Κυριακή, 4 Νοεμβρίου 2012

Ψεύτης κι επικίνδυνος για τη χώρα ο Αντώνης Σαμαράς
Ψεύτης κι επικίνδυνος για τη χώρα ο Αντώνης Σαμαράς
Παρ' όλο που η περίοδος των "παλαιάς κοπής" πολιτικών έχει περάσει ανεπιστρεπτί, καθώς η ελληνική κοινωνία έχει συνειδητοποιήσει τον ρόλο της μαριονέτας που διαδραματίζουν, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς εμμένει στην ίδια συνταγή της παραπλάνησης, του ψεύδους, των κούφιων υποσχέσεων, του εκβιασμού και των δραματικών τόνων σε μια ατέρμονη προσπάθεια να εξαναγκάσει τον ελληνικό Λαό να δεχτεί αγόγγυστα τον ζυγό του ανθελληνικού και εθνοκτόνου Μνημονίου.
Πιστός στα χνάρια που χάραξε ο... πρώτος μνημονιακός, Γιώργος Παπανδρέου, μίλησε πάλι για στοιχήματα που θα χάσουν όσοι ποντάρουν στην δραχμή. Ακολουθώντας το γνωστό ναπολεόντειο μοτίβο, ο κ. Σαμαράς και η ετερόφωτη συγκύβερνηση του θα σώσουν την χώρα και θα υπηρετήσουν το Έθνος. Με λίγα λόγια οφείλουμε ευγνωμοσύνη στους δήμιους της Πατρίδας!
Ενδεικτικά του παραληρήματος του κ. Σαμαρά: "Αρχίσαμε εκστρατεία για το χτύπημα λαθρομετανάστευσης. Η εικόνα αλλάζει παντού και στο κέντρο της πατρίδας. Κάναμε το αυτονόητο. Αρχίσαμε να εφαρμόζουμε το νόμο και σε παρακρατικές οργανώσεις και σε αναρχικούς. Είμαστε μόνο στην αρχή". Να σημειώσουμε ότι ο Άγιος Παντελεήμονας και πολλές άλλες περιοχές μεγάλων πόλεων παραμένουν γκέτο λαθρομεταναστών, Έλληνες συνεχίζουν να πέφτουν θύματα εγκληματικότητας από αλλοδαπούς, οι αναρχικοί παραμένουν στα ορμητήρια - καταλήψεις τους και θα δράσουν πάλι ανενόχλητοι την Τετάρτη, παίρνοντας εργολαβία την βρώμικη δουλειά του παρακράτους.
Ο κ. Σαμαράς επανέλαβε επίσης ότι τα μέτρα αυτά που λαμβάνονται είναι τα τελευταία και ότι δεν θα υπάρξουν νέες περικοπές σε μισθούς και συντάξεις. Το ίδιο είπε και τρεις φορές στο Ζάππειο, αλλά και τότε δεν το πιστέψαμε και τελικά δυστυχώς δικαιωθήκαμε!
Τέλος επισήμανε: "Πρέπει να χτυπήσουμε δύο  εχθρούς: την δημόσια σπατάλη  και την φοροδιαφυγή. Με τις διαρθρωτικές αλλαγές θα αντιμετωπισθεί η σπατάλη και η ασυδοσία στον δημόσιο τομέα." Εκτός τόπου και χρόνου ο κ. Σαμαράς, καθώς μιλά την ώρα που η "λίστα Λαγκάρντ" είναι ακόμη στα συρτάρια, αποδεικνύοντας πόσο... ισχυρό πλήγμα έχουν καταφέρει οι κυβερνώντες στα λαμόγια και τους έχοντες και τους κατέχοντες. Χιλιοειπωμένα ψεύδη που προκαλούν γέλια και κλάματα. Κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει...
Ο πρόεδρος της ΝΔ είναι ένας θλιβερός ψεύτης, που θεωρεί ότι απευθύνεται σε ανόητους και αδαείς. Έχει αναλάβει εργολαβία το ξεπούλημα της Ελλάδος και τη δωρεάν διανομή του εθνικού μας πλούτου στους τοκογλύφους πιστωτές. Μόνο η πτώση της γελοίας και ξενόδουλης συγκυβέρνησης και η ανάληψη των ηνίων της χώρας από μία πραγματικά Εθνική ηγεσία εγγυάται την επιβίωση της Ελλάδος ως κυρίαρχο εθνικό κράτος. 

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου