Τρίτη, 6 Νοεμβρίου 2012

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΟ 2013;Πολλοί είναι εκείνοι που πιστεύουν και άλλοι το εύχονται μία ενέργεια εκ μέρους των στρατιωτικών. Η αγανάκτηση του Ελληνικού λαού από ένα πραγματικά σάπιο από παντού πολιτικό και πολιτειακό σύστημα γεννά λύσεις εκτροπής. Βεβαίως, οι εκτροπές έχουν πραγματοποιηθεί από τους πολιτικούς πρώτα με τις μίζες, τα σκάνδαλα, την "γυψοποίηση" μας στο ΔΝΤ και με τα μνημόνια. Όλα αυτά αποτελούν εκτροπές. 
Ένα αδιέξοδο θα βρεθεί στην σημερινή κατάντια. Και δεν θα είναι λύση δημοκρατική. 
Οι θεσμοί που εμπνέουν τον Ελληνικό λαό είναι 3: Βασιλεία, Εκκλησία & Στρατός. Η Βασιλεία καταργήθηκε παρανόμως, η Εκκλησία πολεμάται λυσσωδώς και ο Στρατός διαλύεται από τους πολιτικούς. 
Ο Σαμαράς είναι ένας σύγχρονος προδότης που πήρε την εντολή πριν από 20 χρόνια και την εφαρμόζει «να εφαρμόσεις το Σχέδιο Αφελληνισμού της Ελλάδας». Αυτή είναι η πολιτική του. Μπροστά στο κίνδυνο να βγει ένα κόμμα (ΣυΡιζΑ) που δεν σέβεται το σύνθημα που θεμελιώνει την Ελλάδα και την Ελληνική κοινωνία "ΘΡΗΣΚΕΙΑ - ΠΑΤΡΙΔΑ - ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ", ίσως επέμβει ο Στρατός προς σωτηρίαν της Πατρίδος. Όμως θα εκπέσουν γρήγορα της αρχής αν δεν επαναφέρουν τον προστατευτικό θώρακα της χώρας: την Βασιλευομένη Δημοκρατία. Αλλιώς η Ελλάδα θα είναι στο έλεος των διεθνών δολοφόνων και του Σιωνισμού που θέλει πάση θυσία να εγκαθιδρύσει την διαπλανητική του δικτατορία!
Από αυτό το blog έχουμε προτείνει και προτρέψει τον Ελληνικό λαό σε μία "δυναμική, πανεθνική Επανάσταση". Αυτό όμως δεν θα επιτευχθεί. Ο κόσμος είναι μουδιασμένος.
Άρα δεν υπάρχει λύση εκτός από μία επέμβαση του Στρατού. Και η τάση αυτή των Ελλήνων φαίνεται κυρίως από την χαλεπή καθημερινότητα αλλά και από το διαδίκτυο που το 50% των ψηφοφόρων σε μία δημοσκόπηση θεωρεί ως καλύτερη λύση την επέμβαση του Στρατού ενώ έχουν μπροστά τους άλλες 6 λύσεις!!! Αυτή είναι η αγανάκτηση.
Ας περιμένουμε λοιπόν μία στρατιωτική κίνηση στο 2013.

21 Απριλίου 1967. Η τελευταία εκτροπή.
Το καθεστώς της 21ης Απριλίου ήταν ένα ιδιόρρυθμο-ιδιότυπο καθεστώς. Είχε μεγάλο λαϊκό έρεισμα, στοιχεία δημοκρατίας (δημοψηφίσματα, συμβουλευτικές επιτροπές) και προσέφερε στην Ελλάδα ένα διαφορετικό κράτος, μία ισχυρή οικονομία με ένα δυνατό νόμισμα. 
Έζησε όμως χάρις και στις διασυνδέσεις των πρωτεργατών της με τις αμερικανικές υπηρεσίες της NSA και DIA. Ωστόσο η ενεργεία της είναι ελληνοκίνητος και αποτελεί επανάσταση. Την μοναδική επανάσταση Στρατού με λαϊκή υποστήριξη!
Το 1/20 υπέστη ό,τι υπέστη. Το υπόλοιπο όμως 19/20. Ορισμένοι την αντιπαθούσαν δεν έκαναν όμως φανερή την δυσαρέσκεια και την αντιπάθειά τους. Και κατά το δημοψήφισμα του 1968 για το νέο Σύνταγμα ο Ελληνικός λαός το υπερψήφισε. Έδωσε δηλ. υπόσταση στο καθεστώς της 21ης Απριλίου.

Επιτέλους και ένα ανόθευτο βίντεο από τον ανεξάρτητο τηλεοπτικό σταθμό της Εγνατίας Τηλεόρασης. Αξίζει να δείτε αυτό το βίντεο για την 21η Απριλίου:\
 

http://koinonikieksegersi.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου