Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

Αυτοί που διέλυσαν το συνδικάτο οικοδόμων βγάζουν και γλώσσα !


Δεν φτάνει που με τις ψοφοδεείς αντιδράσεις τους ο Έλληνας οικοδόμος έγινε σπάνια περίπτωση, δεν φτάνει που αντικαταστάθηκε απο φθηνούς Αλβανούς στην αρχή και απο Ασιάτες φθηνότερους μετά.
Έχουν και το θράσσος να πουλάνε αγωνιστιλίκι οι υπεύθυνοι του συνδικάτου ;
Και ποιούς υπερασπίζονται ; Τους εργοδότες που προσλαμβάνουν ξένους !
Που είναι κύριοι οι παλιές εποχές που όταν πειραζόταν οικοδόμος Έλληνας έβγαινε έξω το συνδικάτο και ήταν φόβος και τρόμος εργοδοσίας και των ματατζήδων ;
Tώρα πια καμία μαχητικότητα δεν έχει το συνδικάτο γιατί κάθε ξένος εργάτης κοιτάει τον εαυτό του, δεν έχει ούτε...
Εθνική , ούτε ταξική αλληλεγγύη . Ο Έλληνας οικοδόμος είναι άνεργος , στο σπίτι του , απέχει . Και τι μας λένε οι καρεκλοκενταυροι που δεν υπεράσπισαν όταν έπρεπε τον Έλληνα οικοδόμο ; Τίποτα ! Απλά σκούζουν εναντίον της Χρυσής Αυγής οτι πλασάρουν φθηνούς...Έλληνες εργάτες ! Δηλαδή για να καταλάβουμε το πρόβλημα τους είναι να μην είναι Έλληνες ; Δεν γνωρίζουν στο συνδικάτο πως ο Έλληνας όπως και να έχει θα πληρώνεται καλύτερα απο τον τριτοκοσμικό ασιάτη ; Γιατί ποτέ δεν αντέδρασαν στην συνεχή υποβάθμιση του μεροκάματου μέσω των φθηνών ξένων εργατικών χεριών ; H πρότασή μας ...άμεση πρόσληψη μόνο Ελλήνων οικοδόμων σε κάθε οικοδομική δραστηριότητα, απομάκρυνση των ξένων εργατών , μεγάλο χρηματικό πρόστιμο σε όσους προσλαμβάνουν ξενους εργάτες και χρέωση με τα έξοδα επαναπροώθησης του μετανάστη πίσω στην χώρα του. Δήμευση της περιουσιας σε όποιον επαναλάβει το αδίκημα αυτό.

διαβάστε το εκτός τόπου και χρόνου κείμενο του συνδικάτου.
“ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 2/11/2012

Λάθος πόρτα χτύπησαν τα φασιστοειδή της
Χρυσής Αυγής που προσπάθησαν «νταβατζιλίδικα» να πλασάρουν φτηνούς εργάτες σε υπεργολάβο σε οικοδομή στην Καλλιθέα. Προειδοποιούμε τους νοσταλγούς του Χίτλερ και του ναζισμού να μην ξαναεπιχειρήσουν να απειλήσουν κανέναν οικοδόμο, γιατί θα βρουν απέναντί τους το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ και όλους τους οικοδόμους, έλληνες και μετανάστες.

Τα νταηλίκια τους δεν περνάνε εδώ.

Να το βάλουν καλά στο μυαλό τους. Αν δεν γνωρίζουν, λόγω περιορισμένης αντίληψης και εμπειρίας, τι σημαίνει ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ, τότε καλά θα κάνουν να ρωτήσουν κανένα παλιότερο από το σινάφι τους ή ακόμα καλύτερα να ρωτήσουν τα αφεντικά τους. Αυτοί θα τους πουν στα σίγουρα πώς λύνουν τα ζητήματα οι οικοδόμοι με μπροστάρη το ταξικό τους ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν φασίστα, σε κανένα μηχανισμό του συστήματος να χύσει το δηλητήριο του ρατσισμού μέσα στους εργάτες για να αθωώσει το καπιταλιστικό σύστημα.

Αυτό το σάπιο σύστημα γεννά και πολλαπλασιάζει τα προβλήματα της εργατικής τάξης με στόχο να διαφυλάξει και να διευρύνει την κερδοφορία των βιομηχάνων, των εφοπλιστών, των τραπεζιτών, των μεγαλοκατασκευαστών.

Αυτό το σύστημα υπηρετούν και οι φασίστες.

Γι’ αυτό, το εργατικό κίνημα θα σκορπίσει και αυτούς, μαζί με τους άλλους κολαούζους του συστήματος.

ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΙΚΟΔΟΜΩΝ ΑΘΗΝΑΣ“
 
 http://egersis2.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου