Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2012

Εκατοντάδες εθνικιστών στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης στον Παύλο Μελά

Εκατοντάδες εθνικιστών στην εκδήλωση Τιμής και Μνήμης στον Παύλο Μελά Εκατοντάδες εθνικιστών παρευρέθησαν στην Τελετή Τιμής και Μνήμης που παρετέθηκε στον Παύλο Μελά, υπό την διοργάνωση του Μετώπου Νεολαίας της Χρυσής Αυγής και της Τ.Ο. Βορείων Προαστίων. Στην εκδήλωση παρευρέθησαν Βουλευτές της Χρυσής Αυγής και ο Γενικός Γραμματέας της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος. 

Η εκδήλωση έλαβε μέρος στην Πλατεία Κεφαλαρίου Κηφισιάς, όπου βρίσκεται άγαλμα του μεγάλου αυτού Ανδρός που έδωσε την Ζωή του για την Μακεδονία μας. Το ιστορικό πλαίσιο έθεσε ο Συναγωνιστής, Δημήτρης Πολυμερόπουλος, υπενθυμίζοντας σε όλους την Ζωή και την Προσφορά του Παύλου Μελά στον Ελληνισμό. Δευτερολόγησε ο Συναγωνιστής, Γεώργιος Γερμενής, που τόνισε την ομοιότητα, τρόπον τινά, των εποχών, αφού και σήμερα το όνομα της Μακεδονίας βρίσκεται υπό διεκδήκηση από τους Σκοπιανούς και τους το δίνουν οι "έλληνες" πολιτικάντηδες. 

Επακολούθησε κατάθεση στεφάνων από την Τ.Ο Βορείων Προαστίων και το Μέτωπο Νεολαίας της Χρυσής Αυγής και η εκδήλωση έληξε με ενός λεπτού σιγή για αυτόν τον Μεγάλο Έλληνα και απαγγελία του Εθνικού Ύμνου. Στην συνέχεια είχαμε πορεία προς το σπίτι του Παύλου Μελά που έχει αφεθεί παρατημένο από το ελλαδικό κράτος. Μοιράστηκαν εφημερίδες του Κινήματος και προπαγανδιστικό υλικό, ενώ πολύ κόσμος που δεν είχε ενημερωθεί εξαρχής για την εκδήλωση της Χρυσής Αυγής άφησε τις καφετέριες και ενώθηκε στην πορεία μας. 

Στα τραγελαφικά της Ιστορίας είναι ο πανικός που κατέβαλε την Αστυνομία, όταν η πορεία των Εθνικιστών βρέθηκε κοντά στο σπίτι του Αντώνη Σαμαρά. Εκεί φάνηκε πως όταν θέλει η ΕΛ.ΑΣ μπορεί και κινητοποιείται αφού έκλεισαν άμεσα δρόμοι, αναίτια φυσικά αφού η πορεία των Εθνικιστών είχε ως προορισμό της το σπίτι του Παύλου Μελά.

Στο σπίτι του Μακεδονομάχου Ήρωα ψάλθηκε για άλλη μία φορά ο Εθνικός Ύμνος και τοποθετήθηκε Ελληνική Σημαία προς τιμήν του εκεί, αφού το ελλαδικό κράτος είχε αμελήσει ακόμα και τα αυτονόητα για το σπίτι του Παύλου Μελά. 
“Όλα έμεναν άκαρπα χωρίς τον Ήρωα. Χρειάσθηκε ο θάνατος ενός παλικαριού για να δώσει πνοή στις πρώτες εκείνες ενέργειες και σ’ όλα τα σχέδια. Τα λόγια των Ελλήνων έμεναν λόγια ώσπου να έλθει ο θάνατος να τα ζωντανέψει. Ο Θάνατος δεν είναι λόγια, είναι αλήθεια. Ο Θάνατος είναι ζωή.”
Ίων Δραγούμης – “Μαρτύρων και Ηρώων Αίμα”

xryshaygh.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου