Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΡΙΖΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΓΕΩΓΡΑΦΙ




ΑΘΗΝΑ 7-11-2012.
Το δέντρο του ελληνισμού έχει πολύ βαθιές ρίζες και έχει δώσει τους καλύτερους καρπούς σε τούτη την πλάση. Είναι ο κύριος τροφοδότης που δίδει ζωή στον κόσμο. Αν εκλείψει θα σβήσει το φως του πολιτισμού και κάθε ανθρώπινη ανάσα. Αν όμως συνεχίσουμε εμείς οι ίδιοι ως λαός να απομακρυνόμαστε από τον ομφάλιο λώρο της Φυλής μας, τότε θα είμαστε διπλά ένοχοι. Ανάξιοι να λεγόμαστε Έλληνες και δολοφόνοι της παιδιών μας.
Κοιτάξτε γύρω μας τι συμβαίνει. Δείτε τις συμφορές όχι ως χωριστές ενότητες αλλά σαν το ενιαίο σχέδιο της δολοφονίας της Ελλάδος που προχωράει ο σιωνιστικός νεοταξισμός με τις διευκολύνσεις  των δωσίλογων και γραικύλων πολιτικάντηδων. Ζητήσανε από την πατρίδα μας να υποθηκεύσουμε επισήμως τον γεωφυσικό πλούτο. Μας ζήτησαν οι Τούρκοι σχολεία και συγκυριαρχία. Ανοίγουν οι Αλβανοί σχολεία. Κλείνουν για λόγους τάχα μου οικονομίας οι πρεσβείες και τα προξενεία μας στο εξωτερικό. Το δε νεοταξικό πρακτορείο Bloomberg μας βλέπει αλά Γερμανία του τριάντα φοβούμενη την άνοδο στην εξουσία του Εθνικοκοινωνικού Κινήματος και την απώλεια της νεοταξικής λεηλασίας.
Όλα αυτά μας δίδουν το αποτέλεσμα της ασφυξίας και της γεωπολιτικής απομόνωσης. Επιδιώκουνε οι εχθροί μας την παγίωση της έλλειψης εσωτερικής τροφοδότησης σε πόρους και αγαθά και το κλείσιμο των εναλλακτικών οδών αντίδρασης ώστε να συνθηκολογήσει ο ελληνικός λαός. Ένας λαός που στο μεταξύ χάνει τα παιδιά του στην ανέχεια, την αυτοκτονία και την ξένη εγκληματικότητα. Τα δε χτυπήματα και οι συκοφαντίες που δέχονται οι Έλληνες Εθνικιστές είναι δουλειά του διεθνούς νεοταξισμού. Δικά του χέρια είναι οι γραικύλοι πολιτικάντηδες.
Λοιπόν, αυτό που βιώνουμε έχει όνομα. Το λένε Γ Παγκόσμιο Πόλεμο. Είναι η οικονομική εισαγωγή που θα φέρει την ένοπλη συνέχεια. Η δική μας απάντηση, η απάντηση του Ελληνικού Εθνικισμού και της Φυλετικής Ψυχής είναι η επιστροφή στις ρίζες του ελληνικού έθνους. Η αποδοχή του πολέμου που δεχόμαστε και η ανταπάντηση με την κήρυξη του δικού μας πολέμου ενάντια στον μισελληνισμό. Η άρνηση στην παραχώρηση τόσο ψυχών όσο και εθνικών εδαφών. Το ξερίζωμα των δωσίλογων και η στροφή στην εξωτερική πολιτική με τη σύναψη νέων συμμαχιών σε πολιτικό, οικονομικό και στρατιωτικό επίπεδο.
Η ιστορία δεν περιμένει κανέναν και δεν συγχωρεί όσους αμελούν καθήκον και χρέος ιερό. Θύματα έχουμε ήδη και μάλιστα εν καιρώ μιας πόρνης και ψεύτικης ειρήνης. Κι είναι τόσα πολλά τα θύματα που να είστε σίγουροι ότι δεν θα τα είχαμε σε κανέναν συμβατικό πόλεμο. Οι εχθροί μας το ξέρουν. Δεν θα υποστούμε ζημία σ’ αυτήν την περίπτωση. Ο Θεός είναι μαζί μας. Ο Ελληνικός Στρατός τηρεί ετοιμότητα, τάξη και σχέδιο για την εξόντωση των ανθελλήνων και το άνοιγμα της ενδόξου λεωφόρου προς τις σκλάβες ελληνικές πατρίδες. Η δε Ρωσία ετοιμάζεται ήδη ενάντια σε ΝΑΤΟ και Τουρκία. Θα τους ξεσχίσει και θα σκορπίσουν πίσω τους γειτονικά ψευτοκράτη και τραπεζιτικοί βρικόλακες.
Μας λέγουν για την νέα Βαϊμάρη, για το οικονομικό κραχ, τον εθνικοσοσιαλισμό και τον πόλεμο που ακολούθησε. Αυτή είναι η ομολογία του φόβου των μισελλήνων. Κι αυτός είναι ο φόβος που πρέπει να επαληθεύσουμε στην πολιτική πράξη. Οι νεοταξίτες θέλουν να πάνε σε έναν νέο πόλεμο για να ισοπεδώσουν τις εναπομένουσες υποδομές των εθνικών κρατών, να ανοικοδομήσουν τάχα κερδοσκοπώντας και να υποτάξουν λαούς και κράτη στην παγκόσμια διακυβέρνηση. Το στημένο οικονομικό μας πρόβλημα συνδέεται άμεσα με τις προκλήσεις σε βάρος των εθνικών μας υποθέσεων και συνόρων. Έχουμε να κάνουμε με δειλούς και απάνθρωπους που μας θέλουν μικρούς και νεκρούς.
Η απάντηση θα δοθεί από την Ελληνική Ανδρεία που θα οικοδομήσει την Μεγάλη και Ζωντανή Ελλάδα. Το πρώτο που θα συμβεί είναι η ανατροπή της δυτικόστροφης αστικής δημοκρατίας και η αποβολή του ενταύθα τοκογλυφικού μηχανισμού. Αυτό είναι έργο που θα διεκπεραιώσει μονάχα ο αυθεντικός και γνήσιος Ελληνικός Λαϊκός Εθνικισμός με την άνοδο στην εξουσία και την ανόρθωση μιας Εθνικής και Λαϊκής Αριστοκρατίας. Η εξουσία θα περάσει στον Ελληνικό Λαό και τον Ελληνικό Στρατό. Θα αποκατασταθεί η φυσική τάξη των πολιτικών πραγμάτων και στη συνέχεια θα αποκατασταθεί εξίσου η αληθινή γεωγραφία της Ελλάδος. Θα συμβεί διότι θα μας δώσει το απαραίτητο βήμα το τουρκικό μαντρόσκυλο και το νεοταξικό αφεντικό του.
Η Τουρκία έχει στριμωχτεί ανάμεσα στη Ρωσία και τους Κούρδους. Εξυπηρετεί μεν τα σχέδια μέχρι στιγμής των ΗΠΑ και της παγκόσμιας εξουσιαστικής συμμορίας αλλά είναι αναλώσιμη. Η συμπεριφορά του Ισραήλ και τα δικά του συμφέροντα το αποδεικνύουν. Στο μεταξύ η νεοταξική συμπεριφορά εσχάτως ευνοεί τους Κούρδους. Τότε μια οδός μένει στην Τουρκία και τα αφεντικά της. Να την ωθήσουν ενάντια στην Ελλάδα, πράμα που θα το κάνει ελλείψει διεξόδου εξ ανατολών. Και τότε η Ρωσία θα στείλει τους τουρκομογγόλους στο πυρ το εξώτερον.
Η Ελλάς πρέπει να είναι έτοιμη πολιτικά και στρατιωτικά. Θα προασπίσουμε την εδαφική ακεραιότητα, θα ευνοήσουμε την ρωσική παρουσία σε βάρος των εχθρών μας, γειτονικών και ψευτοσυμμάχων, θα δώσουμε την ελληνική απάντηση στους απέναντι και θα γυρίσουμε στα πατρογονικά μας εδάφη, στην Μεγάλη Ελλάδα.  
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου