Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Η ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΗΚΟΝ




ΑΘΗΝΑ 29-12-2012.
Δουλειά του Έλληνα είναι να διατηρεί τον οίκο του καθαρό και την πολιτική διοίκηση σε χέρια ελληνικά. Να εργάζεται για το καλό των αγαπημένων του προσώπων και πάνω από όλα για το κοινό καλό, την πρόοδο και την υπεροχή του Ελληνικού Έθνους. Αλλά όλα τούτα δεν γίνονται μήτε με την πτώση των αξιών μας μήτε με την παραμονή ελληνόφωνων βαρβάρων στην εξουσία σαν αυτούς που έχουμε, διορισμένους για να εξολοθρεύσουν το Γένος μας.
Η κατεδάφιση με άλλα λόγια του ανθελληνισμού που μας έχει επιβληθεί ως κλασσική περίπτωση καθεστωτικής και ολοκληρωτικής ξενοκρατίας είναι το τωρινό και άμεσο καθήκον. Ανθελληνισμός που έχει παρεισφρύσει σαν καρκίνωμα παντού. Στις οικονομικές μας υποθέσεις σαν μια ψευδαίσθηση για να μας κλέψει τη ζωή. Στο φυλετικό μας συναίσθημα με την ουσιαστική ποινικοποίηση του πατριωτισμού και του εθνικισμού μας για να απωλέσουμε την εθνική και θρησκευτική μας ταυτότητα. Στην κοινωνική μας ασφάλεια για να απλωθεί ο νεοταξικός φόβος. Και στις εθνικές μας υποθέσεις για να βουλιάξουμε στην υποχωρητικότητα και την ανυπαρξία.
Αντικρίζουμε ολόγυρά μας έναν ατελείωτο χορό εκατομμυρίων ευρώ να ακολουθούν μια διαδρομή μεταξύ βαθιά διεφθαρμένων υπάρξεων και τραπεζικών συμφερόντων. Μας λένε για χρέη και ελλείμματα όταν η κραιπάλη των εκφραστών του πολιτικού συστήματος συνεχίζεται και οι πολιτικάντηδες βαυκαλίζονται πως δεν ευθύνονται οι ίδιοι αλλά κάποιοι άλλοι συνάδελφοί τους και ο λαός! Τα στοιχήματα σε βάρος της εθνικής οικονομίας που μόνο εθνική δεν είναι πανθομολογούμενα δίνουν και παίρνουν. Αλλά επιτέλους σ’ αυτόν τον τόπο δεν είναι τα πάντα μονάχα οικονομία και χρήμα. Σε καμία δε περίπτωση δεν είναι ελληνικό ίδιον το ξεπούλημα και η εκπόρνευση της Φυλής.
Περάστε και πάρτε όσο – όσο, φτάνει να μείνει όρθιο το πολιτικό «μας» σύστημα και να μπει η Ελλάς ακόμη και τεμαχισμένη στην παγκόσμια σιωνιστική διακυβέρνηση! Αυτά λέγουν οι πολιτικοί πωλητές προς τους νεοταξικούς δοσάδες και τοκογλύφους. 27,5 δις ευρώ για την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, αλλά 2756 ευρώ φόρο για άνεργο με 80 τ.μ πατρογονικό σπίτι και 1400 κ.ε αυτοκίνητο. Αυτά είναι τα νούμερα σας προσκυνημένοι.
Όμως την ίδια στιγμή ελληνικές ψυχές αιμορραγούν όταν οι άστεγοι αριθμούν σύμφωνα με την οργάνωση «Κλίμακα» σε 20000 συνανθρώπους μας και η εγκληματικότητα, ξένη και ημεδαπή, ξεσαλώνει όπως στην τραγική περίπτωση της Ξάνθης με τον βιασμό και την πυρπόληση μιας ελληνοπούλας γιατί το κυριότερο πρόβλημα πάνω από το οικονομικό είναι το ηθικό. Και τα ήθη που έχουν έως τώρα επικρατήσει δεν είναι ελληνικά και ανθρώπινα αλλά βαρβαρικά και ζωώδη.
Αυτή είναι η απώλεια που θέλουν να μας επιβάλλουν ώστε να μείνουμε στο τέλος μια θλιβερή ανάμνηση της ιστορίας. Όταν χάνονται Έλληνες από το λαθρομεταναστευτικό έγκλημα μας λένε μη μιλάτε γιατί είναι ρατσιστικό αυτό που λέτε. Χάνονται Έλληνες από αυτοκτονίες, αλλά και πάλι οι ίδιοι άνθρωποι μας λένε πως φταίει ξάφνου η εθνική μας κατάθλιψη που αυτοί οι σάρακες όμως καλλιεργούν.
Καθημερινά Έλληνες χάνουν θέσεις εργασίας γιατί πρέπει το εργατικό κόστος σαν κρέας κρεμασμένο στο τσιγκέλι να γίνει φτηνό και λιπόσαρκο. Αλλά η Αριστερά που κλαίει με κλάμα κροκοδείλιο απολύει τους δικούς της εργαζομένους, νοιάζεται για την ασφάλεια των λαθρομεταναστών, επιτίθεται με τα ίδια επιχειρήματα των καπιταλιστών της Εσπερίας σε βάρος του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Μας λέγει ο Γερμανός εντεταλμένος για τα ανθρώπινα δικαιώματα πως η πατρίδα μας είναι η ντροπή της Ευρώπης και πως υπάρχουν ελλείψεις στην περίθαλψη των λαθρομεταναστών, ενώ δεν υπάρχει προστασία από τις υποτιθέμενες επιθέσεις των «ακροδεξιών». Ο πολιτικός αυτισμός των εχθρών μας δεν τους επιτρέπει τη χρήση της λέξεως εθνικιστής.
Την ίδια στιγμή το ακροαριστερό παρακράτος βάλλει κατά εθνικιστών διαφημίζοντας διαδικτυακά τον ηρωισμό του, η κυβερνώσα Αριστερά περιοδεύει στα κέντρα κράτησης λαθρομεταναστών, πολιτικοί της «αντιπολιτευόμενης» Αριστεράς δέχονται τάχα επιθέσεις και τα νεοταξικά ΜΜΕ εμφανίζουν υλικό αποδεικτικό της πλάκας.
Από την άλλη πλευρά μαθαίνουμε πως η Αττική πνίγεται από την διακίνηση παράνομων όπλων. Ακούμε για την ύπαρξη ακόμη και 70000 όπλων. Παράλληλα τα παπαγαλάκια του διεθνιστικού νεοταξισμού κάμουν καιρό τώρα λόγο για το ξέσπασμα ενός εμφυλίου σπαραγμού ένεκα της κρίσης και της φτώχιας, αυτού του εικονικού λογιστικού σχεδιασμού που μετατρέπεται σε διεθνές πλιάτσικο. Αλλά η Αστυνομία παραμένει πάντα ποδηγετημένη από την εγχώρια τρόικα. Εθνικιστές δέχονται πραγματικές και λεκτικές επιθέσεις όταν ξένοι αναλυτές αναγνωρίζουν πως το πολιτικό σύστημα της ντροπής θα καταρρεύσει από το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα.
Η ΕΥΠ αξιοποιεί με συνέπεια πληροφορίες και ερευνά τις αγοραπωλησίες που πραγματοποιούνται στην Κρήτη κυρίως από Ισραηλινούς, Τούρκους, Άραβες και Ρώσους με «περίεργα» κίνητρα. Οι δε Τούρκοι ισχυρίζονται με θράσος ότι το ιδιοκτησιακό καθεστώς 152 νησιών στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο είναι αμφιλεγόμενο, πως καμία συνθήκη τάχα δεν τα θεωρεί ελληνικά, ενώ αξιώνουν την αναγνώριση ως τουρκικών 16 εξ αυτών όπως τις Οινούσσες και το Φαρμακονήσι!
Το ρωσικό ναυτικό προβαίνει σε ασκήσεις στα ελληνικά νερά όταν ο πολεμικός πυρετός στα ανατολικά ημών εδάφη φουντώνει. Ο Ελληνικός Στρατός προβαίνει σε διαρκείς ασκήσεις ετοιμότητας και αεράμυνας. Το πολεμικό ναυτικό μας ετοιμάζεται να ασκηθεί με την Διοίκηση Φρεγατών επικεφαλής στα σημεία που οι τουρκομογγόλοι θα προβούν σε γεωφυσικές έρευνες εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας στο Καστελόριζο και νότια της Κρήτης.
Κι όμως στα Ίμια τουρκικά σκάφη παρενόχλησαν ελληνικά αλιευτικά και ένα σκάφος της ακτοφυλακής μας επιχειρώντας να τα εμβολίσουν. Και στην Ελεύθερη Θράκη Μας ο Τούρκος πρόξενος Σενέρ περιόδευσε σε μητροπόλεις και αστυνομικά τμήματα κάνοντας λόγο για κλίμα τρομοκρατίας που καλλιεργεί τάχα η Χρυσή Αυγή σε μουσουλμάνους όταν οι τουρκόψυχοι γκρίζοι λύκοι και η Αριστερά τουρκοποιούν Έλληνες και έχουν τακιμιάσει στην ψευτοτουρκικότητα συλλόγων και εδαφών. Με τον τοποτηρητή μητροπολίτη Κομοτηνής να δηλώνει δυστυχώς πως πάντοτε ήθελε σχέσεις με το τουρκικό προξενείο!
Από κοντά οι Αλβανοί κάνουν ρεπορτάζ για Αλβανό δημοσιογράφο χαρακτηρίζοντας αλβανική την Κόνιτσα και οι αμερικανοκομμουνιστές του ΣΥΡΙΖΑ συμφωνούν με τα νεοταξικά αφεντικά τους στην κατάργηση της στρατιωτικής θητείας!
Οι Έλληνες εργάζονται, πολεμούν και βαστούν καθαρά τα ιερά και όσια. Πίστη, Φυλή και Πατρίδα. Δεν τα παραδίδουν, μόνο τα εξαπλώνουν. Ήρθε η ώρα της ανόδου του Τρανού Ελληνισμού και της κατάρρευσης του ανθελληνισμού. Είναι η ώρα του Ελληνικού Εθνικοκοινωνισμού.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου