επιδιωκόμενο χρέος θα εξισωθεί «τυχαία» με την αξία των προσδοκώμενων εξορυχθέντων υδρογονανθράκων. Την ίδια στιγμή το φορολογικό νομοσχέδιο θυμίζει το γεφύρι της Άρτας το οποίο ολημερίς χτίζεται και το βράδυ γκρεμίζεται, πλακώνοντας διαρκώς τον χειμαζόμενο λαό μας περιορίζοντας τα επιδόματα και τις κλίμακες των δικαιούμενων για να μην καταργηθεί τάχα το αφορολόγητο για τα παιδιά. Οι πολιτικοί υπάλληλοι των τοκογλύφων αγωνίζονται για να φανούν ο ένας δήθεν πιο φιλολαϊκός του άλλου.
Οι σοσιαλησταράδες του ΠΑΣΟΚ εν μέσω αποκαλύψεων περί καταθέσεων πολιτικών προσώπων στο εξωτερικό αποφασίζουν τάχα τυχαία να αναλάβουν «πρωτοβουλία» για να θέσουν εκτός νόμου τη Χρυσή Αυγή. Γνωρίζανε εξ αρχής ότι δεν γίνεται νομικά κάτι τέτοιο όπως και τον ανήθικο χαρακτήρα της αντιδημοκρατικής ακύρωσης της βουλήσεως χιλιάδων Ελλήνων.
Οι «δημοκράτες» ενεργούν σπασμωδικά προκειμένου να αποκρύψουν από τον λαό μας ότι η Ελλάδα του καθεστώτος που έρχεται δεν προβλέπει την ύπαρξη Ελλήνων. Όλες οι στατιστικές μιλάνε για την συρρίκνωση των Ελλήνων στα 7,5 εκατομμύρια ψυχές έως το 2050. Οι αυτοκτονίες συνεχίζονται, ο λαός γερνάει, οι λαθρομετανάστες ξεσαλώνουν μέσα στα κέντρα νεοταξικής φιλοξενίας επαναστατώντας στηριζόμενοι από την Αριστερά.
Κι όμως, οι δολοφόνοι του ελληνικού έθνους στοχοποιούν τους Έλληνες Εθνικιστές για έναν επιπλέον λόγο. Γιατί αυτό απαιτούν οι εκφραστές της παγκόσμιας διακυβέρνησης που θέλουν να φράξουν στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα το δρόμο για την εξουσία επικαλούμενοι δήθεν βιαιότητες και αντιδημοκρατικές συμπεριφορές.
Τα τρομοκρατικά δολοφονικά χτυπήματα σε βάρος του ελληνικού εθνικισμού επιδιώκουν να σπείρουν τον φόβο στις ελληνικές καρδιές και τον εμφύλιο πόλεμο που έχουν σχεδιάσει οι γυρολόγοι εμποράκοι για να αδυνατίσουν την εθνική αντίσταση του λαού μας όταν οι διεθνιστές ζητούν εθνικιστικές συλλήψεις. Μάταιος ο κόπος σας «κύριοι».
Κράτος, παρακράτος και «αντιπολίτευση» για μια ακόμη φορά ξεγυμνώνονται για τον ανθελληνισμό τους, όμοιο μ’ αυτόν των εξωτερικών μας εχθρών. Κανένα μέσο διαφυγής των καθεστωτικών, εναέριο ή επίγειο, δεν φτάνει για να ακυρώσει την απονομή δικαιοσύνης.
Οι πολεμικές προεργασίες της Τουρκίας που προσμένει την πρόκληση μιας ψεύτικης επανάστασης κατά των Ελλήνων εντός των συνόρων για να μας χιμήξει δεν πρόκειται να ευδοκιμήσουν. Οι τουρκικές γεωτρήσεις και οι απαιτήσεις επί του γεωφυσικού πλούτου στην Κύπρο με την προέλαση του τουρκικού στρατού στην ουδέτερη ζώνη των κατεχομένων έρχονται να επαληθεύσουν τα προλεγόμενα των γερόντων της Πίστης μας. Όμως ο Στρατός μας αγρυπνά. Οι παραβιάσεις στις Οινούσσες και σε ολάκερο το Αιγαίο μας δεν τρομάζουν τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις όταν οι τουρκομογγόλοι λαμπαδιάζουν μονάχοι τους.
Ο Λαϊκός Εθνικισμός σαλπίζει το μήνυμα της ελευθερίας και της εθνικής κυριαρχίας. Η Ελλάς διαθέτει έναν λαό που ματώνει και ιδρώνει μονάχα για τα παιδιά του. Και ο Ελληνικός Στρατός σηκώνει την Σημαία Μας όπου χτυπά η καρδιά της Φυλής μας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου