Σάββατο 23 Μαρτίου 2013

ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΤΗΣ ΘΥΣΙΑΣ






Έχουμε φτάσει στο ανώτατο όριο των προκλήσεων. Μας ζητούν οι δολοφόνοι του διεθνιστικού νεοταξισμού τα πάντα. Την πίστη και την ψυχή μας. Οι δωσίλογοι πολιτικάντηδες έχουν εκχωρήσει τα πάντα και διαγωνίζονται μεταξύ τους για το ποιος είναι μεγαλύτερος υποκριτής και καλύτερος πωλητής του έθνους μας. Και τώρα όλοι οι ανθελληνικοί ρύποι μαζί μάς ζητούν να βεβηλώσουμε το αίμα των ηρώων και να ξεσχίσουμε την ελληνική ιστορία.
Μας ζητούν λοιπόν να λησμονήσουμε το μονοπάτι της θυσίας και να βαδίσουμε στην οδό της προδοσίας. Βγαίνουν οι ντόπιοι μπολσεβίκοι και μας λέγουν πως η εθνικοαπελευθερωτική επανάσταση του Εικοσιένα ήταν κοινωνική και ταξική και δημοκρατική! Πως στον εθνικό αγώνα των Ελλήνων για τη λευτεριά από τον φίλο των καθεστωτικών κομμάτων Τούρκο, φίλο καρδιακό και των κομμουνιστών που του προσφέρανε απλόχερα γη και δικαιώματα στη Θράκη Μας, συμμετείχανε κι άλλοι πλην Ελλήνων, ξένοι τάχα μου.
Και μεταξύ αυτών των «ξένων» ήταν μας λένε οι κουκουέδες οι Αρβανίτες και οι Βλάχοι! Ξένοι οι πρόγονοί μου Αρβανίτες και οι Βλάχοι που χύσανε το αίμα τους για την Μεγάλη Πατρίδα μας Ελλάδα! Μ’ αυτόν τον τρόπο αποδέχονται τα πλαστά έθνη με τις διεκδικήσεις τους που έβαλε στα βορειοανατολικά μας σύνορα ο «περιούσιος» νεοταξισμός για να μας αφαιρέσει εθνικά εδάφη και να μας βάλει στο δικό του ζυγό. 
Ρίξανε ακόμη αυτοί οι εκπαιδευτικοί του ΠΑΜΕ μπόλικο δηλητήριο για την προσφορά των παπάδων μας στην εθνεγερσία. Θέλουν να αποκόψουν τον ελληνισμό από την ορθοδοξία και το φανερώσανε απλόχερα μέσα από ένα αισχρό κείμενο μίσους για το Γένος μας που μοιράσανε σε μικρά παιδάκια. Δώσανε τη χολή τους στα ελληνικά σχολειά, στα ελληνόπουλα. Κι αυτό είναι απάνθρωπο και εγκληματικό, μια ακόμη προδοσία.
Δεν λένε τίποτα βέβαια οι εραστές των ανοικτών συνόρων, των λαθρομεταναστών, των γειτονικών μας εχθρών και της «περιούσιας» παγκοσμιοποίησης για τους ήρωες ιερείς Ησαία επίσκοπο Σαλώνων, τον καλόγηρο Σαμουήλ στο Κούγκι, τον Παπαφλέσσα, τον Αθανάσιο Διάκο που σούβλισαν οι συνομιλητές των γραικύλων πολιτικάντηδων Τούρκοι και τόσους ακόμη που πέσανε για το Ελληνικό Έθνος κι όχι για την παγκοσμιοποίηση όπως κάνουνε κάποιοι επίορκοι, δυστυχώς ανάμεσά τους και δεσποτάδες.
Αν βέβαια οι Μποτσαραίοι και οι Τζαβελαίοι και ο Μιαούλης και τόσοι ακόμη Αρβανίτες καπεταναίοι ακούγανε από στόματα ελληνόφωνων υαινών την αμφισβήτηση της ελληνικότητάς τους, τότε είναι βέβαιο πως θα τους δίδανε την ποινή που αντιστοιχεί στους ενόχους εσχάτης προδοσίας.
Οποία υποκρισία όμως από το σύνολο των καθεστωτικών κομμάτων. Δεξιών, αριστερών και κεντρώων πλην ελαχίστων. Αποδέχονται τα κομμουνιστικά κηρύγματα ψεύδους και ανθελληνισμού όταν επιτέθηκαν εν χορώ στα μαθήματα εθνικής διαπλάσεως και αληθινής ελληνικής ιστορίας των ελληνοπαίδων που πραγματοποιεί η Χρυσή Αυγή και μάλιστα με την θέληση παιδιών και γονιών. Σε αντίθεση βέβαια με το συνδικαλιστικό «διδασκαλικό» όργανο του ΚΚΕ που προέβη σε ετσιθελική διανομή φυλλαδίων και προσηλυτισμό των παιδιών. Μάλιστα όλως «τυχαία» η ανθελληνική παράκρουση σημειώθηκε μετά από την ορθή ενέργεια του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Η δε Ελληνική Επανάσταση του Εικοσιένα έγινε από τους Τρανούς μας Ήρωες και τους αμέτρητους Εθνομάρτυρες για να ελευθερωθεί όλη η Μεγάλη Ελλάδα, από τη Βόρειο Ήπειρο έως την Κύπρο και από την Κωνσταντινούπολη έως τον Πόντο. Και φυσικά έγινε όπως είπε ο μέγιστος Στρατηγός Θεόδωρος Κολοκοτρώνης για του Χριστού και την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία.
Επειδή βέβαια υπήρχαν και τον καιρό του Εικοσιένα προδότες και διχαστές, πωλητές ψευτοειρηνιστάδες και συμμορίτες, είχε πει ο Στρατηγός το περίφημο και πάντα επίκαιρο Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους που χαρίζανε και χαρίζουνε την πατρίδα στους δοσατζήδες τόκων και εδαφών. Εκείνους που σήμερα νεοφιλελεύθεροι και μαρξιστές τους δέχονται ευχαρίστως από κοινού.
Για εμάς τους Έλληνες Εθνικιστές και την πλειοψηφία του ελληνικού λαού η Πίστη, το Αίμα και η Φυλή μας είναι πέρα και πάνω και από το μελάνι και από την πεισιθάνατη ψευτοειρήνη και από τις συνευρέσεις με άπιστους παγκοσμιοποιητές. Για τα γρόσια της προδοσίας έχουμε τα ιερά όπλα του εθνικού αγώνα για ανεξαρτησία και εθνική κυριαρχία. Έχουμε ήδη επιλέξει να κρατήσουμε το μονοπάτι της θυσίας όπως ακριβώς πράξανε οι πολεμιστές του Γένους στον καιρό της Παλιγγενεσίας και όπως ακριβώς τους ακολούθησαν στον ίδιο δρόμο οι πολεμιστές της ΕΟΚΑ στην Κύπρο μας.
Κι αν βρέθηκαν τότε στα χρόνια του μεγάλου σηκωμού κοτζαμπάσηδες και συνεργάτες του εχθρού να στρέψουν τα πυρά και τις ψευτοσυμμαχικές δωροδοκίες, τις φυλακίσεις και τις εκτελέσεις σε βάρος της φυλετικής μας ψυχής, ποτέ δεν κάμφθηκε το ηθικό των Ελλήνων και δεν ξεχάστηκε ο μέγας εθνικός μας στόχος. Κανείς Έλληνας σκλάβος, καμία ελληνική πατρίδα αλύτρωτη.
Στον τόπο αυτό δεν χωρούν πολιτικάντηδες κοτζαμπάσηδες και νεοταξίτες δοσατζήδες. Έλληνες, η Επανάσταση του Εικοσιένα δεν τελείωσε, συνεχίζεται έως την τελική Νίκη της Φυλής μας. Από το Μανιάκι οι ψυχές μας φλογίζονται. Στήνουμε όρθια και Εθνικιστική Ελλάδα και ετοιμάζουμε τις λόγχες μας για την Αιώνια Πρωτεύουσα Κωνσταντινούπολη όπου μας καλεί και μας περιμένει ο Στρατηγός Κολοκοτρώνης.
ΣΠΥΡΙΔΩΝ ΚΑΡΑΧΑΛΙΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου