Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2012

Συνεργασία: Τότε η γη θα τρέμει!




Δέκα δισεκατομμύρια ευρώ ή αλλοιώς το 1% του ΑΕΠ της Ευρώπης λένε πως πρέπει έως το 2020 να καταβληθεί από τη Γερμανία και τις χώρες του Βορρά ώστε το Ελληνικό χρέος να καταστεί βιώσιμο συμπιεζόμενο στο 124% του ΑΕΠ. Είναι το ποσόν που χωρίζει τη Μέρκελ και τη Λαγκάρντ, τις δύο κυρίες της παγκόσμιας πολιτικοοικονομικής ελίτ, για να εκταμιευθεί η δόση προς την Ελλάδα και να διασωθεί η οικονομία της. Aυτά φυσικά σε καθαρά λογιστικό επίπεδο μακράν της πραγματικής οικονομίας. Είναι τα θέματα που απασχολούν και με τα οποία ζυμώνονται και συζητούν οι παγκόσμιοι δυνάστες των λαών της γης μέσω των εκπροσώπων τους που τους έχουν "διορίσει" ως επιτετραμένους στις κάθε είδους ετερόφωτες πολιτικές ηγετικές ομάδες. Αυτό θα είναι το κεντρικό θέμα του Eurogroup της Δευτέρας που οι πολιτικές μαριονέτες, οι κατά τόπους αχυράνθρωποι και τα πολιτικά υποχείρια των δυναστών της γης, θα συζητήσουν αναζητώντας ισορροπίες ανάμεσα στα συμφέροντα που εκπροσωπεί η κάθε ομάδα αλλά και το μέγεθος των ορίων αφαίμαξης και σύνθλιψης τα οποία η κάθε κοινωνία μπορεί να αντέξει. Σε αυτή τη διελκυστίνδα διεθνών τραπεζοκρατικών συμφερόντων, η χώρα μας έχοντας ως κορυφαίο εκπροσωπο της τριμερούς ελληνικής εξουσίας τον Α.Σαμαρά, θα επιχειρήσει να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των κύκλων που (εξ)υπηρετεί παρουσιάζοντας τη διαπραγμάτευση των όρων αιχμαλωσίας του λαού μας, σαν κορυφαία πράξη πολιτικής ηθικής και εθνικής υπερηφάνειας.
Η Ελληνική πλευρά θα εκλιπαρήσει για οικονομική ένεση με δανεισμό και με ενίσχυση των δημοσιονομικών της μεγεθών, ώστε να παραταθεί η παρουσία της στη κορυφή διαχείρισης των πολιτικών και οικονομικών δεδομένων του κεφαλαιοκρατικού τιμαρίου που λέγεται Ελλάς.Η συζήτηση για το διαμοιρασμό των ιματίων του Ελληνικού λαού και της εκμετάλευσης της κρατικολαικής περιουσίας που έχει απομείνει, πραγματοποιείται μέσα σε κλίμα  βαρύ αφού η Α.Μέρκελ εξέφρασε ήδη επιφυλάξεις αν και κατά πόσον θα επιτευχθεί συμφωνία για το πολυετές δημοσιονομικό πλαίσιο της Ευρωπαικής Ενωσης  2014-2020, η Βρεττανία απειλεί με βέτο και ο Ιταλός πρωθυπουργός δηλώνει πως εάν δεν διατεθούν περισσότερα κονδύλια δεν θα εγκρίνει τον προυπολογισμό της ΕΕ. Με δυό λόγια στο όνομα των ιλιγγιωδών οικονομικών συμφερόντων που η κάθε πλευρά αφανώς εκπροσωπεί, το πολιτικό bras de fer,η χειροπάλη ανάμεσα στους σημαντικούς παίκτες, θα είναι σκληρή και ανηλέητη. Μόνο που σχεδίασαν τελικά κερδισμένο να βγει κάποιο αδιαφανές οικονομικό lobby και ο καθυποταγμένος Ελληνικός λαός όντας στο περιθώριο, να αναγκαστεί να προσαρμόσει τη ζωή του στα πλαίσια που το κυρίαρχο lobby θα ορίσει και θα καθορίσει
Εύλογο λοιπόν γιατί η παρουσία της αντισυμβατικής πολιτικά Χρυσής Αυγής, διαταράσει το σκηνοθετημένο θεατρικό σκηνικό της πολιτικής μας ζωής. Με ελεγχόμενη τη πληροφόρηση και καθοδηγούμενη την ενημέρωση από τα κανάλια της διαπλοκής, το έγκλημα της παραπληροφόρησης και της φίμωσης των μαζών μοιάζει να ΄ναι τέλειο. Η τηλεόραση και τα ερτζιανά στα χέρια των λίγων δεν έχουν πολλές χαραμάδες μέσα από τις οποίες μπορεί να φτάσει στους πολίτες η όποια είδηση. Η έντυπη ενημέρωση το ίδιο και στους ίδιους .Οι διαφημιστικές εταιρείες σε αγαστή συνεργασία με τα κατεστημένα προαναφερθέντα ΜΜΕ διοχετεύουν τη πληροφόρηση όπου, όπως και όποτε θέλουν ώστε να εξυπηρετούν και να υπηρετούν τα ίδια πάντα αλληλοτροφοδοτούμενα συμφέροντα. Σχεδόν τα πάντα ελεγχόμενα.
Ευκρινές λοιπόν γιατί η Χρυσή Αυγή οργίζει το κατεστημένο που κυβερνά τη χώρα μας που έχει ναρκώσει επί δεκαετίες τη συλλογική σκέψη των πολιτών. Ευδιάκριτο και προφανές γιατί με τρόπο λυσαλέο υπονομεύεται και συκοφαντείται η πολιτική δράση και ο πολιτικός λόγος του νεοπαγούς Εθνικιστικού κόμματος στην Ελλάδα του μνημονίου και των αυτοκτονιών. Παράλληλα όμως, εύλογο, ευκρινές, ευδιάκριτο και ευεξήγητο, γιατί η πορεία της Χρυσής Αυγής στη κορυφή και η κατάκτηση της πολιτικής εξουσίας στη χώρα μας είναι νομοτελειακή και αναπόδραστη εξέλιξη,που σύντομα θα φέρει το λαό μας μέσω της Χρυσής Αυγής στην εξουσία και τότε θα κάνει τη γη να τρέμει!
Μ.Τ. -ΕΥΑΓΟΡΑΣ

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου