Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΕΣ ΜΕΤΑΒΟΛΕΣ




ΑΘΗΝΑ 14-3-2013.
Ζούμε στην εποχή που ο παγκόσμιος τύραννος έχει εξαχρειωθεί τόσο ώστε να απαιτεί ουσιαστικά την ύψωσή του στο επίπεδο ενός επίγειου θεού που πρέπει όλοι να τον προσκυνούν προκειμένου να περνούν καλά. Είναι τέτοιο το θράσος του διεθνούς νεοταξισμού που δεν υπολογίζει διόλου την ανθρώπινη ζωή, την εθνική ελευθερία, το περιβάλλον που τόσο απλόχερα και ευεργετικά μας έδωσε ο ένας και μοναδικός αληθινός Θεός.
Η παγκόσμια, υπερεθνική και αντίχριστη εξουσία έχει ακόρεστες και άνομες ορέξεις. Δεν της φτάνει το σάρωμα του παγκόσμιου χρήματος που έχει επιτύχει με την άμεση συνέργεια κυβερνήσεων και τραπεζιτών που είναι ολότελα δικοί της άνθρωποι. Θέλει να απλώσει τον βρώμικο έλεγχο στην καθημερινότητα, στην πίστη, στην διατροφή των λαών. Επιδιώκει την μείωση του ανθρώπινου πληθυσμού και το εφαρμόζει με όλους τους διαθέσιμους τρόπους. Και όπως ακριβώς επικαλείται υποκριτικά τη συνεργασία των εθνών και των θρησκειών για να φτιάξει μια διαλυμένη ανθρώπινη μάζα, έτσι ακριβώς επικαλείται το περιβάλλον και τις επισιτιστικές ανάγκες προκειμένου να τις μετατρέψει ο σιωνιστικός νεοταξισμός σε ένα βιολογικό όπλο.
Το παγκοσμιοποιημένο μοντέλο πολιτικής διοίκησης στηρίζεται στην ύπαρξη λιγότερων και υπάκουων υπηκόων. Αυτό σημαίνει πως πρέπει να εκλείψει η προστατευτική παρέμβαση του εθνικού κράτους και η ορθή πληροφόρηση του πολίτη. Να δημιουργηθεί μια σύγχυση και μια έλλειψη σαφούς θέσης στο πρόβλημα ώστε να διατηρηθεί αυτό ασύδοτο να λεηλατεί τις ζωές μας. Όλοι έχουμε ακούσει και έχουμε διαβάσει από τα ΜΜΕ για την νοθευμένη σύσταση των τροφίμων, για τη συζήτηση γύρω από τη σκοπιμότητα των μεταλλαγμένων τροφίμων αλλά και για τους ψεκασμούς που υφιστάμεθα από «συμμαχικά» πλην εθνικά απροσδιόριστα αεροσκάφη. Με τις ερμηνείες που δίδονται κατά καιρούς να διαφέρουν μεταξύ τους.
Η κατάσταση είναι πραγματικά πολύ βολική για την νέα τάξη πραγμάτων. Από την μια πλευρά δεν εξηγείται ο βιασμός της φύσης από επίσημα χείλη υπευθύνων τάχα ταγών αφήνοντας την υπόθεση να εξελιχθεί σε συνωμοσιολογία. Σου λένε οι προσωρινά δυνατοί των καιρών μας πως όποιος μας ρίξει την ευθύνη θα τον βγάλουμε είτε τρελό είτε αντισημίτη! Την ίδια στιγμή όμως όλοι αυτοί οι τύποι πρέπει να δώσουν το βήμα στις υποτιθέμενες αιρετικές απόψεις γιατί δεν μπορούν αλλιώς να δικαιολογήσουν τα αντιφυσικά ως φυσικά. Πως θα εξηγήσουν ως ορθή τάχα την τροποποίηση της γενετικής σύστασης των τροφών και την νόθευση με επικίνδυνες ουσίες; Και πως θα αρνηθούν την ύπαρξη τεχνολογικών μέσων επηρεασμού των καιρικών συνθηκών;
Δεν θα πουν ευθέως πως προτείνουν ως μέσο αντιμετώπισης νόσων και υποσιτισμών την επίτευξη των στειρώσεων. Πράγμα που θα επιφέρει άμεσα η διασπορά των μεταλλαγμένων τροφίμων που έχει εν μέρει αρχίσει με κάποιες έτοιμες τροφές. Δεν θα το πουν ακόμη τουλάχιστον διότι δεν πρέπει να το αποκλείσουμε στο μέλλον καθώς λέγεται πως πίσω από τα γνωστά κλειστά δωμάτια λέγεται αυτό το ανοσιούργημα. Δεν θα μιλήσουν ακόμη για τον μαζικό έλεγχο και την αδράνεια των λαϊκών αντανακλαστικών που προσφέρουν οι αεροψεκασμοί μαζί με τους ιούς και τις μοντέρνες ασθένειες, τις καταθλίψεις και άλλα τινά. Μας μιλάνε για την υποτιθέμενη κλιματική κρίση, την ασφάλεια των καλλιεργειών αλλά όχι για τους αληθινούς σκοπούς των παγκοσμιοποιητών.
Ακούμε για την πρόκληση κάποιων «φυσικών» φαινομένων που επιφέρουν τα ηλεκτρομαγνητικά κύματα του HAARP και οι υπόγειες δοκιμές πυρηνικών όπλων. Ναι, είναι αυτά τα όπλα που δεν πρέπει να παράξουν οι «κακοί» εχθροί της παγκοσμιοποίησης αλλά τα δικά τους παιδιά, οι γυρολόγοι έμποροι και δανειστές των εθνών, μπορούν και να τα διαθέτουν και να κάμουν έρευνες για να τα τελειοποιήσουν. Όταν γίνονται κάποιοι σεισμοί, κάποια παλιρροϊκά κύματα, κάποιες πλημμύρες ή ξηρασίες, κάποιες εξάρσεις αυτοκαταστροφικές, εμείς πρέπει να πιστέψουμε ως νεοταξικά πιόνια πως τυχαία ξεσπάνε όλα αυτά σε συγκεκριμένες κατευθύνσεις.
Από την άλλη πλευρά το χώμα που βγάζει την τροφή του ανθρώπου αιώνες τώρα με τη Θεία Πρόνοια βαφτίζεται ως ανεύθυνη οικιακή καλλιέργεια που πρέπει να συμβαίνει με την προτροπή ή την απαγόρευση από «ειδικές» αρχές. Η παραδοσιακή παραγωγή ήδη με διάφορα οικονομικά και επιδοματικά τερτίπια έχει μειωθεί δραματικά. Αλλά η δημιουργία των σπόρων και η έξαρση των πολυεθνικών εταιριών στην συγκεκριμένη επιχειρηματική δραστηριότητα και στην σύνθεση των τροφών δίνει και παίρνει. Όποιος ελέγξει άλλωστε το πορτοφόλι, το μυαλό, την πίστη και την υγεία, αυτός θα έχει σκλαβώσει αναίμακτα τα έθνη.
Το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα διακηρύσσει την πίστη του στην εθνική διατροφική και περιβαλλοντική πολιτική του κράτους. Δεν χωράνε στην υγεία, την αυτάρκεια και την ελευθερία του ελληνικού λαού πολυεθνικά παιχνίδια. Ούτε χαρίζουμε φυσικά άλλοθι αδράνειας. Δεν θα γίνουν οι Έλληνες μοιρολάτρες που θα ρίχνουν αλλού τις δικές τους ευθύνες.
Οι ελληνικοί αιθέρες δεν πρόκειται να δοθούν προς ξένη και εχθρική χρήση. Όσοι απεργάζονται την φθορά του λαού μας έχουν μια θέση κάτω από τη γη! Η δε επιστροφή της γης και της εγχώριας παραγωγής στον ελληνικό λαό θα στηριχθεί και θα επεκταθεί ως εθνικός στρατηγικός προσανατολισμός για την αυτάρκεια και την ανάπτυξη μιας Δυνατής Εθνικιστικής Ελλάδος ενάντια σε πάσης μορφής διεθνισμό.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου