Δευτέρα 1 Οκτωβρίου 2012

Φωτό απο τη διανομή τροφίμων και ρούχων της Τ.Ο. Άνω Λιοσίων Χρυσής Αυγής!!



Πολλές φορές δεν χρειάζονται λόγια όταν κάνεις το καθήκον σου αλλά απλές εικόνες. Το ότι είμαστε συνεπείς στις δεσμεύσεις μας, εδώ και καιρό οι εικόνες και η ανταπόκριση του κόσμου το δείχνουν.



Το ότι δουλεύουμε σκληρά για να προσφέρουμε ότι και όσο περισσότερο μπορούμε σε Έλληνες που χρειάζονται την στήριξή μας οι εικόνες και η ανταπόκριση του κόσμου το δείχνουν.

Αυτό που δεν δείχνουν οι εικόνες, είναι πως τα περισσότερα από τα παιδιά με τις μαύρες μπλούζες που βοηθούν του συν- Έλληνες με αυταπάρνηση είναι και αυτά άνεργα... Όμως βάζουν πάνω από τον εαυτό τους την αλληλεγγύη προς τους Έλληνες και Ελληνίδες, που έχουν μπροστά τους έναν δύσκολο χειμώνα. Και οι συναγωνιστές μας έχουν παιδιά. Αλλά με μεγάλη συνείδηση και γι΄ αυτά τα παιδιά, οι άνθρωποί μας φορούν με τιμή την μαύρη μπλούζα και βρίσκονται και αγωνίζονται στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ με τιμή, έχοντας βαθιά μέσα τους την πίστη, πως σύντομα θα έρθει ο καιρός της αξιοκρατίας της ηρεμίας και της δουλειάς. Θα είναι η ημέρα εκείνη που η ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ πραγματικά και οι σκηνές εξαθλίωσης και ντροπής θα είναι πλέον παρελθόν.
Στις δύο τελευταίες διανομές τροφίμων της Τ.Ο. έγινε και διανομή ρουχισμού.

Συναγωνίστριες με σεβασμό και αγάπη πρότειναν ρούχα ανάλογα με τις ανάγκες μικρών και μεγάλων συν - Ελλήνων. Τα ρούχα προηγουμένως έχουν ελεχθεί ως προς το αν είναι πλυμένα και σε καλή κατάσταση και έχουν τακτοποιηθεί ανά είδος και ηλικία.
Τ.Ο. Άνω Λιοσίων - Αχαρνών - Καματερού

xryshaygh
 
elnewsgr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου