Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Πολιτικό μηδενικό το πλουσιόπαιδο της Κουμουνδούρου !


TSIPR

Έχουν αρχίσει τα όργανα στο αναριχητικό φυτό της Κουμουνδούρου που όπως όλα αυτά τα αναριχώμενα παίρνει μεγάλο μπόι γρήγορα αλλά είναι ασθενικό και ευάλωτο στον παραμικρό αέρα. Πόσο μάλλον όταν έχεις για αρχηγο ένα ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΟ που ΧΕΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ! Ξέρει οτι θα αποτύχει και προσπαθεί να γίνει πρώτα η πτώχευση μπας και γλιτώσει τον πολιτικό Καιάδα ! Παρτο χαμπάρι ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΙΔΟ ! Θα κυβερνήσεις ελάχιστα, ΘΑ ΑΠΟΤΥΧΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΡΩΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΠΑ ΓΙΑ ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥ ΚΑΙΡΟ...

"Έχει νερώσει πολύ το κρασί του ο Τσίπρας. Μέχρι τη μέση του μπουκαλιού έχει φτάσει το νερό.

Μα τόσο νερό βρε παιδί μου...". Τα παραπάνω ανήκουν στον Γ. Τράγκα και όσα είπε στην πρωινή εκπομπή του στο REAL FM. Για τον...
Τσίπρα.
Η αλλαγή στην πολιτική του Τσίπρα είναι πλέον εμφανής. Και μέσα στο κόμμα του βλέπουν διαρκώς μια πιο light κατεύθυνση. Ήδη τα πράγματα φάνηκαν ιδιαίτερα στη συνεύτευξη τύπου στην Θεσσαλονίκη κατά την οποία ο Τσίπρας δεν ξεστόμισε ούτε μία λέξη σε βάρος της Μέρκελ. Της γυναίκας εξαιτίας της οποίας υποφέρει ο ελληνικός λόας τα τελευταία 3 χρόνια.
Η επίσκεψη Τσίπρα στην Ευρώπη, για τον οποίο όπως λένε άνοιξαν πλέον οι πόρτες, δεν φαίνεται με καλό μάτι.
Ο Παναγιώτης Λαφαζάνης από τα πατριωτικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σταθερός στις απόψεις του, σε χθεσινή του συνέντευξη στην ΑΥΓΗ έριξε τις μπηχτές του στον Τσίπρα. Για την επίσκεψη Τσίπρα στην Ευρώπη, μίλησε για ...αυταπάτες, θέλοντας να δώσει το μήνυμα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο αρχηγός του δεν πρέπει να τρέφει αυταπάτες για τους Ευρωπαίους και την στάση τους απέναντι στην Ελλάδα.
Ο ελληνικός λαός που έχει φάει την προδοσία στα μούτρα τόσο από τον Παπανδρέου όσο και από τον Σαμαρά, φοβάται ότι μπορεί να συμβεί το ίδιο και με τον Τσίπρα. Ο οποίος από φανατικά αντιμνημονιακός, -φοβάται- ότι μπορεί να το «παίξει» όπως το «παίζει» σήμερα ο Σαμαράς. Αυτό προφανώς θέλησε να υποδηλώσει με τη συνέντευξή του και ο Π. Λαφαζάνης.
Ο δε Τράγκας δεν παραλείπει κάθε τόσο να επισημαίνει την...νερωμένη πολιτική Τσίπρα απέναντι στους τοκογλύφους και την Μέρκελ!
 
 http://egersis2.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου