Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

ΕΘΝΙΚΟΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΛΑΟ




ΑΘΗΝΑ 18-11-2012.
Θρήνος, απελπισία, υποταγή. Αυτά είναι τα αποτελέσματα του κατοχικού καθεστώτος και των βάρβαρων εισβολέων. Οργή, επανάσταση, διεκδίκηση. Αυτή είναι η δική μας απάντηση. Είναι η απάντηση του Ελληνισμού. Μετουσιώνεται μέσα από την πορεία του Εθνικιστικού Κινήματος προς το λαό. Δεν πουλάμε, δεν πεθαίνουμε.
Στις ΗΠΑ έχουν ήδη ετοιμάσει το διάδοχο σχήμα στην ελληνόφωνη κυβέρνηση δεδομένου ότι έχουν ήδη τελειώσει τον κυβερνητικό θίασο Σαμαρά. Πήραν αυτά που θέλανε σε υποθηκεύσεις. Τώρα προχωράνε στην προσεχτική όπως μας λέει το ομογενειακό ΜΜΕ Καλάμι προβολή του Τσίπρα που όλως «τυχαίως» έχει την ίδια ρητορική με την «υπερδύναμη» περί της βιωσιμότητας του «ελληνικού» χρέους.
Θέλουν λοιπόν να προχωρήσουν οι ψευτοσύμμαχοι στην τελική είσπραξη του προϊόντος λεηλασίας από την ψευτοαντιπολίτευση και το νέο ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ. Αυτά συμβαίνουν όταν οι συριζαίοι και λοιπές «προοδευτικές» δυνάμεις διαμαρτύρονται στις ΗΠΑ ενάντια στη λιτότητα και την… προστασία τάχα της «νεοναζιστικής» Χρυσής Αυγής!
Στην πατρίδα μας και την πραγματική αλήθεια, οι κατεστραμμένοι από τα τοκογλυφικά παιχνίδια Έλληνες ομολογιούχοι, που χάσανε τα χρήματά τους και καταστράφηκαν, επιτέθηκαν στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ και συγκυβερνήτη Βενιζέλο, όταν ο τελευταίος επιχείρησε να συναντηθεί με τον αρχιτραπεζίτη κ. Προβόπουλο. Και στη Θεσσαλονίκη προπηλακίστηκε ο Γερμανός Πρόξενος και ο Γκαουλάϊτερ Φούχτελ που κρίνει πιο εργατικούς τους Γερμανούς από τους Έλληνες. 
Η Ελλάς χάνει ελληνόπουλα που νοιώθουν ένα τεράστιο κενό και αυτοκτονούν. Αυτό συνέβη σε μια νεαρή Ελληνίδα νοσοκόμα στο Παγκράτι που απολύθηκε από το νοσοκομείο Αλεξάνδρα και έπεσε από τον έκτο όροφο της πολυκατοικίας που έμενε. Άλλη μια νεαρή Ελληνίδα αυτοπυρπολήθηκε. Και για όλα αυτά φταίτε εσείς της διαβόητης μεταπολιτευτικής κοινοβουλευτικής «δημοκρατίας» που έχετε επιλέξει να υπηρετήσετε τον «περιούσιο» νεοταξισμό στέλνοντας στο θάνατο τους Έλληνες.
Οι τοκογλύφοι της παγκοσμιοποίησης μάς τάζουν πρόσθετα αιματηρά μέτρα και ξένα δανεικά χρήματα. Η τρόικα με την «ρήτρα εξισορρόπησης» λαμβάνει από τους προσκυνημένους «ταγούς» τις διοικητικές εξουσίες να επιβάλλει νέες περικοπές παροχών αν αποτύχουν τα εκ του ασφαλούς αποτυχημένα τωρινά μέτρα.
Οι πολιτικές εξουσίες λοιπόν περνάνε ξεκάθαρα στον νεοταξικό παράγοντα ο οποίος πλέον καθίσταται και τυπικά κυβέρνηση της Ελλάδος. Κι αυτό συμβαίνει όταν η Κίνα με τον πετρελαϊκό κολοσσό της επιθυμεί να συμμετάσχει στους διαγωνισμούς για τις γεωφυσικές έρευνες και τις γεωτρήσεις εξορύξεως των ελληνικών υδρογονανθράκων.
Η δε Ρωσία συναντάει προσχώματα από την κατοχική κυβέρνηση και εγκαταλείπει τη συμμετοχή της χώρας μας στον αγωγό φυσικού αερίου South Stream, ενώ οι έρευνες στο Ιόνιο προσκρούουν στην περιβαλλοντική «ευαισθησία» σοσιαλιστή ευρωβουλευτή που διατυπώνει σε κοινοβουλευτική ερώτηση κρατικές ελλείψεις.
Ο πρόεδρος του γερμανικού συνδέσμου εξωτερικού εμπορίου Μπέρνερ διαπιστώνει ορθά την γεωπολιτική κι όχι οικονομική διάσταση του ελληνικού προβλήματος. Διαπιστώνει πως αν η χώρα μας φύγει από την Ευρώπη, θα πέσει στην αγκαλιά της Ρωσίας και της Κίνας. Η «Ευρώπη» θα αποκτούσε ένα πρόβλημα ασφαλείας, η Ελλάς θα αποκόμιζε μεγάλα κέρδη και η Ρωσία με την Κίνα θα κέρδιζαν μια βάση στη Μεσόγειο!
Κι όμως η εμμονή στις ξένες λύσεις και στις λανθασμένες συμμαχίες συνεχίζεται με τρόπο απολύτως ανθελληνικό και προσχεδιασμένο. Ξάφνου βλέπουμε να ιδρύεται από το ΕΛΙΑΜΕΠ ένα υπερεθνικό παρατηρητήριο κρίσης για την Ελλάδα που θα ασχολείται με την παρακολούθηση και την ανάλυση των οικονομικών, πολιτικών και κοινωνικών όψεων της κρίσης σε Ελλάδα και Ευρώπη ενώ θα παρεμβαίνει στο δημόσιο διάλογο εντός και εκτός συνόρων. Κίνηση που μας φέρνει στο νου ανάλογες ενέργειες και ισλαμικές «ανοίξεις». Η δε τρόικα κατεβάζει τις προσδοκίες εσόδων από το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας για να πετύχει εξευτελιστικές τιμές πώλησης και τα ακίνητα των διπλωματικών μας αποστολών σε όλο τον κόσμο βγαίνουν στο σφυρί.
Το ψευτορωμέϊκο ερμηνεύει στο μεταξύ κατά το δοκούν τις εθνικές αντιστάσεις. Η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας κήρυξε αντισυνταγματικό τον ανθελληνικό νόμο Ραγκούση για την παροχή ιθαγένειας σε αλλοδαπούς και οι ψευτοπροοδευτικοί ολετήρες, σοσιαλιστές, αριστεροί και οικολόγοι, σπεύδουν να αποκηρύξουν την ορθή απόφαση και να στηρίξουν τα δικαιώματα των λαθραίων ψηφοφόρων τους. Η κυβέρνηση παγώνει τον «νόμο» ψάχνοντας την ύπαρξη τάχα δεσμών με το έθνος μας σε όσους κάνουν αιτήσεις.
Αλλοιώνεται η λαϊκή βούληση υπό το φόβο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος που τίθεται ακόμη και υπό ηλεκτρονικούς περιορισμούς. Όμως η φοροκαταιγίδα συνεχίζεται σε βάρος της κατοικίας και των ανύπαρκτων πλέον λαϊκών εισοδημάτων, το κράτος κυνηγάει με φοροελέγχους τους αρτοποιούς που δίδουν δωρεάν κουλούρι στα σχολεία όταν μόνον στην Ξάνθη υπάρχουν 210 μαθητές δημοτικών σχολείων που υποσιτίζονται και στην Βοιωτία, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Αθήνα, τα σχολεία δεν έχουν θέρμανση. Στα δε βόρεια της χώρας κλείνουν. Και στα στρατόπεδα, όπου δεν υπάρχουν λαθρομετανάστες, στρατιωτικοί και πολίτες σιτίζονται από κοινού.
Στα δε εθνικά μας θέματα οι Αλβανοί μάς γυρεύουν μερτικό από το γεωφυσικό πλούτο του Ιονίου και η Ερυθρόμαυρη Συμμαχία «ελέγχει» τα ελληνοαλβανικά σύνορα τρομοκρατώντας τα αδέλφια μας της Βορείου Ηπείρου. Το Συμβούλιο της Ευρώπης αναγνωρίζει την «Τουρκική Ένωση Ξάνθης» ζητώντας μας να καταργήσουμε τη συνθήκη της Λοζάνης ενώ εγκάθετοι της Άγκυρας έφτασαν στο σημείο να χτυπήσουν τον νόμιμο ιμάμη σε τέμενος της Ρόδου. Οι ψευτοευρωπαίοι θέλουν επιπλέον την είσοδο των Σκοπίων στην ΕΕ δίχως επίλυση του ζητήματος της ονομασίας τους.
Οι Έλληνες Εθνικιστές συνεχίζουμε την εθνικοαπελευθερωτική πορεία προς τον λαό μας. Στεκόμαστε στο πλευρό των χειμαζόμενων Ελλήνων και βαδίζουμε στην επιστροφή της πατρίδος μας σε χέρια ελληνικά. Επιστροφή στην εθνική μας παραγωγή, στην εθνοφυλετική μας ομοιογένεια, στις αιώνιες ελληνικές πατρίδες. Στο εθνικοκοινωνικό γλυκοχάραμα, τη χρυσοφόρα αυγή του Ελληνισμού που έρχεται.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου