Σάββατο 17 Νοεμβρίου 2012

Έλληνες μαθητές: “Το πολυτεχνείο είναι παραμύθι, όχι εθνική εορτή...”





Σε γυμνάσιο του ανατολικού διαμερίσματος της Πάτρας επτά μαθητές αρνήθηκαν να συμμετέχουν στην γιορτή για το Πολυτεχνείο.
Μάλιστα όταν ρωτήθηκαν από τους καθηγητές τους δήλωσαν πως αρνούνται να συμμετέχουν διότι στο Πολυτεχνείο δεν υπήρξαν νεκροί και δεν αποτελεί εθνική εορτή. Όπως ακούστηκε, οι συγκεκριμένοι μαθητές είχαν ενημερώσει και τους γονείς τους για την πρωτοβουλία τους, οι οποίοι προφανώς είχαν συμφωνήσει. Στο σχολείο επικράτησε αναστάτωση και οι ίδιες πηγές αναφέρουν πως συνεκλήθη το συμβούλιο των καθηγητών για να... αντιμετωπίσει το θέμα.
Η αλήθεια είναι -κάτι που οι αριστεροί δεν θέλουν με τίποτα να παραδεχθούν- ότι εδώ και πολλά χρόνια η "γιορτή του Πολυτεχνείου" είναι μια φιέστα χωρίς νόημα και ουσία, επειδή ακριβώς βασίζεται σε μια κίβδηλη προπαγάνδα. Τα αποτελέσματα της "γενιάς του Πολυτεχνείου" είναι πασιφανή και έτσι για τους περισσότερους σκεπτόμενους μαθητές το "Πολυτεχνείο" είναι στην καλύτερη περίπτωση ευκαιρία για χαλάρωση. Πάντοτε υπήρχαν μαθητές που συμμετείχαν με κρύα καρδιά στις... εορταστικές εκδηλώσεις, ενώ για πολλούς ήταν μια ανούσια αγγαρεία.
Είναι θέμα χρόνου να αποκατασταθεί η ιστορική αλήθεια, να μπουν τα γεγονότα στην πραγματική τους διάσταση μακριά από αριστερίστικες προπαγάνδες κι αυτός ο "θεσμός" της μεταπολίτευσης να πάρει την θέση του στο χρονοντούλαπο της Ιστορίας.

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου