Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΒΓΗΚΕ ΣΤΗ ΓΥΡΑ ΚΑΙ ΖΗΤΑΕΙ ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ – ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΕΡΑΝΟ!


ERANOS
Φιλάνθρωποι αναγνώστες, θέλουμε για λίγο την προσοχή σας σ’ ένα κατεπείγον ζήτημα κοινωνικής ευαισθησίας! Ένα δυστυχισμένο κόμμα της ελληνικής βουλής πέφτει στα πόδια μας και ζητάει τη βοήθειά μας. Διαβάστε παρακάτω την απελπισμένη, μα συγκινητική έκκληση του γενικού διευθυντή του ΠΑΣΟΚ (αυτό είναι το κόμμα που υποφέρει), Ν. Σαλαγιάννη για να καταλάβετε τι σας λέμε:
«Με πλήρη επίγνωση των πρωτόγνωρων συνθηκών, των σκληρών καταστάσεων, αλλά και των έντονων προβληματισμών που υπάρχουν σ’ όλους μας, σου απευθύνω αυτή την επιστολή εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ. Για να ζητήσω την στήριξή σου, την οικονομική στήριξη. Γιατί η Παράταξή μας είναι σε δεινή οικονομική κατάσταση. Για το πώς φθάσαμε ως εδώ, τι έγινε και τι δεν έγινε, ποιό είναι το σωστό και ποιο το λάθος, αλλά και για το πώς μπορούμε να προχωρήσουμε με ριζικές ανατροπές στη μέχρι τώρα λειτουργία μας, θα τα συζητήσουμε όλα και θα τα συναποφασίσουμε στο επικείμενο Συντακτικό Συνέδριο μας. Το ΠΑΣΟΚ σήμερα έχει μεγάλη ανάγκη τη στήριξή σου, όσο μπορείς και όπως μπορείς… Τα τρία τελευταία οδυνηρά για τον τόπο μας και τους ανθρώπους μας χρόνια, μας πλήγωσαν βαθειά. Και εξακολουθούν να μας πληγώνουν. Αλλά δε δίνουν σε κανένα το δικαίωμα να συκοφαντήσει συνολικά, να απαξιώσει ισοπεδωτικά ή να σφετεριστεί επιλεκτικά μια συγκλονιστική διαδρομή σχεδόν σαράντα χρόνων, απ’ το 1974 μέχρι σήμερα. Ούτε επιτρέπουν σε κανένα να επιχειρεί να αποδυναμώσει ή να ταπεινώσει αυτή την Παράταξη ή να προεξοφλήσει το τέλος της. Όσοι αφιερώσαμε τα πιο φωτεινά και δημιουργικά μας χρόνια και συνδέσαμε ένα μεγάλο μέρος της προσωπικής μας ιστορίας με την ιστορική αυτή Παράταξη, δε θα το επιτρέψουμε».
Τι κάνουμε εδώ, αγαπητοί αναγνώστες, μπροστά στο τεράστιο αυτό κοινωνικό πρόβλημα; Μένουμε ασυγκίνητοι και μάλιστα εν όψει των Αγίων ημερών που έρχονται; Ποτέ! Δε μας το επιτρέπει άλλωστε η συνείδησή μας. Γι’ αυτό, από σήμερα, ή μάλλον από τώρα για να μη χάνουμε και χρόνο (καθότι ο χρόνος είναι χρήμα…), ξεκινάμε τον έρανο της αγάπης, για την ανακούφιση των πασχόντων συνανθρώπων μας του ΠΑΣΟΚ. Έλεος χριστιανοί, σκουπίστε τα δάκρυά σας, βάλτε το χέρι στην καρδιά σας και δώστε τώρα τον οβολό σας υπέρ του απόρου ΠΑΣΟΚ! Ότι έχετε ευχαρίστηση, ελεήστε τον αόμματο για να βρει το φως του και να βγάλει μετά τα μάτια τα δικά σας! Δώστε και σώστε!
(ΥΓ): Μιλάνε για σκοινί στο σπίτι του κρεμασμένου; Κι όμως, στο ΠΑΣΟΚ μιλάνε!

http://ethnikismos.net 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου