Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΙΕΡΟ ΧΡΕΟΣ




ΑΘΗΝΑ 22-12-2012.
Το δείπνο σε βάρος της εθνικής μας περιουσίας και ο βανδαλισμός των ελληνικών ψυχών εφαρμόζεται με την υποταγή των θεσμών στις απαιτήσεις των εταίρων της πόρνης Εσπερίας. Το μεγάλο ξεκαθάρισμα των λογαριασμών μας με την συμμορία των ισχυρών προδιαγράφει το ιερό χρέος της εθνικής αντεπιθέσεως και ανυπακοής απέναντι στις νεκρές φύσεις και συνειδήσεις που ζητούν να σβήσουν το νήμα της ζωής για τον Ελληνισμό μας.
Όλοι οι ταγοί του ψευτορωμέϊκου κάμουν πλέον απροκάλυπτα υποταγή στους νέους εξουσιαστές της πατρίδος μας. Πρόκειται για ανθρώπους που έχουν μάθει να επιβάλουν νοσηρή κυριαρχία και σκήπτρα σε τόπους ξένους πατώντας επάνω στις αξίες και τα προσκυνήματα των κατακτημένων λαών. Ευχαριστιούνται να σπέρνουν παντού τη δυστυχία και τον αλληλοσπαραγμό. Και οι πολιτικοί τους συνεργάτες είναι σαν τις χαμερπείς υπάρξεις που μας διοικούν από την ηγεσία έως τους θεσμούς της και τους υποτιθέμενους προστάτες λαού και κοινωνικών δικαιωμάτων.
Το αλισβερίσι σε βάρος των ελευθεριών και της αληθούς ανάπτυξης του έθνους έφερε όλους τους χρυσοθήρες της οικουμένης στα άγια χώματά μας. Οι αρχοντοραγιάδες των εξευτελιστικών αποδοχών πάσης επιβουλής ανακάλυψαν πλέον το θησαυρό που κρύβεται κάτω από τα πόδια μας και τον φύλασσαν ως επτασφράγιστο μυστικό για να το παραδώσουν στα σιωνιστικά αφεντικά τους. Οι Έλληνες πεινάνε, χάνουνε εργασία και τη γη κάτω από τα πόδια τους. Η Ελλάς μας είπανε πως χρωστάει. Δανειστήκαμε ποσά ανυπέρβλητα αποδεχόμενοι επαναγορά ομολόγων από κερδοσκόπους που βγάλανε εκατομμύρια ευρώ κέρδος σαν τον Νταν Λεμπ του fund Third Point.
Κι όμως το πάρτι μόλις ξεκίνησε. Σεισμικές έρευνες δρομολογούνται και έχει ήδη κανονιστεί να σταλούν τα αποτελέσματα στην γη της νεοταξικής επαγγελίας Αμερική και στο Λονδίνο. Οι ξένοι μνηστήρες έχουν ορίσει ήδη ημερομηνίες και μερίδια για τα πλούσια ενεργειακά μας κοιτάσματα από την Κέρκυρα και την Κεφαλονιά έως την Ζάκυνθο και από την Ήπειρο έως την Πελοπόννησο και ακόμα πιο νότια στην Κρήτη. Βρίσκουμε λοιπόν εμπρός μας τα βαριά χαρτιά του οικονομικού βραχίονα του συστήματος. Total, Statoil, Exxon και τη νορβηγική PGS που έχει κατά πως μαθαίνουμε προχωρήσει το 35% των ερευνών της.
Την ίδια στιγμή το ψευτορωμέϊκο έχει σκορπίσει 1,4 δις ευρώ το 2012 για ενίσχυση επιχειρήσεων στα Βαλκάνια. Αυτό συμβαίνει όταν οι ελληνικές επιχειρήσεις βρίσκονται αντιμέτωπες με τη συνεχή συρρίκνωση του κέρδους, την ακατάσχετη φορολογία επί ανύπαρκτων πλέον περιουσιακών στοιχείων και τα λουκέτα που διογκώνουν την ανεργία της εθνικής εργατικής τάξης. Οι γραικύλοι πολιτικάντηδες όμως και οι τραπεζικοί οίκοι μάς μιλάνε για ανάπτυξη όταν οι ανακεφαλαιοποιήσεις απορροφούν τα δανεικά ποσά του τεχνητού χρέους και τα κεφάλαια των προνομιούχων και των πολυεθνικών βγαίνουν εκτός συνόρων.
Η ξενοκρατία ζει και βασιλεύει από τους τόκους έως την λαθρομετανάστευση, με την αριστερά να συναλλάσσεται με τους πρώην ταξικούς τάχα εχθρούς της ενώ υποστηρίζει με πάθος την παρουσία τής ξένης εργασίας και τής ξένης εγκληματικότητας. Η δε κυβερνητική τρόικα εσωτερικού των επίσης επαγγελματιών αντιρατσιστών επισημοποίησε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως το δικαίωμα κατάσχεσης κάθε εθνικού περιουσιακού στοιχείου της χώρας έναντι της ασφαλούς αποτυχίας του προγράμματος ψευτοδιάσωσης της χώρας. Αλλά όταν μας μιλούν για διάσωση θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι αυτή αφορά το ελεεινό καθεστώς τους.
Το νέο φορολογικό νομοσχέδιο έχει σχεδιασθεί με χαμηλή εισοδηματική βάση και με την στοχοποίηση πάντοτε της τεκνοποίησης των Ελλήνων. Η τρόικα ξεδιάντροπα μας λέγει πως κάθε φορά που θα βρεθεί Αρχή σε αυτόν τον τόπο να αμφισβητήσει τη νομιμότητα του πλιάτσικου που υφιστάμεθα, τα αποσυρόμενα μέτρα αφαιμάξεως θα αντικαθίστανται από καινούργια ίδια και χειρότερης μορφής.
Η δικαιοσύνη οδηγήθηκε τελικά στην παράταση της αποδόσεως του διαβόητου χαρατσιού αποδεικνύοντας στην πράξη πως είναι απόλυτα ποδηγετημένη από το δουλικό καθεστώς. Και η διοίκηση της ΔΕΗ που οδεύει στο γνωστό ξεπούλημα ζητά αιματηρές αυξήσεις όταν πολλά νοικοκυριά μένουν δίχως ρεύμα.
Τα δημοσιεύματα του διεθνή Τύπου με τους κατευθυνόμενους αναλυτές τους κάμουνε έρευνα και μιλάνε για το πιθανό ξέσπασμα ενός εμφύλιου πολέμου ένεκα της εξαθλιώσεως. Οι δε ασθενείς προσέρχονται στα νοσοκομεία με εξοπλισμό που φέρνουν από τα σπίτια τους. Η ανεύρεση τροφής από τα σκουπίδια εξαπλώνεται και το φάρμακο γίνεται δυσεύρετο.
Όμως οι Αριστεροί πολιτικάντηδες και συνομιλητές του Συστήματος «ανακαλύπτουν» ανύπαρκτους ξυλοδαρμούς από Έλληνες Εθνικιστές. Και ο παρακρατικός στρατός τους επιτίθεται σε Έλληνες και δημιουργεί παράνομες «αντιρατσιστικές» αντισυγκεντρώσεις, καλύπτοντας τον υπαρκτό ρατσισμό λαθρομεταναστών και ηγετίσκων σε βάρος του λαού μας.
Ο πρωθυπουργεύων Σαμαράς δέχτηκε παράλληλα στην κατεχόμενη Αθήνα τον επικεφαλή του ευρωπαϊκού αντιρατσιστικού κινήματος και αποδέχτηκε το ιταμό αίτημά του να αποκλειστεί η εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής από την ελληνική κοινοβουλευτική εκπροσώπηση στο Συμβούλιο της Ευρώπης.
Χαρά μεγάλη απλώθηκε ανάμεσα στην παρέα κυβερνητικών και «αντιπολιτευτικών», εξουσιαστών και παρακρατικών που βρήκαν άλλη μια λύση στο αληθινό για αυτούς πρόβλημα της εξαφανίσεως του Λαϊκού Εθνικισμού. Όμως το πρόβλημα αυτό είναι που θα τους στείλει εκεί που πρέπει. Στο εδώλιο του κατηγορούμενου για εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας και εξαθλίωση του λαού έως του σημείου των αυτοκτονιών.
Η βουλευτίνα του ΣΥΡΙΖΑ Γαϊτάνη αναγνωρίζει την αλυτρωτική προπαγάνδα των Σκοπίων όταν αποδέχεται την ονομασία «Μακεδονία» για τα Σκόπια, ενώ επιρρίπτει την ευθύνη της στασιμότητας του ζητήματος στον υποτιθέμενο ελληνικό καπιταλιστικό παράγοντα. Δεν παραλείπει φυσικά να αποδώσει αντιστροφή της «πραγματικότητας» στο εθνικιστικό κίνημα ενώ αποδίδει με θράσος στην Χρυσή Αυγή το χαρακτηρισμό «τρομοκράτες».
Ποιος, ένα κόμμα που στηρίζει με πάθος τούς παρακρατικούς κουκουλοφόρους και αναγνωρίζει την ψευδεπίγραφη «τουρκική ένωση Ξάνθης», δέχεται τον επαπειλούμενο ακρωτηριασμό ελληνικού εδάφους και χαρίζει στους εχθρούς μας τις αλύτρωτες ελληνικές πατρίδες που έχουν σκλαβώσει. Όλα αυτά όταν οι ψευτοσύμμαχοι μάς ζητούν να καταργήσουμε ουσιαστικά τον ελληνικό στρατό καταργώντας την υποχρεωτική θητεία και κάνοντάς τον επαγγελματικό, ζητήματα που οι ψευτοπροοδευτικοί πριμοδοτούν.
Είναι καιρός να αποδοθεί ο τελικός λογαριασμός. Να βάλουμε στο παιχνίδι τη Ρωσία που τόσο φοβούνται προσωρινοί γείτονες και νεοταξίτες για να αδυνατίσει η δύναμή τους. Και να πάρουμε πίσω από τους επικίνδυνους ριψάσπιδες την πατρίδα μας. Να εργαστούμε απερίσπαστοι υπέρ της κοινωνίας και των εθνικών μας συμφερόντων.  Να λευτερώσουμε Ελλάδα και Έλληνες με την άνοδο στην εξουσία του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου