Κυριακή 18 Νοεμβρίου 2012

Νίκη με Κάθε Τίμημα!



Το Αίμα των Ηρώων, είναι ιερότερο από το μελάνι των Σοφών και από τις προσευχές των Πιστών’’.

Φρειδερίκος Νίτσε
Επί τέσσερις δεκαετίες, ο Ελληνικός Εθνικισμός, ετέθη στο περιθώριο των πολιτικών δρώμενων της Πατρίδος, αφήνοντας το πεδίο ανοιχτό στους κοινοβουλευτικούς απατεώνες, να χειριστούν όπως εκείνοι έκριναν αναγκαίο, τις τύχες αυτής της χώρας. Η κοινοβουλευτική Δικτατορία, η οποία εξουσιάζει επί μακρού χρόνου το Κράτος τούτο, δεν θα έχει ποτέ το άλλοθι του ισχυρισμού πως εδέχθη αφόρητες πιέσεις και απειλές ανατροπής. Τουναντίον, αφέθηκε απόλυτα ελεύθερη να χειριστεί τον κρατικό μηχανισμό και την πορεία ολοκλήρου του Έθνους. Εκείνο το οποίο πέτυχε σε αυτό το χρονικό διάστημα, είναι πράγματι εντυπωσιακό: χρεοκόπησε σε όλους τους τομείς, χρεοκόπησε ηθικώς και πολιτισμικώς, στρατιωτικώς και πολιτικώς.



Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, θα μπορούσε να στέκεται μακράν των πολιτικών εξελίξεων, παρατηρώντας με αυταρέσκεια, το Βασίλειο της Κοινοβουλευτικής Προδοσίας να γκρεμίζεται. Πράγματι, δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανακούφιση για μας τους Εθνικιστές, να βλέπουμε να δικαιώνονται σήμερα όλες οι πολιτικές μας θέσεις, εκείνες τις οποίες προ εικοσαετίας διακηρύξαμε προς τον Ελληνικό Λαό. Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανακούφιση από το να θωρούμε το αντεθνικό και σιωνιστικό οικοδόμημα, το οποίο οι κοινοβουλευτικοί δικτάτορες ονομάζουν ‘’κράτος’’, να καταρρέει γοργά! Και θα αποτελούσε κατά Ίωνα Δραγούμη ευχής έργον, να δούμε αυτό το Κράτος να συντρίβεται, μιας και το Κράτος εκείνο το οποίον δε ταυτίζει τα συμφέροντά του με εκείνα του Έθνους, δεν πρέπει να υφίσταται. Και τολμούμε εμείς οι Εθνικιστές να ομιλούμε περί ανακουφίσεως και όχι περί τρόμου, διότι διατηρούμε την ακλόνητη πεποίθηση, πως δεν χρεοκοπεί η Ελλάς! Δεν είναι το Μεγάλο μας Έθνος εταιρεία ώστε να χρεοκοπήσει, αντιθέτως, εκείνο που χρεοκόπησε οριστικώς και αμετακλήτως είναι ο Κοινοβουλευτισμός!

Θα μπορούσαν λοιπόν οι Εθνικιστές, να παρατηρούν να καίγεται το σατανικό αυτό δημιούργημα, το οποίο στέκει ως θηλιά στο λαιμό των Ελλήνων. Το μίσος όμως των κοινοβουλευτικών Προδοτών φθάνει σε βαθμό τέτοιο, ώστε να μην αρκούνται στην οικονομική εξαθλίωση αυτού του Λαού. Επιδιώκουν με νύχια και με δόντια, όχι την οικονομική ισοπέδωση για τις επόμενες δεκαετίες, αλλά το ξεπούλημα της Ελληνικής γης, των θαλασσών και του ορυκτού μας πλούτου και εν τέλει, την βιολογική εξάλειψη του ελληνικού ίχνους από το παγκόσμιο γίγνεσθαι. Αυτή είναι η κόκκινη γραμμή για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα! Καμιά υπογραφή δεν μπορεί να διαγράψει αιώνες Αγώνων και Αίματος! Εκείνα τα οποία κερδήθηκαν χάρη στην ισχύ του Ελληνικού Ξίφους, δεν είναι δυνατόν να απολεσθούν από τις υπογραφές των Δημοκρατών!

Επιχειρείται απροκάλυπτα, η αντικατάσταση του αιώνιου Ελληνικού Φωτός, από το σιωνιστικό σκότος. Σήμερα πολεμάται ο Πολιτισμός στην κοιτίδα του, οι σιωνιστές ουδόλως το κρύβουν. Κάθε απόφαση αυτού του αντεθνικού Κράτους, αποδεικνύει ξεκάθαρα το απύθμενο μίσος των αστικών κομμάτων απέναντι στον Ελληνικό Λαό, μίσος που εκπορεύεται από τις σκοτεινότερες σελίδες των ταλμουδικών διδαχών!

Ποιός ευθύνεται για την εξαθλίωση του Ελληνικού Λαού; Οι Γερμανοί, θα απαντήσουν οι μαρξιστές, οι ψευδοσοσιαλιστές και οι φιλελεύθεροι δούλοι του σιωνισμού. Μα το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο και η Τρόικα, δεν ήρθαν απρόσκλητοι. Κάποιοι τους κάλεσαν εδώ και αυτοί δεν είναι άλλοι από τους κοινοβουλευτικούς Προδότες! Ας πάψουμε να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας: το μεταπολιτευτικό Καθεστώς άνοιξε την κερκόπορτα στους διεθνείς τοκογλύφους! Εκείνοι ξεπούλησαν για τριάντα αργύρια τον Λαό μας, εκείνοι επιθυμούν τον ακρωτηριασμό της Πατρίδος! Παρά ταύτα, οι δημοσιογραφικοί λακέδες σιωπούν και χειρότερα ακόμη, αποπροσανατολίζουν από τους πραγματικούς υπεύθυνους της δυστυχίας του Λαού μας.

Έφτασε στο σημείο εις εξ’ αυτών-με το θράσος χιλίων πιθήκων-, να υποδείξει στη Χρυσή Αυγή να κάψει δημοσίως μια σημαία με τη Σβάστικα, για να αποδείξει τάχα ότι δεν εξυπηρετεί τα γερμανικά συμφέροντα! Αν δε γνωρίζει ποιός κρατά  τα κλειδιά του Μεταπολιτευτικού Καθεστώτος που μας εξουσιάζει ας πάει να το ερευνήσει. Εμείς από την πλευρά μας του υποσχόμαστε εν τέλει να του πούμε το «μυστικό».  Όμως σαν πρότερη πληροφορία να του υπενθυμίσουμε πρώτον ότι το Εθνικοσοσιαλιστικό καθεστώς κατεστράφη το 1945 και ότι η κ. Μέρκελ ήταν μέλος του ΚΚ της Λαϊκής Δημοκρατίας της Γερμανίας. Οπότε ας κάψει καλύτερα ο ίδιος κανά σφυροδρέπανο... Πιο κοντά θα είναι στην αλήθεια. Ας κάψει κανένα «αστέρι του Δαυίδ»... Ας εναντιωθεί πραγματικά πέραν του εκμαυλισμού των Σημαιών και μετά ας κάψει και την Σβάστικα. Ουδέν πρόβλημα.

Να γιατί, οι δημοκράτες και οι μαρξιστές, οι οποίοι συνεργάστηκαν άψογα για την οικοδόμηση αυτού του αντεθνικού κράτους, μισούν θανάσιμα τη Χρυσή Αυγή! Διότι ακριβώς, το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα έρχεται να υποδείξει τους πραγματικούς ενόχους της Προδοσίας των Μνημονίων. Διότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, έρχεται να προστατέψει το Λαό μας, από τα γεράκια του διεθνούς σιωνιστικού κεφαλαίου. Διότι το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, θεωρεί αιτία πολέμου το ξεπούλημα της Ελληνικής Πατρίδος!

Το Καθεστώς της Μεταπολίτευσης κατέστη όμηρος των τραπεζών, σε σημείο ώστε η κυβέρνηση να εξυπηρετεί δίχως προσχήματα τα συμφέροντα τους, φορτώνοντας στο Λαό μας βάρη τα οποία δε του αναλογούν. Αν για τους δημοκράτες η διάσωση των ιδιωτικών τραπεζών είναι ζήτημα αρχής, για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές μοναδικός γνώμονας στη λήψη αποφάσεων ήταν, είναι και θα είναι πάντοτε, το συμφέρον του Λαού και της Πατρίδος μας.

Γι’ αυτό το λόγο, ο Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, ύψωσε τη Σημαία της Εθνικής Αντίστασης, ενάντια στους διεφθαρμένους του Καθεστώτος, ενάντια στους συνεταίρους της κοινοβουλευτικής δικτατορίας, η οποία εξαπατά το Λαό μας επί τέσσερις δεκαετίες. Οι δημοκράτες και οι μαρξιστές, ανησυχούν για την λαϊκή απήχηση του Κινήματός μας, αλλά δε τους καίγεται καρφί για τους συμπατριώτες μας οι οποίοι στερούνται πλέον των βασικών στοιχείων για την επιβίωσή τους. Κόπτονται τάχα για το κοινωνικό κράτος, εκείνοι οι οποίοι δημιούργησαν ένα κράτος τραπεζιτών και λαθρομεταναστών! Καλά κάνουν κι ανησυχούν: αξίζει να αγωνιστούμε, εμείς οι Εθνικιστές, με όλες μας τις δυνάμεις γι’ αυτό τον υπέροχο Λαό, ο οποίος σε πείσμα των καιρών, θα συντρίψει δίχως οίκτο τα όνειρα των σιωνιστών και των ντόπιων υποτακτικών τους. Η δική μας μέρα θα έρθει!

Ο Αγώνας που διεξάγει το Κίνημά μας, έχει προ πολλού ξεπεράσει τα όρια της πολιτικής αναμέτρησης. Στην ουσία, η σύγκρουση αφορά τον αναπόφευκτο πόλεμο μεταξύ δύο κόσμων, με αντιδιαμετρικά αντίθετο προσανατολισμό. Από τη μία πλευρά παρατάσσεται η σύγχρονη δυτική σκέψη της ιουδαϊκής σχολής, η οποία ανήγαγε τον υλικό ευδαιμονισμό στο ανώτερο των ιδανικών. Πρόκειται για εκείνη τη σχολή η οποία δημιούργησε μια νέα θρησκεία, τον σιωνιστικό καπιταλισμό, με ναούς τα τραπεζικά ιδρύματα και θεό το δολάριο. Στην αντίπερα όχθη, στέκει πανώριο το Ιδεώδες του Ελληνικού Ηρωικού Τρόπου Ζωής, το οποίο στιγμάτισε και χαρακτήρισε την πολιτισμένη ανθρωπότητα επί αιώνες. Το Ιδεώδες του Ελληνικού Πνεύματος, το οποίο σήμανε τη Νίκη του Πολιτισμού επί της βαρβαρότητος. Κι αυτό το Ιδεώδες, στέκει σήμερα ως το μοναδικό εμπόδιο του Πολιτισμού απέναντι στη σιωνιστική βαρβαρότητα που επελαύνει παγκοσμίως.

 Θα πρέπει να καταστεί σαφές προς όλους τους Συναγωνιστές μας, ότι η έκβαση της αναμέτρησης αυτής, θα κρίνει όχι μόνο το μέλλον του Κινήματος, αλλά το μέλλον του ίδιου μας του Έθνους, όπως το γνωρίζουμε μέχρι σήμερα. Επιπρόσθετα, αν εμείς λυγίσουμε, μαζί μας θα πέσει και η Ελλάς, με αποτέλεσμα να καταστεί γεγονός η παγκόσμια σιωνιστική δικτατορία. Ξεχάστε -σε αυτή την περίπτωση- τον Λαό εκείνο, ο οποίος υπήρξε ο θεμελιωτής του Πολιτισμού, ο Λαός του οποίου το Πνεύμα και τη Δύναμη ύμνησε πλήθος αλλοεθνών φιλοσόφων, ποιητών και διανοητών. Στην ίδια εκείνη γη, όπου κάποτε άνθιζε η ελληνική υπεροχή σε όλα τα επίπεδα της ανθρώπινης υπόστασης, θα στέκεται ο ασιάτης και ο αφρικανός εισβολέας, ο οποίος θα απολαμβάνει περισσότερα δικαιώματα από τους εναπομείναντες γηγενείς. Μαζί με το δικό μας, ελληνικό βαγκνερικό φινάλε, θα σημάνει και το τέλος ολόκληρου του Λευκού κόσμου. Η Ευρώπη των ελληνικών αποικιών και της ελληνικής πολιτισμικής επιρροής, θα πνιγεί μέσα στην πλημμυρίδα της ασιατικής και αφρικανικής επιδρομής, γεγονός που θα την καταστήσει κατεχόμενο ισλαμικό έδαφος, υπό σιωνιστική διοίκηση.

Κι έρχονται οι στίχοι από τον Θούριο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος, να μας υπενθυμίσουν ξανά την αναγκαιότητα του Αγώνος:

Χτυπάτε αλύπητα, με λύσσα, με φοβέρα

Με Θάρρος Σύντροφοι τα τείχη των εχθρών

Με τη Χρυσή Αυγή θα γίνουμε μια μέρα

Εκατομμύρια Στρατός Αγωνιστών!

Οι ντόπιοι υπηρέτες του διεθνούς σιωνισμού, αυτοί που βρίσκονται στα αστικά και μαρξιστικά κόμματα, αυτοί που αποτελούν τη συμμορία των ‘’έγκυρων’’ δημοσιογράφων καθώς και εκείνοι που κατέχουν υψηλές θέσεις στον κρατικό μηχανισμό, χλευάζουν το Κίνημά μας, ισχυριζόμενοι πως αποτελούμε ένα συνονθύλευμα αμόρφωτων απογοητευμένων αστών. Αδυνατούν να αντιληφθούν οι βολεμένοι του Καθεστώτος της Προδοσίας, ότι ο Λαός αγκαλιάζει εγκάρδια το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, όχι επειδή γυρεύει πολιτική αλλαγή αλλά διότι απαιτεί Εθνικιστική Επανάσταση. Κλεισμένοι στο γυάλινο παράδεισο μιας πρόσκαιρης ευδαιμονίας η οποία είναι απόρροια της λαφυραγώγησης του εθνικού μας πλούτου και του ιδρώτα των Ελλήνων Εργατών, αποξενώθηκαν από το Λαό. Και δικαίως ο Λαός μας, τους θέτει πλέον στο περιθώριο του Μεγάλου Έθνους το οποίο εγείρεται ξανά!

Δεν γυρεύουμε τη δήλωση συμπαράστασης των δειλών, των ψοφοδεών και των ξεπουλημένων! Δεν επιθυμούμε την στήριξη των ‘’σοφών’’ και των ειδώλων του μεταπολιτευτικού καθεστώτος. Γυρεύουμε μονάχα τους Πολεμιστές- την Ελληνική μας Νεολαία και τους Έλληνες Εργάτες-, γυρεύουμε χέρια στιβαρά και άξια να κρατήσουν τα Πολεμικά μας Λάβαρα και τις Εθνικιστικές μας Σημαίες!

Οι εχθροί του Έθνους, μεταχειρίζονται κάθε μέσο για να ανασχέσουν την αναπόφευκτη πλέον ροή των πραγμάτων. Τους διατίθενται για τον σκοπό αυτό, δυσθεώρητα χρηματικά ποσά. Απέναντι όμως στο χρήμα τους, εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές αντιπαρατάσσουμε την Πίστη στον Αρχηγό και στην Ιδεολογία μας. Η εφημερίδα μας, είχε την περίοδο των δύσκολων ετών του Αγώνος, γραμμένο στο εξώφυλλο το σύνθημα: Η Πίστη είναι πιο Δυνατή και από τη φωτιά! Και πράγματι, είναι αυτή η Πίστη η οποία μας οδήγησε ένα βήμα προ του Θριάμβου, και είναι εκείνη που θα μας οδηγήσει στην Τελική Νίκη και την καθολική επικράτηση!

Οι Νέοι Συναγωνιστές μας, οφείλουν να παραδειγματίζονται από τους Παλαιούς Συντρόφους. Χύθηκαν ποταμοί του καλύτερου Ελληνικού Αίματος για να φθάσει το Κίνημα εδώ που είναι σήμερα. Ξεχωριστοί Σύντροφοι με ακέραιο χαρακτήρα και κυρίως με ακλόνητη Πίστη στην Εθνικιστική Ιδέα, κράτησαν τον Εθνικισμό ζωντανό, τα δύσκολα έτη των ανελέητων και ανήθικων διωγμών που εξαπέλυσε το ανθελληνικό καθεστώς. Γι’ αυτό Νέε Συναγωνιστή, φρόντισε να χαράξεις βαθιά στη καρδιά σου τα εννέα γράμματα που κοσμούν τη μαύρη μπλούζα σου. Κι όταν η Χρυσή Αυγή χαραχτεί στη καρδιά σου, θα είσαι έτοιμος να επιδείξεις με Ελληνική Υπερηφάνεια τη μπλούζα σου σε εχθρούς και φίλους.

Το Καθεστώς βαδίζει καθημερινά εγγύτερα στην οριστική του κατάρρευση. Δεν είναι όμως πρέπον να αναμένουμε την συντριβή του, έχουμε χρέος να την επιταχύνουμε. Κάθε μέρα που περνά και βρίσκει το Καθεστώς ζωντανό, είναι μια μαύρη μέρα για το Λαό μας και την Πατρίδα. Ατσαλώστε Συναγωνιστές, Νου και Σώμα και εξακοντίστε την Εθνικιστική μας Πρόκληση στις τέσσερις γωνιές της Πατρίδος! Χαρείτε με τον τρόμο και τον πανικό των εχθρών, που υποχωρούν μπρος στη θέα της Λαϊκής Εθνικιστικής μας Φάλαγγος! Κι οπλιστείτε με το χαμόγελο που χαρίζετε σε ένα Λαό εξαθλιωμένο μα πάντοτε Περήφανο, έναν Λαό που σφίγγει με εμπιστοσύνη τα χέρια των Εθνικιστών Αγωνιστών.

Κατά την συζήτηση προ της ψηφίσεως από τους Προδότες, των Μέτρων του Μνημονίου υπ’ αριθμόν 3, ο Πρόεδρος εκείνου του κόμματος που αυτοαποκαλείται σοσιαλιστικό αλλά δε πείθει ούτε τους βολεμένους ψηφοφόρους του, Ευάγγελος Βενιζέλος, δήλωσε από το βήμα της Βουλής: ‘’χαλαρή τη βλέπω απόψε τη Χρυσή Αυγή. Τώρα τα Στρατοδικεία έγιναν Ειδικά Δικαστήρια’’; Και οι Προδότες -που απομυζούν τον ιδρώτα του Λαού μας- από κάτω, ξέσπασαν σε γέλια και χειροκροτήματα. Παραβλέποντας το γεγονός πως ο κύριος αυτός, βρήκε χρόνο για αστεϊσμούς την ίδια ώρα που τρεις χιλιάδες συμπατριώτες μας έχουν αυτοκτονήσει εξαιτίας των μέτρων που εκείνος ψήφισε και εκατομμύρια ακόμη, παλεύουν σκληρά για να επιβιώσουν, θα δώσουμε τούτο το λόγο στο Λαό μας: θα έρθει εκείνη η μέρα, που θα διαγράψουμε τα χαμόγελα από τα πρόσωπα των Προδοτών, για να χαμογελάσει ξανά ο Ελληνικός Λαός! Όσο για τον εν λόγω κύριο, αντί να τον απασχολεί το είδος του Δικαστηρίου, θα ήταν φρονιμότερο να ανησυχεί για την ετυμηγορία του, η οποία είτε έτσι, είτε αλλιώς, θα είναι το ίδιο οδυνηρή για εκείνον!

Ο Ελληνικός Λαός, στέκει πλέον στο πλευρό των Ελλήνων Εθνικιστών. Οι Εργάτες, οι Αγρότες, οι επαγγελματίες και πρωτίστως η Ελληνική Νεολαία προελαύνουν προς τη Νίκη. Απέμεινε απέναντί μας, το περιττό λίπος ενός φθηνού και ψοφοδεούς Λαού που αξίζει να ψοφήσει, για να αναδυθεί από τις στάχτες ο Νέος Λαός που θα οικοδομήσει το Λαϊκό και Εθνικό Κράτος. Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα, δε θα συνθηκολογήσει ποτέ! Θα αγωνιστεί με τα εκατομμύρια των Ελλήνων οι οποίοι απαιτούν να ανήκει η Ελλάς στους Έλληνες! Διαγράψτε από το λεξιλόγιό σας την λέξη ήττα, και πολεμήστε με φανατισμό για την επικράτηση του Ελληνικού Εθνικισμού, για την Τελική Νίκη της Εθνικιστικής μας Ιδέας! Και στους αστούς εκείνους, οι οποίοι σας κοιτούν με απέχθεια και ψευδοκουλτουριάρικη αλαζονεία, κραυγάστε με όλη τη δύναμη της φωνής σας:

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΠΑΡΑ ΞΕΦΤΙΛΕΣ!

Ζήτω ο Αρχηγός!

Ζήτω το Κίνημα!

Ζήτω η Νίκη!

Ε. Καρακώστας

Τ.Ο. Εύβοιας-Βοιωτίας
 
http://xa-an-at.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου