Παρασκευή, 21 Δεκεμβρίου 2012

Η Χρυσή Αυγή στην πορεία των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ


Η Χρυσή Αυγή στην πορεία των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ
Κλιμάκιο συναγωνιστών με επικεφαλής τον γραμματέα της Τοπικής Οργάνωσης Λαμίας συναγωνιστή Απόστολο Γκλέτσο συμμετείχε στην πορεία-διαμαρτυρία των σωματείων των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ που πραγματοποιήθηκε χθες Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στο κέντρο των Αθηνών. Η πορεία πέρασε από τα γραφεία όπου στεγάζεται η διοίκηση του Ταμείου Αξιοποίησης της Ιδιωτικής Περιουσίας του δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ) και κατέληξε στο Υπουργείο Οικονομικών όπου αντιπροσωπεία εργαζομένων παρέδωσε ψήφισμα διαμαρτυρίας στον Υπουργό Οικονομικών.
Η αντιπροσωπεία των συναγωνιστών έγινε δεκτή με θέρμη από τους αντιπροσώπους των Σωματείων των εργαζομένων, καθώς και από τους εργαζόμενους της ΛΑΡΚΟ, οποίοι εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την παρουσία του Κινήματος στην πορεία διαμαρτυρίας τους ενάντια στο ξεπούλημα της ΛΑΡΚΟ. Οι συναγωνιστές παρουσίασαν στους εργαζόμενους τις θέσεις του Κινήματος όσον αφορά την ΛΑΡΚΟ και τους ενημέρωσαν για τις ενέργειες που έχει κάνει στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου. Συγκεκριμένα, ο συναγωνιστής και βουλευτής Εύβοιας Νίκος Μίχος έχει καταθέσει ερώτηση, καθώς και επίκαιρη ερώτησηστους αρμόδιους Υπουργούς για το θέμα της ΛΑΡΚΟ.
Η Χρυσή Αυγή έδειξε ακόμη μία φορά πως στέκεται έμπρακτα στο πλευρό των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ εντός και εκτός Βουλής. Ζητάμε να καταργηθεί το διάταγμα που μετέφερε το ποσοστό του δημοσίου που κατείχε στη ΛΑΡΚΟ στο ΤΑΙΠΕΔ και να επιστρέψει ο έλεγχος της εταιρείας στο Δημόσιο. Η αδιαπραγμάτευτη θέση του Κινήματος είναι πως η βιομηχανία αυτή είναι εθνικής και στρατηγικής σημασίας και πρέπει να παραμείνει στον έλεγχο του δημοσίου. Η ΛΑΡΚΟ πρέπει να εξυγιανθεί, να στηριχθεί και να αποτελέσει βραχίονα ανάπτυξης και παραγωγής εθνικού πλούτου.
 http://xristospappas.blogspot.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου