Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

Η νέα ελπίδα


Είμαστε ένα ιστορικό έθνος. Ο Ελληνισμός έχει μια τουλάχιστον τρισχιλιετή Ιστορία. Στο διάβα του χρόνου έχουμε περάσει πολλές καταστροφές και περιόδους πικρής σκλαβιάς, με αποκορύφωμα την άλωση της Πόλης το 1453 και την τετρακοσαετή σκλαβιά που επακολούθησε στον πιο βάρβαρο κατακτητή. Πάντοτε όμως αναγεννιόμασταν σαν τον Φοίνικα, το μυθικό πουλί που αναγεννιόταν από τις στάχτες του. Περνάμε σήμερα μια δύσκολη περίοδο σκλαβιάς χωρίς αλυσίδες. Ο κατακτητής αυτή τη φορά είναι ο εσμός των διεθνών τοκογλύφων. Αλλά μέσα από αυτή την πικρή δοκιμασία, μια Νέα Ελπίδα έχει ανατείλει για το Ελληνικό Έθνος. Αυτή η Νέα Ελπίδα δεν είναι άλλη από τη ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.
Μας πολέμησαν οι εχθροί μας με όλα τα μέσα: τη συνομωσία της σιωπής αρχικά και κατόπιν με τον οχετό λάσπης που εξαπολύουν, τις ύβρεις και τη συκοφαντία. Όμως εμείς επιμείναμε και επιμένουμε. Αποδειχθήκαμε πιο δημοκράτες από τους «δημοκράτες» και μπήκαμε στη Βουλή νικητές, με τη θέληση του Ελληνικού Λαού. Αποδειχθήκαμε στη συνέχεια με τη στάση μας στη Βουλή ότι δεν είμαστε μια «ναζιστική συμμορία» όπως μας κατηγορούν, αλλά μια σοβαρή και υπεύθυνη ανερχόμενη πολιτική δύναμη. Δώσαμε στο καταταλαιπωρημένο μας Έθνος προοπτική και κατ’ αυτόν τον τρόπο δώσαμε στον Ελληνικό Λαό μια Νέα Ελπίδα. Την ελπίδα για μια Εθνική Αναγέννηση του Ελληνισμού.

Ζητάμε λοιπόν από τον Ελληνικό Λαό να μας δώσει ακόμη μεγαλύτερη κοινοβουλευτική δύναμη στις επόμενες εκλογές, που μπορεί και να μην αργήσουν. Ζητάμε απ’ αυτόν να μας καταστήσει τουλάχιστον αξιωματική αντιπολίτευση. Δεν είναι δύσκολο να γίνει αυτό. Σύμφωνα με τις τελευταίες δημοσκοπήσεις ερχόμαστε ήδη τρίτο κόμμα συγκεντρώνοντας ποσοστό περίπου 14%, δηλαδή δύο (2) μόλις μονάδες πίσω από το δεύτερο κόμμα, τη Ν.Δ., που συγκεντρώνει 16% και θα πέσει ακόμη πιο πολύ λόγω της άφρονος μνημονιακής πολιτικής που ακολουθεί ο Σαμαράς, πιστός ...στο δρόμο που χάραξε ο Jeffrey!

Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ λοιπόν, η Νέα Ελπίδα, έχει πια ρεαλιστική προοπτική να χτυπήσει πλέον την πόρτα της εξουσίας. Έτσι, με τη βοήθεια του Θεού, θα δώσουμε και αυτή τη φορά ΝΙΚΗΦΟΡΑ τη μεγάλη μάχη που έρχεται, τη μάχη του Ελληνισμού.

Ε.Χ.
 
http://xa-an-at.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου