Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

Τα καλά και συμφέροντα τα ς ψυχάς ημών ...Καμμένε κάηκες !


Ούρλιαζαν οι ''Ανεξάρτητοι'' και οι Συριζαίοι υπέρ των Συγγενών των 300 !
Αποσύρθηκε η τροπολογία για τους μισθούς των υπαλλήλων της Βουλής...Κρίμα στα φτωχαδάκια της Βουλής ...Αγρότες πάρτε να στυλιάρια !


Τέτοιο κόψιμο που είχε απόψε για το αυτοδιοίκητο της Βουλής ο Καμμένος δεν ΄λεγεται ...Αυτό είναι το Πατριωτικό ,αστικό κόμμα Παναγή ; Έτσι το εννοείς εσύ !
Καλά ο Σύριζα τη δουλειά του κάνει εσύ που μας τας πρήζεις με την Κυβέρνηση Εθνικής Σωτηρίας έτσι το εννοείς ή φοβάσαι μην μείνει το ξαδερφάκι σου από δουλειά και απο λεφτά ...

Ουδείς πέραν των συμφερόντων μας ...Τη δουλειά μας εμείς ,σιγά μην πληρώσουμε τους Πιλότους ! Τους κηπουρούς της Βουλής και τι στο κόσμο ,να 'εχουν οι 
γραματείς τα τσόκαρα και τις καθαρίστριες της βουλής λεφτά και πέστε εσείς μαλακίες ...Απέξω ουρλιάζουν οι μαλάκες των 300 ευρώ και οι άνεργοι των συσιτίων ....

Να ρωτήσω κάτι αν η γραμματέα σου πάει στη Βουλή και κάνει ακριβώς την ίδια δουλειά γιατί να πληρώνεται διπλά δεν κατάλαβα ...Καταλάβαμε εμείς Πάνος μου και δεν θα  αφήσουμε να πέσουμε τίποτε να πέσει  κάτω...

Απεσύρθη τελικά η νομοτεχνική αλλαγή που κατέθεσε  στη Βουλή ο Γιάννης Στουρνάρας και σύμφωνα με την οποία οι υπάλληλοι του Κοινοβουλίου θα εντάσσονταν από την 1η Ιανουαρίου 2013 στο ενιαίο μισθολόγιο χωρίς να λαμβάνονται υπόψη ειδικότερες ρυθμίσεις του κανονισμού της Βουλής για τις αποδοχές τους.
Τη νομοτεχνική αλλαγή επέφερε λίγο μετά τις 7.00 το απόγευμα με παρέμβασή του στη Βουλή ο υπουργός Οικονομικών Γ. Στουρνάρας.
Στο αρχικό κείμενο του νομοσχεδίου η διατύπωση είχε ως εξής:
Στο μισθολόγιο , βαθμολόγιο του Δημοσίου εντάσσονται οι «οι υπάλληλοι της Βουλής, σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στον Κανονισμό της, το προσωπικό της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών και της Προεδρίας της Δημοκρατίας.».
Με την παρέμβαση του ο κ. Στουρνάρας γνωστοποίησε πως από το εδάφιο διαγράφεται η φράση «σύμφωνα με τα ειδικότερα οριζόμενα στον Κανονισμό της Βουλής».
Στην αίθουσα επικράτησε σάλος και πολλοί βουλευτές διαμαρτυρήθηκαν ότι καταργείται το αυτοδιοίκητο της Βουλής για να διευκρινίσει ο υπουργός ότι με την διαγραφή της φράσης το ενιαίο μισθολόγιο θα εφαρμοστεί χωρίς εξαιρέσεις και στους υπαλλήλους της Βουλής.
Αποτέλεσμα της τροπολογίας Στουρνάρα ήταν οι υπάλληλοι της Βουλής να κηρύξουν στάση εργασίας με διαδικασίες - εξπρές! (είχαν ενημερωθεί απο πρίν )
Η συνεδρίαση διεκόπη μέσα σε κλίμα έντασης και ο Ευάγγελος Μεϊμαράκης ανακοίνωσε προς το Σώμα ότι ύστερα και από επικοινωνία με τον πρωθυπουργό, θα ακολουθούσε τοποθέτηση του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.
Στην τοποθέτησή του, και προ του κινδύνου να ακυρωθεί η συζήτηση του πολυνομοσχεδίου, απέσυρε την διάταξη λέγοντας:
«Η τροποποίηση που κατέθεσα πριν από λίγο αποτελεί αποκλειστικά και μόνο κυβερνητική επιλογή και αποτελεί και απαίτηση όλης της κονωνίας. ΣΥΡΙΖΑ και Ανεξάρτητοι Ελληνες όχι μόνο αγκάλιασαν μια προνομιούχο ομάδα αλλά έφθασαν και στο σημείο να εισηγηθούν στους υπαλλήλους της να κηρύξουν στάση εργασίας», είπε ο κ. Στουρνάρας.
«Είμαι υποχρεωμένος λόγω του κατεπείγοντος των όσων διακυβεύονται απόψε να αποσύρω την τροποποίηση που αφορά στα μισθολόγια των υπαλλήλων της Βουλής», είπε ο κ. Στουρνάρας υποσχόμενος ότι το σχέδιο νόμου θα επανέλθει στη Βουλή.
 
http://www.veteranos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου