Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

1990... Όταν ο Μιχαλολιάκος και ο Χρήστος Παππάς αδειάζουν τον Πάγκαλο... Με τον Πάγκαλο να μην αντέχει και να τρέπεται σε φυγή!! Βίντεο φωτιά!!


Mέσα της δεκαετίας του 1990 σε εκπομπή του δημοσιογράφου Πρετεντερη στον ΑΝΤ1 με καλεσμένο τον Θεόδωρο Πάγκαλο και τον Αρχηγό του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή Νίκο Μιχαλολιάκο.

Σε κάποιο σημείο ο Πάγκαλος καθυβρίζει τους Έλληνες αξιωματικούς και αναφέρει ότι για την προδοσία της Κύπρου δεν έβαλε κανείς το πιστόλι στον κρόταφο. Καταλυτικό το ερώτημα του Χρήστου Παππά ο οποίος ευρίσκετο στο κοινό της εκπομπής, γιατί ο ίδιος ο Πάγκαλος με το γνωστό κομμουνιστικό παρελθόν δεν αυτοκτόνησε όταν έπεσε το σοβιετικό καθεστώς. Θα ήταν πράγματι προσφορά για τον τόπο. Στη συνέχεια ο Γ.Γ. της Χρυσής Αυγής του απευθύνει επιτακτικά το ερώτημα και το οποίο δυστυχώς δεν απαντήθηκε μέχρι σήμερα: "γιατί δεν ανοίγετε το φάκελο της Κύπρου για να δούμε ποιοι είναι οι προδότες;".

Ο Πάγκαλος δεν άντεξε τα ερωτήματα της Χρυσής Αυγής και έβαλε την ουρά στα σκέλια και αποχώρησε από το στούντιο. Ήταν και η πρώτη αποχώρηση πολιτικού από τηλεοπτική εκπομπή. Το βρήκα στο youtube και το μοιράζομαι μαζί σας για να το θυμηθούμε όλοι. (ίδε απο το 6 λεπτό και μετά )

xristospappas.blogspot.gr

http://elnewsgr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου