Τετάρτη 21 Νοεμβρίου 2012

H ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΗ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ



ΑΘΗΝΑ 21-11-2012.
Το Ελληνικό Έθνος έχει σκοπό και ιερή αποστολή να επιτελέσει επάνω σε τούτη τη γη. Έχει σκοπό να υπαγορέψει κανόνες δικαίου και να χτίσει πολιτισμούς που να κάμουν τον άνθρωπο περισσότερο ανθρώπινο και την Ελλάδα δύναμη ασφάλειας και εγγυήτρια συνετής πολιτικής διοίκησης. Είναι μια αποστολή που περνάει μέσα από το πρώτιστο χρέος που έχουμε να διατηρήσουμε την εθνική μας υπόσταση αλώβητη και καθαρή.
Είναι ύψιστη υποχρέωση του Έλληνα να διατηρήσει την εθνική συνείδηση και την φυλετική του υπόσταση ατόφια υπαγορεύοντας συμπεριφορές δίχως την παραμικρή υποχώρηση σε μιμητισμούς ξένων ηθών και ανήθικων προτύπων. Τα γερά έθνη δεν είναι μονάχα εκείνα που έχουν βαριά ιστορία και πολιτισμική κληρονομιά που τη διαχειρίζονται ως μουσειακό έκθεμα αλλά εκείνα που την φυλάσσουν ως κόρη οφθαλμού και την τιμούν επεκτείνοντας αυτήν μέσα από τα δικά τους σύγχρονα έργα. Αυτό το καθήκον όμως είναι ίδιον του ελεύθερου ανθρώπου που οδηγεί τις πολιτικές εξελίξεις αντί να οδηγείται από αυτές.
Τι καθοδήγηση μπορεί να προσφέρει ένα έθνος στο περιβάλλον που το περιστοιχίζει όταν δεν μπορεί να προστατεύσει πρώτα από όλα τους δικούς του πολίτες; Πως μπορεί να υποστηρίξει την κληρονομιά του όταν την πουλάει σε κείνους που επιβουλεύονται την ίδια του την υπόσταση; Πως μπορεί να μιλήσει για τους αγώνες του όταν εκείνους που έδιωξε με το σπαθί αντικρίζει να γυρνάνε στον τόπο του εγκλήματος ως γυρολόγοι εποικιστές και όταν ξάφνου αποκτά ξένη επιτροπεία στην διοίκηση θυμίζοντας τους μετεπαναστατικούς του Εικοσιένα χρόνους; Όταν οι ξένοι επίτροποι σου ρυθμίζουν την υγεία και οι γυρολόγοι σου λένε να φύγεις από τη γη σου να κατοικήσουν αυτοί, τότε ο πολιτισμός σου είναι νεκρός.
Αλλά δίχως πολιτισμό, που πάει να πει δίχως απόφαση να διαθέτεις τον εαυτό σου κατά το δικό σου θέλημα και σχέδιο να βούλεσαι και να ενεργείς το ίδιο δυναμικά, τότε παύεις να είσαι Έλληνας. Γίνεσαι έσχατος ραγιάς, ραγιάς των ραγιάδων όπως έχουν καταντήσει οι ηγέτες που σε σέρνουν στο χαμό. Αλλά οι γραικύλοι πολιτικάντηδες εξυπηρετούν σχέδιο καθαρά ανθελληνικό. Δεν μας παρασέρνουν τυχαία ούτε στα τωρινά μονάχα χρόνια, αλλά από την πρώτη στιγμή που μας έγιναν της νεοταξικής προσκολλήσεως. Το θέμα είναι ότι εμείς πρέπει να πάρουμε τις τύχες στα χέρια μας. Να πάρουμε την Ελλάδα από τα βρώμικα χέρια ιερόσυλων που μας μετασχηματίζουν σε έθνος κατώτερο, άβουλο και απολίτιστο. Γιατί αυτά τα έθνη δεν έχουν ζωή.
Ανάμεσα στα έθνη και τους λαούς θα υπάρχει πάντα αυτός που θα βαδίζει πιο μπροστά από τα άλλα. Θα υπάρχει ο λαός που διδάσκει τη σοφία του, που ορθώνει κτίσματα καλαισθησίας, που φτιάχνει Δίκαιο και Αρετή μαζί, που πρωτεύει στα γράμματα και τις τέχνες. Κάνει τη ζωή των ανθρώπων του πιο εύκολη και σύνθετη ταυτόχρονα. Εύκολη στην αντιμετώπιση της καθημερινότητας και σύνθετη αφού το μελάνι εναλλάσσεται με το σπαθί και η εντιμότητα με το εθνικό χρέος υποτάσσουν την ατιμία και την προδοσία. Ο Πολιτισμός και η Εθνική Κυριαρχία ξεμακραίνουν ο ένας στο πλευρό του άλλου και ο λαός αυτός γίνεται πρότυπο και αρχηγέτης των άλλων λαών.
Αυτός ο λαός αποτελεί το αυθεντικό Ελληνικό Έθνος της πολιτισμικής ανωτερότητας που κάποιοι γνωστοί άγνωστοι του ντόπιου και του διεθνούς νεοταξισμού θέλουν να απαρνηθούμε πως υπήρξε. Θέλουν να μας αποξενώσουν από την φυλετική μας ψυχή και μήτρα που μας γέννησε. Να δούμε τον σύγχρονο ελληνισμό σαν μια στατική μίζερη εικόνα στο τώρα που δεν μπορεί να φτιάξει τάχα τίποτα δικό του, τίποτα καινούργιο και ικανό να μας δώσει δροσερή πνοή και νέα εκκίνηση. Και μπορεί κάποιοι επαγγελματίες αντιρατσιστές να μας λένε πως ουδείς άνθρωπος και λαός υπερέχει έναντι του άλλου, αλλά ο άβουλος που μεγαλώνει με μια αλυσίδα στο λαιμό αποτελεί τον ορισμό του κατώτερου όντος που έχει συρρικνωθεί από μόνος του σε τυμβωρύχους και δολοφόνους γης και ψυχής.
Το Ελληνικό Έθνος έχει υποπέσει σε διπλό έγκλημα σε βάρος των παιδιών του και του μέλλοντος της Φυλής μας. Η κούφια δύναμη και η τυμβωρυχία δεν προσδίδει στον κάτοχό τους ανώτερη συμπεριφορά και πολιτισμό. Το χύσιμο άδικου αίματος και η λάμψη του χρυσού, η υπεξαίρεση ενός κόσμου που δεν του ανήκει είναι χαρακτηριστικό γνώρισμα ενός ανθρωπόμορφου κτήνους που λειτουργεί μονάχα με το ακόρεστο ζωώδες ένστικτο του ξεσχίσματος της σάρκας. Ένα εκ γενετής κατώτερο ον που επιβάλλεται σε ένα λιγότερο δυνατό ον που έχει αμελήσει την αποστολή του.
Η Ελεύθερη Ελλάς έχει καθήκον να χαράξει την πορεία της νέας πολιτισμικής γέννας. Αυτό είναι το πρώτο χρέος της Νέας Εθνικοκοινωνικής Πολιτείας που έρχεται. Ο Ελληνικός Πολιτισμός προτάσσει την Πίστη στο Θεό, την Πατρίδα και τον Έλληνα Άνθρωπο. Τον σεβασμό στην αξιοπρέπεια και την ελευθερία. Την αρμονία στην λαϊκή δημιουργία και την εθνική υπεροχή. Στηρίζεται στην έννοια του δικαίου και στην φυσική τάση του ανθρώπου να επιθυμεί τη διάκριση σε ό,τι καταπιάνεται. Ο Ελληνικός Πολιτισμός δεν εγκλωβίζεται. Κατακτά την ωραιότητα, την πνευματικότητα και τη δύναμη. Ορθώνει συνάμα καλλιτεχνήματα, εργαστήρια γνώσης και κοσμοκρατορίες εξανθρωπίζοντας.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου