Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΑΝΕΙΠΩΤΗ ΤΡΑΓΩΔΙΑ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.


3.000 ευρώ μικτά ο Πρόεδρος του Αρείου Πάγου δηλαδή 2.300 καθαρά, 1.800 ευρώ μικτά ο ΑΓΕΕΘΑ που με κάτι ελάχιστα επιδόματα που ισχύουν ακόμα φτάνει στα 2.300 αλλά καθαρά 1.700, 1.400 μικτά ο καθηγητής πανεπιστημίου δηλαδή κοντά στο χιλιάρικο μικτά!!!!!!!!!!!!!!!  Γκρέμισαν  όλη την ραχοκοκαλιά της χώρας, όλες της βασικές της δομές της ύπαρξής της, επειδή δεν θέλουν να χάσουν την καρέκλα τους όλοι αυτοί οι βολευτές κάφροι που σήμερα υπογράφουν αυτή την απίστευτη προδοσία. 

Ποιος θα γίνει πλέον Δικαστής; Ποιος θα γίνει πλέον Στρατιωτικός; Ποιος θα γίνει πλέον καθηγητής; Ποιος θα γίνει Γιατρός;

 Ο Πορτογάλος δικαστής που και αυτός αντιμετωπίζει μνημόνια, το κράτος του δεν τόλμησε να τους πειράξει το μισθό του που είναι 9.000 ευρώ για τον πρωτοδιόριστο μάλιστα δικαστή!

 Ο Βρετανός Λοχίας παίρνει 4.000 ευρώ δηλαδή σχεδόν 2 φορές περισσότερα από τον Έλληνα Αρχηγό ΓΕΕΘΑ!!!! 

Ο καθηγητής Πανεπιστημίου στην μνημονιακή Ιρλανδία λαμβάνει 8.000 ευρώ  από το βαθμό του Λέκτορα δηλαδή 8 φορές περισσότερα από τον Έλληνα καθηγητή!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Οι γιατροί, η  Υγεία και η Περίθαλψη τα ίδια, να μη πολυλογώ... 

Όλοι οι ικανοί και τα σπουδαία κεφάλια θα παίρνουν ένα πτυχίο και θα φεύγουν στο εξωτερικό για να βρουν λίγη αξιοπρέπεια! Ποιος θα πάει προδότη  Σαμαρά να κάνει καριέρα στο στρατό, τον νευραλγικότερο τομέα του κράτους που εγγυάται την ίδια του την υπόσταση; Προφανώς οι ελληνοποιημένοι σας Πακιστανοί. 

Αυτοί θα πάρουν στα χέρια τους την Δικαιοσύνη, το Στρατό, την Περίθαλψη, τη Μόρφωση και την Παιδεία του  ιθαγενοποιημένου νεοέλληνα .. έγχρωμου! Απίστευτο πραγματικά. 

Ο Ελληνικός λαός θα σας τιμωρήσει παραδειγματικά κάποια στιγμή και θα το κάνει με πραγματικά παραδειγματικό όμως τρόπο. Ήδη από σήμερα η ΝΔ-ΠΑΣΟΚ Α.Ε. μπαίνει στο χρονοντούλαπο της διεφθαρμένης και δοσιλογικής μεταπολίτευσης που μας οδήγησε σε αυτό τον όλεθρο, σε αυτή την πρωτόγνωρη προδοσία. 
 
 http://ygro-pyr.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου