Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

ΣΑΝ ΑΣΤΡΑΠΗ




ΑΘΗΝΑ 25-11-2012.
Οι προσφορές της υποταγής των καθεστωτικών κομμάτων προς το νεοταξικό αφεντικό συνεχίζονται σε όλο το φάσμα της πολιτικής μας ζωής και επεκτείνονται από τους κοινωνικούς αγωνιστές της αριστεράς που αποδεικνύονται οι αριστερές ρεζέρβες του Συστήματος. Οι προειδοποιήσεις και οι επισημάνσεις του εθνικιστικού κινήματος που διώκουν όλα τα κομματικά ενεργούμενα της παγκοσμιοποίησης βρίσκουν την τέλεια επαλήθευση στα ίδια τα λόγια των πολιτικών μας αντιπάλων.
Τσίπρας και Κουβέλης μας είπαν πως δεν διαθέτουν μαγικές λύσεις και πως αγωνίζονται για να φέρουν το όραμα που θα οδηγήσει το λαό μας μέσα από τον εφιάλτη που ζει στην άκρη του τούνελ και τη «σωτηρία»! Τα ίδια λέγουν και οι φιλελεύθεροι και σοσιαλιστές «σωτήρες» με άλλα λόγια και ίδιες προοπτικές.
Άπαντες μας οδηγούν στην εξαθλίωση για να προσκυνήσουμε την παγκόσμια νεοταξική διακυβέρνηση που μας ζώνει με τους τοκογλύφους και τις λόγχες του εθνικού ακρωτηριασμού. Οι μεν τοκογλύφοι έχουν στρατοπεδεύσει εντός των εθνικών μας συνόρων, οι δε λόγχες περιμένουν την στιγμή που κάποιοι θα ανάψουν το φιτίλι μιας ψεύτικης «άνοιξης» για να μας δείξουν το αρπακτικό πρόσωπό τους.
Οι παρακρατικοί μηχανισμοί του συστήματος έχουν λουφάξει. Οι λαθρομετανάστες εξακολουθούν να στερούν ελληνικές ζωές. Και οι αυτοκτονίες συνεχίζουν να ματώνουν καρδιές. Τα δε προπαγανδιστικά παπαγαλάκια εκ της σιωνιστικής Εσπερίας μας λέγουν μετά μανίας πως το πολίτευμα θα κινδυνεύσει από κάποιο πολιτικό ή στρατιωτικό «πραξικόπημα». Και θα πάθουν τότε μέγα κακό λένε γιατί θα μπουν στο παιχνίδι Ρωσία και Κίνα.
Το σκηνικό της τέλειας παρακμής και αποχαύνωσης στήνεται επάνω από την κατεχόμενη Ελλάδα, θυμίζοντας έντονα τις δραματικές στιγμές που έζησε η Βυζαντινή Μας Αυτοκρατορία όταν από της αλώσεως των ψευτοσυμμάχων «σταυροφόρων» έως της τουρκικής αλώσεως της Πόλης τα θεμέλια του Ελληνισμού διαβρώνονταν συνεχώς. Υπήρξε και τότε πολιτική κρίση, διαφθορά, ξένη εξάρτηση, συρρίκνωση εθνικής κυριαρχίας, θρησκευτική κρίση, ζώσιμο της αυτοκρατορίας από τα μορφώματα του μισελληνισμού. Η ηθική χρεοκοπία προπορευόταν, ακολουθούσε το ηττοπαθές κλίμα και εν συνεχεία ηγεσίες ελλειμματικές σε όραμα αναγεννήσεως του κραταιού Ελληνισμού.
Τότε ακριβώς ήρθε στην πολιτική ζωή της Ελληνικής Αυτοκρατορίας ο Μαρτυρικός Βασιλιάς Κωνσταντίνος Παλαιολόγος για να καταβάλλει τις ύστατες ενέργειες για την ανασυγκρότηση της παλαιάς αίγλης και της αυτοκυριαρχίας πάνω από όλα που απαιτεί η ύπαρξη μιας ισχυρής κρατικής οντότητας. Αυτό που χρειάζεται ένα γερό έθνος είναι η Πίστη στις Αξίες και τις Δυνάμεις τις δικές του. Να στηριχθεί στην πολιτική διοίκηση, στην τροφοδοσία, στο πνευματικό του υπόβαθρο, στην στρατιωτική υπεροχή, στη γη, σε όλα τα αγαθά που περικλείονται στα δικά του χέρια και αποτελούν τη δική του φυσική προίκα.
Αλλά κι όταν ακόμη ανοίγουν οι Πύλες του Έθνους στο διεθνή του περίγυρο, το ελληνικό κράτος πάλι πρέπει να φροντίζει για την πολιτική και κοινωνική υγεία της Φυλής του. Πρέπει να συναντά τους πάντες αλλά στο τέλος της συναναστροφής οφείλει να επιλέγει πάντοτε ως στρατηγικούς συμμάχους στενούς εκείνους τους λίγους και κοντινούς ως προς τη φιλοσοφία την πολιτική και την πολιτιστική λαούς. Να μετρά προσεκτικά τις φιλοδοξίες ενός εκάστου και να καταλήγει σε όσους δεν ζητούν αλλοτρίωση χριστιανικού φρονήματος και επικάλυψη εθνικής αυτοτέλειας με την υποταγή σε ξένες προσταγές. Τότε μπορεί το Ελληνικό Έθνος να έχει αποτελεσματικό έλεγχο και πιθανή αναπροσαρμογή συμμαχιών εύκολη με γνώμονα την απόκρουση τυραννικών αλώσεων και ζητούμενο μέγιστο το μεγάλωμα του ελληνικού έθνους.
Το υπόστρωμα το πολιτικό που βρήκε ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος ήταν εξ αρχής ναρκοθετημένο. Χαλαρότητα, έλλειψη πειθαρχίας, στέγνωμα αποθεμάτων ηθικών και υλικών, απροθυμία ουσιαστικής εθνικής αντιστάσεως και τριγύρω από το φάντασμα της παλιάς αυτοκρατορίας τούς προγόνους των κορακιών που και σήμερα αντιμετωπίζουμε, ίδιους όπως πάντοτε, να ζητούν την κατασπάραξη του πτώματος. Κατασπάραξη που κατά ειρωνική διάθεση του ιστορικού κύκλου προσφερόταν τόσο με τη διασωστική τάχα δυτική τιάρα είτε με το ισλαμικό τουρκικό φακιόλιο. Και από κοντά ακολουθούσε η είσοδος του  γυρολόγου ανθελληνισμού στα σπλάχνα της αυτοκρατορίας που ετοίμασε και τελικά άνοιξε πρόθυμα την Κερκόπορτα, όπως συμβαίνει και σήμερα από τους εμπόρους των εθνών και το λαθραίο ανακάτωμα των λαών.
Τώρα όμως η ιστορία παίρνει την εκδίκησή της. Η ιστορική δικαιοσύνη συναντά την επιστροφή του εθνικού φρονήματος στο δρόμο για την λευτεριά και την αναγέννηση του ισχυρού Ελληνικού Έθνους στο πρόσωπο του Εθνικιστικού Κινήματος και των Ελεύθερων Συνειδήσεων του χειμαζόμενου μα υπερήφανου λαού μας. Η αυτοκρατορική ορμή του Γένους μας γυρνάει ως διαπεραστική αστραπή που γυρεύει την κάθαρση από τη σαπίλα την καθεστωτική και τα ψευτοσυμμαχικά δεσμά. Το βλέμμα του Απελευθερωτή Αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Παλαιολόγου επιτηρεί τη Γη του Φωτός και των Αγίων. Σύρει την σπάθη, ενώνει τους μαχητές της Ελληνικής Φυλής και κινεί να σηκώσει ακόμη πιο λαμπερή την πανώρια Καστροπολιτεία του.
Ισοπεδώνει τις κερκόπορτες και παίρνει στα χέρια του τα κλειδιά τα ελληνικά που ξεκλειδώνουν τα γεωπολιτικά πλεονεκτήματα και την παινεμένη Πόλη των Κωνσταντίνων. Οι Έλληνες στο Αίμα και την Ψυχή συσπειρώνονται στην Ελλάδα της καρδιάς τους την ισχυρή και ελληνοδιοίκητη που φέρνει ο Λαϊκός Εθνικισμός. Ερχόμαστε Μέγα Βασιλέα και η Γη τρέμει!
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου