Αποφάσισα αντί οποιασδήποτε άλλης τοποθετήσεως και ένεκα της αξεπέραστης λασπολογίας που δέχεται ο Λαϊκός Σύνδεσμος της Χρυσής Αυγής, να παραθέσω μέρος συμπεράσματος του αειμνήστου λαμπρού ιστορικού μας Κωνσταντίνου Παπαρρηγόπουλου (1815-1891), (του πατέρα της σύγχρονης ελληνικής ιστοριογραφίας ο οποίος μετά πάθους υπεραμύνθηκε της συνέχειας του Ελληνικού Έθνους καταρρίπτοντας έναν προς έναν τους ισχυρισμούς του Μασόνου Φάλμεράυερ).
Αναφέρεται στην αμέσως μετά την Καποδίστρια εποχή και επεκτείνεται πέραν αυτού, έως τις πρώτες μετά επαναστατικές κυβερνήσεις και καταδεικνύει αυτό που όλοι έχουμε στο μυαλό μας. Δεν έχω απομονώσει παραγράφους ή συντήξει προτάσεις αλλά οι συναγωνιστές/ριες θα καταλάβουν ακριβώς το νόημα που εκφράζεται το οποίο όχι μόνον δεν αποκρύπτεται αλλά είναι και αυτό που ταλανίζει από τότε μέχρι σήμερα το δύσμοιρο αυτό Έθνος, αυτό που η Πολιτική Σαπίλα ονόμασε «Δημοκρατία». Και ως παραπομπή το αναφέρω ότι προέρχεται ,αυτολεξεί από την «ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ» ,τόμος 9ος,σελ 40,εκδόσεις «Αλέξανδρος» των Καρολίδη -Αναστασιάδη:
“Οι συνήθειες όμως και οι παραδόσεις τόσο πολύ διατηρήθηκαν, ώστε μέχρι και σήμερα ακόμα οι Βουλευτές επεμβαίνουν ξεκάθαρα στα δικαιώματα και στα καθήκοντα της εκτελεστικής εξουσίας. Το Σύνταγμα δεν ορίζει πια ότι η εκτελεστική εξουσία δηλαδή το υπουργείο θα είναι για ένα χρόνο. Παρ’ όλα αυτά τα υπουργεία ήταν συνήθως για ένα χρόνο όπως παλιά τα εκτελεστικά. Το Σύνταγμα δεν ορίζει πια ότι η Βουλή θα είναι για ένα χρόνο, αλλά αυξάνει τη διάρκεια της σε τέσσερα ,εκτός κι αν συμβούν έκτατες περιστάσεις που αναγκάζουν τη διάλυση της. Εμείς σήμερα αλλάξαμε μόνο την εξαίρεση στον κανόνα, κάναμε και τη Βουλή πολλές φορές για ένα χρόνο όπως ήταν παλιά το βουλευτικό(αναφέρεται στην αρχαία Βουλή των 500 στην αρχαία Αθήνα που η θητεία της ήταν ετήσια).
Μόνο σε ένα σημείο κατορθώσαμε να καλυτερέψουμε τα πράγματα ,ότι έχουμε δηλαδή συνείδηση για αυτές τις απρέπειες, πράγμα που δεν είχαν οι πατέρες μας. Από τότε οι απρέπειες αυτές έπαψαν πια να αναγράφονται στο πολίτευμα μας. Από ένα συγκεκριμένο χρόνο και μετά, η κοινή γνώμη άρχισε να φροντίζει να βρει με ποιο τρόπο θα κατόρθωνε να μην υπάρχουν οι απρέπειες αυτές ούτε και στα πράγματα. Το ζήτημα αυτό είναι εξαιρετικά πολύπλοκο και δύσκολα λύνεται. Μόνον ο χρόνος κι η πείρα θα μπορούσαν με μεγαλύτερη ασφάλεια να μας βοηθήσουν να γιατρέψουμε το κακό κι όχι οι θεωρητικές και πρόχειρες συνταγές, τις οποίες άντρες ,κατά τα άλλα αξιότιμοι, θα μπορούσαν να γράφουν ,πιστοί βέβαια στην αστείρευτη ισχυρογνωμοσύνη τους. Ο χρόνος κι η πείρα μας δίδαξαν τουλάχιστον κάτι σπουδαίο για το συγκεκριμένο θέμα. Για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα επικρατούσε σε εμάς η γνώμη, ότι υπεύθυνοι για τη λαθεμένη διαχείριση των πραγμάτων ήσαν οι ανώτατοι άρχοντες και οι ανώτατοι θεσμοί. Σήμερα όμως έχουμε πειστεί, υποθέτω, ότι αυτό δεν είναι παρά ένα ξεγλίστρημα από το ζήτημα κι όχι η λύση του. Έτσι σε διάστημα 40 χρόνων δύο άρχοντες καταργήσαμε, 2 συντάγματα ψηφίσαμε κι όμως τα πράγματα δεν καλυτέρεψαν.
Καταλήγουμε λοιπόν ,αν δεν θέλουμε να κάνουμε ότι δεν βλέπουμε την αλήθεια, να ομολογήσουμε ότι σε μια κοινοβουλευτική πολιτεία μυαλωμένα οργανωμένη, οι ανώτατοι άρχοντες και οι ανώτατοι θεσμοί δεν ενεργούν παρά μόνο όπως θέλει το Έθνος. Έτσι από μόνοι τους ούτε εντελώς πονηροί είναι, ούτε εντελώς αγαθοί, αλλά είναι όπως ακριβώς οι καθρέπτες που παριστάνουν τα πρόσωπα που δρουν και τα πράγματα που συμβαίνουν. Αν τα πράγματα και τα πρόσωπα δεν λειτουργούν κανονικά δεν φταίνε οι καθρέπτες και θα ήταν μάταιο να σπάζουμε αυτούς και να παίρνουμε καινούργιους, γιατί και οι νέοι θα μας έδιναν τις ίδιες εικόνες.”
Τα συμπεράσματα δικά σας.
Οι Εθνικιστές της Χρυσής Αυγής είναι όχι μόνο μακράν αυτών, αλλά τόσο η ατομική τους Ηθική όσο και οι Εθνικές Αρετές του «ΈΛΛΗΝΟΣ» που πηγάζουν από Ιστορία πλέον των 10.000 ετών δεν θα επιτρέψουν ποτέ στους συνεχιστές της φαυλότητας να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο.
Η τελική Νίκη θα ανήκει στην Φυλή, στο Έθνος και στους Αρτίους καθόλα.
ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ
ΖΗΤΩ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Τ.Ο.ΑΙΓΙΟΥ
Υπ. Τοπικής Κωνσταντίνος Γκλαβάς
xryshaygh.com
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου