Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2012

Έχασαν το χρώμα τους στο Mega - Τρίτο κόμμα με 10,3% η Χρυσή Αυγή!


Έπεσαν από τα σύννεφα στο Mega, καθώς αναγκάστηκαν να δουν την αλήθεια κατάματα. Και η πικρή αλήθεια γι΄αυτούς, αλλά η γλυκιά ελπίδα για τον Ελληνικό λαό είναι ότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έχει εδραιωθεί στην τρίτη θέση και έχει βάλει πλώρη για να ξεβρωμίσει τον τόπο! Στην δημοσκόπηση που της GPO που δημοσίευσε πριν από λίγο η εκπομπή "Ανατροπή" στην πρόθεση ψήφου λαμβάνουν:

ΣΥΡΙΖΑ - 22,3%
ΝΔ- 20,1%
ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ - 10,3%
ΠΑΣΟΚ - 7,5%
ΑΝ.ΕΛ. - 6,5%
ΔΗΜ.ΑΡ. - 5 %
ΚΚΕ - 4,6%
Είναι χαρακτηριστικό ότι στα ψαλιδισμένα ποσοστά που δίνει η GPO στην Χρυσή Αυγή (εννοείται ότι είμαστε πολύ παραπάνω), η εταιρεία τρώει τα μούτρα της, καθώς ομολογεί ότι στην τελευταία μέτρησή της στις 29/5 είχε δώσει στην Χρυσή Αυγή 4,2%. Λίγες μέρες μετά στις Εθνικές εκλογές οι Έλληνες Εθνικιστές πήραν 6,92%. Με την κατάλληλη αναγωγή, μπορείτε να βρείτε το πραγματικό ποσοστό της Χρυσής Αυγής. Η αλήθεια είναι πως ΣΥΡΙΖΑ, ΝΔ και Χρυσή Αυγή απέχουν ελάχιστα μεταξύ τους και είναι θέμα χρόνου η ελληνική κοινωνία να στραφεί ολοκληρωτικά στο Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και να στείλει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας τους ψεύτες και τους κομπογιαννίτες πολιτικάντηδες. 

Πηγή 

Συν τοις άλλοις ο Νίκος Μιχαλολιάκος, έχει τη μεγαλύτερη άνοδο σε επίπεδο αποδοχής των ηγετικών του ικανοτήτων...
 Υπήρχε βέβαια και η προβοκατόρικη ερώτηση...
"αν η Χρυσή Αυγή αποτελεί φόβητρο για τη ΄δημοκρατία' ", αλλά και πάλι οι απαντήσεις των ερωτώμενων σίγουρα δεν είχε τα αποτελέσματα που θα ήθελαν οι.....προοδευτικοί
Όπως πάντα, καλεσμένος εκπρόσωπος του 7% (στις εκλογές του Ιουνίου) δεν παρευρέθηκε...
Αυτή τη.....δημοκρατία φοβίζει η Χρυσή Αυγή!!! 

http://paspartoy.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου