Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Ήθελαν νεκρούς οι επιδρομείς στον Αγ.Παντελεήμονα

Νεώτερες πληροφορίες για το χτεσινό περιστατικό της ρατσιστικής επίθεσης αναρχοφασιστών και αλλοδαπών σε Έλληνες πολίτες στον Αγ. Παντελεήμονα έρχονται στο φως της δημοσιότητας. Σύμφωνα με πληροφορίες η ομάδα των αναρχοφασιστών από τα Εξάρχεια αποτελείτο από 130 μηχανές επί των οποίων επέβαιναν δύο άτομα.
Οι αναβάτες των μηχανών φορούσαν προστατευτικών στολές μοτοσικλετιστών, θώρακες μοτο κρός, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες αρκετά από τα άτομα αυτά κρατούσαν κατσαβίδια.  Εκτός από τους αναρχοφασίστες  οι αλλοδαποί που κατοικούν στην περιοχή είχαν βγει στον δρόμο και απειλούσαν τους Έλληνες πολίτες κατοίκους της περιοχής ότι θα τους σκοτώσουν..... Η επίθεση αιφνιδίασε με τον όγκο της τους κατοίκους της περιοχής και ακολούθησαν ομηρικές μάχες μεταξύ πολιτών των αστυνομικών και των επιδρομέων. 
Χάρις στην επέμβαση της ομάδας ΔΕΛΤΑ αποσοβήθηκαν χειρότερες καταστάσεις αφού οι συμπλοκές ήταν βίαιες σώμα με σώμα με λοστούς, ξύλα, κατσαβίδια, μπιστόλια φωτοβολίδων, δυναμητάκια, ως εάν επρόκειτο συμμορία.  Η κατάσταση χαρακτηρίστηκε από τους αστυνομικούς ως επικίνδυνη  λόγω της σφοδρότητας των μαχών σώμα με σώμα και λόγω του εξοπλισμού που έφεραν οι επιδρομείς. 
Οι συμπλοκές συνεχίστηκαν μέχρι και τα Εξάρχεια αφού οι άνδρες της δύναμης ΔΕΛΤΑ καταδίωξαν τους επιδρομείς μέχρι και μέσα στο «άντρο» τους.  Από τις συμπλοκές πολιτών, αστυνομίας με τους αναρχοφασίστες και τους αλλοδαπούς «συμμάχους» τους τραυματίστηκαν δύο κάτοικοι εκ των οποίων ο ένας σοβαρά στο κεφάλι και ένας αστυνομικός ενώ συνελήφθησαν σύμφωνα με πληροφορίες 15 επιδρομείς. 
Σημειώνεται ότι σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων και με βάση τον εξοπλισμό που οι επιδρομείς έφεραν ήθελαν να σκοτώσουν…
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr                  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου